Man šis gadījums ar Jupiterīti (paldies viņam

, ka ir tāds musorsūknis, un fui man

, ka to nemaz iepriekš nezināju) liek kārtējo reizi šaubīties, ka visas oficiālās versijas ir ticamas. Nu ja viscaur apkārt mūsu planētai ir tie mākslīgie pavadoņi, kas visu vēro, fiksē un filmē (jeb ko viņi tur augšā dara) , tad kā var iepriekš neievērot, ka kaut kas, kas nemaz nav mazs (veselus 80-160km diametrā, nebija jau nieka tictac tablete) brāžas pa kosmosa plašumiem. Un cik sapratu, tad ietriecās no tās puses, kas redzama no Zemes, jo fotografēja no iteienes, tad sanāk, ka tas čuda jau nenāca Jupītim no aizmugures, tātad tā lidojuma trajektorija jau kādu laiku atradās starp Zemi un Jupīterīti, un to noteikti kādam agregātam vajadzēja piefiksēt. Un gan jau ka ir arī piefiksēts, tikai Nasai gar degunu aizgāja šis jaunatklājums, jo kādam redz ņespitsja v noč gluhuju. Pēc šī nu noteikti visas oficiālās teorijas ir daudzkārt skalojamas caur duršlaku (sietiņš mājsaimniecībā) , bet arī tad vēl ticamības koeficients pamazs.
Tāpēc pilnīgi atbalstu domu, ka arī to Nibiru brīnumu neviens oficiāli neapstiprinās.
Man tikai nedaudz dīvaini likās, ka bija rakstīts, ka tas astronoms jau gribējis beigt savu fotografēšanu, jau turējis peli uz izeju, kad pārdomājis un turpinājis fotografēt, tad man radās aizdomas, varbūt džeks jau ko tādu gaidīja, moš bija zināms, kam jānotiek, un viņš tik sēž un knipsē, bet nekā nav, tad domā beigt, bet tomēr jāizpilda kāds pienākums, tad nu pēc laiciņa arī kas parādās. Ja es sēdētu un kaut ko knipsētu, nogurtu un nāktu miegs, es nospļautos un ietu gulēt, nevis pēkšņi izdomātu turpināt bezjēdzīgu darbu, kur bilde visu laiku viena un tā pati. Nē, nu ko es te muldu

, skaidrs, ka neko nezināja, vienkārši džekam uzsmaidīja astronomiska cūkas laime.
Bet par tik pat pretēji lielu nelaimi visai cilvēcei var izvērsties vai nu neinformētība (nezināšana), vai nenoticēšana kādai galīgi neticamai versijai. Nu pie pirmās tautu vainot nevar, bet pie otrā, lai vai kā negribētos, laikam tomēr nāksies Toltekam ticēt

.
Veiga bija jau rakstīts iepriekš, ka 10.ir Saule, 11.tā,kas,iespējams,tuvojas,un 12.vai nu kādreiz ir bijusi un izčibējusi, vai varbūt vēl nāks,līdzīgi kā Nibiru
Pārējos jautājumus nesapratu, un adresēti jau arī tika Toltekam
Ā,ā un par to Laika izmaiņu bij dīvaina lieta, laikam mēnesi atpakaļ, konstatēju

, ka man no dzīves bij pazudušas vai pienākušas klāt

apmēram 15 minūtes. Visi mājas elektroniskie pulksteņi un mobiļņiki rādīja vienādu laiku, tikai mans īsts japoška Seiko-jaņs par 15-16 min. atšķirīgu

.