Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Māris » 23 Jul 2009, 13:11

Labs izteiciens video izskanējumā: 'Nibiru or something else'. Principā izsaka visu.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby bell » 23 Jul 2009, 14:54

Jā, tajā video ir laba mūzika un vēsturiskās bildes, bet sākums saucas ūzdosim vēlamo par īstenību' :)
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 23 Jul 2009, 15:13

МЫ-это вы

В течение столетий людям доказывали, что конец света наступит такого-то числа. Но время проходило, и ничего не случалось. Все привыкли к таким предупреждениям, а потому воспринимают их с иронией. Мы не можем назвать конкретной даты сдвига полюсов, поскольку астрономические расчёты сопряжены с множеством поправок. Он ожидается в конце мая - начале июня 2012 года. Допустима погрешность в несколько недель. В любом случае точкой обратного отсчёта станет день, когда комету впервые заметят невооружённым глазом. Как только сейсмические и погодные аномалии начали регистрироваться повсеместно, правительства разных стран открыто приступили к спасению нужных себе структур. За слабо мотивированным нагнетанием агрессии США скрывается параллельная переброска материальных и людских ресурсов в безопасные места. В России аналогичная переброска ведётся на Дальний Восток в рамках военных учений, намеченных на конец весны. Не вдаваясь в подробности, МЧС России рекомендовало всему населению приобретать противогазы. Немало особых мероприятий проводится в мире под предлогом защиты от терроризма и предотвращения чрезвычайных ситуаций. Резко активизируются политические диалоги государств, растёт финансовая активность крупных компаний. На конец весны - начало лета запланирован целый ряд космических запусков, в том числе ракетный удар по внеземному объекту (испанский проект "Дон Кихот"). Во имя спокойствия подлинные факты официально не сообщают. Их передают в электронном или печатном виде простые люди - все те, кто не считает эти знания лишними. Неведение погубит много народу, тем более, что своевременного оповещения сверху не предвидится. Вся надежда - на добровольцев, передающих информацию бескорыстно. Даже если вы сомневаетесь в нашей искренности или решили смириться, хотя бы передайте Сообщение рассылкой по электронным адресам.

Каждый, осведомлённый вами,
сможет дать шанс десяткам других.

Parejais sheit...http://teoriya-2012.ru/page2.php
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Tolteks » 23 Jul 2009, 15:56

Pazimes, kuras liecienas par polu mainjas tuvoshanos....

Njemts no Zetiem...

Сдвиг полюсов ни для кого не будет неожиданным, так как будет множество Неопровержимых Признаков того, что что-то очень важное стоит на пороге. Что же это за признаки? Увеличение количества землетрясений и извержений вулканов, упорные засухи и необъяснимые ливни, и, наконец, то, что больше всего говорит о наступлении кризиса, - постепенное, все более заметное замедление вращения Земли. Тем не менее, трудно определить точное время, день, или неделю, когда нужно бросить все дела и направиться к холмам или в сельскую местность. Существуют ли признаки приближающейся катастрофы, которые можно использовать в качестве ориентира? Да, они существуют.

1. Самым бросающимся в глаза признаком будет замедление вращения. В настоящее время степень замедления такова, что эталонное время приходится корректировать на доли секунды в год; но это положение дел скоро изменится. Это увеличивающееся замедление будет все меньше освещаться в средствах массовой информации, так как часы будут корректировать тайно, предоставляя общественности верить в то, что это их часы спешат. Но настанет момент, - это будет за несколько дней перед остановкой вращения, когда все станет совершенно очевидным. Проснувшись поутру, кто-то обнаружит, что за окном темно и никаких признаков рассвета, в то время как часы в доме и все соседи подтверждают, что сейчас на самом деле утро. Это признак приближающихся катаклизмов. Вращение полностью остановится через один-два дня. Причем за таким утром последует вечер, когда будет казаться, что солнце не хочет садиться. Оно сядет на несколько часов позже, чем обычно, а затем вращение полностью остановится.

2. Вторым безошибочным признаком приближающейся катастрофы будет тончайшая красная пыль, которую нельзя спутать ни с одним природным явлением. Озера и реки станут красными, цвета крови, как сказано в Библии (Откровение Иоанна Богослова), и эти частицы железной руды придадут воде неприятный вкус. Этот признак появится почти одновременно с быстрым замедлением вращения, так как 12-я Планета должна находиться между Землей и Солнцем, чтобы космический мусор, который она несет в своем хвосте, охватил Землю. Опять-таки, это случится за один-два дня до остановки вращения; а как только вращение остановится, путешествие станет трудным или даже невозможным.

Катастрофа приближается, независимо от того, готов ты или нет!
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby veiga » 23 Jul 2009, 16:54

Tā, tā, man atkal ir radušies daži jautājumi Toltekam:
1) pa kuru laiku planēta X ir kļuvusi par komētu? (bija brūnais punduris, bija nefizisks ķermenis, u.c.)
2) iepriekšējā rakstā ir apgalvots, ka planēta x esot "12tā planēta". Vai apgaismosi, kas ir 10tā un 11tā? (pieļauju, ka par 9to var daļēji uzskatīt Plutonu)
3) iepriekšējā rakstā ir apgalvots, ka planēta x velkot līdzi dzelzsrūdas putekļu asti. vairākas lappuses atpakaļ tu apgalvoji, ka planēta x nav saskatāma, jo to ieskauj īpaši putekļi. kā tur īsti ir? dzelzsrūdas putekļi jau nu točna nav nesaskatāmi.

Cik noprotu, tad tev kā atbilde uz maniem jautājumiem atradīsies vēl kaudze ar copy-paste citātiem, bet es vēlos, lai atbildi pats ;)
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kaskurkad » 23 Jul 2009, 17:43

Man šis gadījums ar Jupiterīti (paldies viņam :) , ka ir tāds musorsūknis, un fui man :oops: , ka to nemaz iepriekš nezināju) liek kārtējo reizi šaubīties, ka visas oficiālās versijas ir ticamas. Nu ja viscaur apkārt mūsu planētai ir tie mākslīgie pavadoņi, kas visu vēro, fiksē un filmē (jeb ko viņi tur augšā dara) , tad kā var iepriekš neievērot, ka kaut kas, kas nemaz nav mazs (veselus 80-160km diametrā, nebija jau nieka tictac tablete) brāžas pa kosmosa plašumiem. Un cik sapratu, tad ietriecās no tās puses, kas redzama no Zemes, jo fotografēja no iteienes, tad sanāk, ka tas čuda jau nenāca Jupītim no aizmugures, tātad tā lidojuma trajektorija jau kādu laiku atradās starp Zemi un Jupīterīti, un to noteikti kādam agregātam vajadzēja piefiksēt. Un gan jau ka ir arī piefiksēts, tikai Nasai gar degunu aizgāja šis jaunatklājums, jo kādam redz ņespitsja v noč gluhuju. Pēc šī nu noteikti visas oficiālās teorijas ir daudzkārt skalojamas caur duršlaku (sietiņš mājsaimniecībā) , bet arī tad vēl ticamības koeficients pamazs.
Tāpēc pilnīgi atbalstu domu, ka arī to Nibiru brīnumu neviens oficiāli neapstiprinās.
Man tikai nedaudz dīvaini likās, ka bija rakstīts, ka tas astronoms jau gribējis beigt savu fotografēšanu, jau turējis peli uz izeju, kad pārdomājis un turpinājis fotografēt, tad man radās aizdomas, varbūt džeks jau ko tādu gaidīja, moš bija zināms, kam jānotiek, un viņš tik sēž un knipsē, bet nekā nav, tad domā beigt, bet tomēr jāizpilda kāds pienākums, tad nu pēc laiciņa arī kas parādās. Ja es sēdētu un kaut ko knipsētu, nogurtu un nāktu miegs, es nospļautos un ietu gulēt, nevis pēkšņi izdomātu turpināt bezjēdzīgu darbu, kur bilde visu laiku viena un tā pati. Nē, nu ko es te muldu :lol: , skaidrs, ka neko nezināja, vienkārši džekam uzsmaidīja astronomiska cūkas laime.
Bet par tik pat pretēji lielu nelaimi visai cilvēcei var izvērsties vai nu neinformētība (nezināšana), vai nenoticēšana kādai galīgi neticamai versijai. Nu pie pirmās tautu vainot nevar, bet pie otrā, lai vai kā negribētos, laikam tomēr nāksies Toltekam ticēt ;) .

Veiga bija jau rakstīts iepriekš, ka 10.ir Saule, 11.tā,kas,iespējams,tuvojas,un 12.vai nu kādreiz ir bijusi un izčibējusi, vai varbūt vēl nāks,līdzīgi kā Nibiru
Pārējos jautājumus nesapratu, un adresēti jau arī tika Toltekam

Ā,ā un par to Laika izmaiņu bij dīvaina lieta, laikam mēnesi atpakaļ, konstatēju :roll: , ka man no dzīves bij pazudušas vai pienākušas klāt :mrgreen: apmēram 15 minūtes. Visi mājas elektroniskie pulksteņi un mobiļņiki rādīja vienādu laiku, tikai mans īsts japoška Seiko-jaņs par 15-16 min. atšķirīgu :?: .
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby Redaktors » 23 Jul 2009, 17:57

Man tikai nedaudz dīvaini likās, ka bija rakstīts, ka tas astronoms jau gribējis beigt savu fotografēšanu, jau turējis peli uz izeju, kad pārdomājis un turpinājis fotografēt, tad man radās aizdomas, varbūt džeks jau ko tādu gaidīja, moš bija zināms, kam jānotiek, un viņš tik sēž un knipsē, bet nekā nav, tad domā beigt, bet tomēr jāizpilda kāds pienākums, tad nu pēc laiciņa arī kas parādās. Ja es sēdētu un kaut ko knipsētu, nogurtu un nāktu miegs, es nospļautos un ietu gulēt, nevis pēkšņi izdomātu turpināt bezjēdzīgu darbu, kur bilde visu laiku viena un tā pati. Nē, nu ko es te muldu :lol: , skaidrs, ka neko nezināja, vienkārši džekam uzsmaidīja astronomiska cūkas laime.

Tad tu nekad neesi sēdējusi (-is) pie teleskopa. Pazīstamas sajūtas, ka "nu vēl bišķin, nu vēl bišķiņ..."

1. Objekts astronomiskos mērogos nav liels.

2. Sadursmes sekas tika novērotas "iznirstot no Jupitera malas", tā kā teikt, ka sadursme notika Zemes pusē, viennozīmīgi nevar.

3. Mūsdienās, ja tu paseko līdzi astronomiskajiem notikumiem, pamanīsi, ka astronomi amatieri jeb vaļasprieka astronomi, kā pieņemts teikt Latvijā, atklāj ĻOTI daudz. 1-kārt - viņiem pieejamā tehnika ir uzlabojusies tik ļoti, ka dažas profesionālās observatorijas netiek līdzi. 2-kārt - viņu ir daudz, viņi ir ļoti neatlaidīgi un pārsvarā pēta Saules sistēmas objektus, tādejādi asteroīdus, komētas šie cilvēki pamana krietni vien biezā skaitā.

Tā kā fakts, ka NASA vai zinātnieki kaut ko pamana PĒC kāda amatiera paziņojuma, nav nekas ekstrēms, bet visai ierasta lieta mūsdienās, jo lielie projekti pārsvarā "lūkojas" ārpus Saules sistēmas un par Piena Ceļa galaktikas robežām. Pagājušā gada laikā Baldones astronomi atklāja jaunus asteroīdus, no kuriem daži pieskaitāmi Zemei bīstamajiem. Vai tad uzreiz jāsaka, ka NASA kaut ko slēpj, vai nekur neder? Drīzāk jāpriecājas, ka astronomu pasaulē ir tik daudz - gan amatieru, gan profesionāļu. Mazāk iespēju kaut kam nepamanīti "pielavīties" Zemei.

Tā kā apgūstiet astronomiju, fiziku, matemātiku, fotografēšanu un uz priekšu. Visums ir brīvs, vietas tur pietiks visiem. Ja būsiet pietiekami centīgi, kas zina, varbūt arī jums paveiksies atklāt kādu asteroīdu, mazo planētu, komētu, supernovu, vai kaut ko eksotiskāku.
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

Postby veiga » 23 Jul 2009, 18:20

Ā,ā un par to Laika izmaiņu bij dīvaina lieta, laikam mēnesi atpakaļ, konstatēju :roll: , ka man no dzīves bij pazudušas vai pienākušas klāt :mrgreen: apmēram 15 minūtes. Visi mājas elektroniskie pulksteņi un mobiļņiki rādīja vienādu laiku, tikai mans īsts japoška Seiko-jaņs par 15-16 min. atšķirīgu :?: .

Manam vectēvam savulaik bija pulkstenis ar pendeli, kurš regulāri apstājās, jo to aizmirsa uzvilkt.
Man pašam reiz bija elektroniskais pulkstenis, kas izdzisa, kad to noņēma no rokas (lasi - baterija patukšāka).
Mums birojā katram datoram rāda savādāku laiku.

So what? Vai tad no tā Zemeslode stājas ? :mrgreen:
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kesis » 23 Jul 2009, 18:36

tie zeti kaut kādas sēnes ēd, ka viņiem fantāzija tik radoša ? no kurienes viņi paši reāli izrauj visu to infu? :oops:
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 23 Jul 2009, 20:05

Eiropa ari grib redzet Nibiru....
На космическом телескопе имени Гершеля сработали два пиропатрона.

Инженеры Европейского космического агентства (ESA) получили первые подтверждения, что космический телескоп Herschel наконец «открыл глаза». Правда, хотя пиропатроны сработали точно, зримые доказательства, что телескоп работает по плану, ученые смогут получить лишь к концу месяца.

Космическая обсерватория имени Вильяма Гершеля мало похожа на какой-либо иной телескоп. Все крупные современные телескопы (что земные, что космические) – рефлекторы, и основное зеркало у них располагается в задней части инструмента. У Herschel 3,5−метровое зеркало, прикрытое сбоку солнечным экраном, находится спереди. Собранный им свет направляется на вторичное зеркало, установленное на специальные подставки, проходит сквозь отверстие в главном зеркале внутрь какого-то непонятного металлического цилиндра, похожего на газовый баллон для деревенских кухонь. Именно этот баллон, который существенно крупнее своего бытового собрата и не выкрашен в красный цвет, и составляет большую часть аппарата.

http://news4k.com/world/7082-na-kosmich ... helja.html
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls