par to kapec kadam tas ir izdeviigi.... nevienam te naw izdeviigi kko sulidnaat reklameet un taaa.... vnk ka bija ar 2000 gadu kad arii bija miljoniem sludinataj un bailes triicosho kas uztraucaaas un tik ar putam uz luupam kjeerca ka bus pasaules gals ka jadara kkas un taaa bet..... nekaa nebija....
izdeviiga visa shii 2012 padariishana ir amerika un krievijaa jo ka mes zinam ir daudzas lapas ar forumiem par sho kur ariii ir tieshi linki uz gramataam un "izdziiiwoshanas piederumiem" par smukaaam naudaaam.... kaa teikt ir aitas ir cirpeeeji.... biznesu var uztaisiit no tuksha gaisa.....
es varu es nez ko likt kjilaa ka ne naakoshgad ne aiznakoshgad mes neko neredzeesim un viss atkal tiks paarcelts....
visi tie plaani uz 2014 2020 gadiem kas pasaule ir izstradati gan ekonomiski gan kosmiskaas programmas gan viss parejas varbuut vis ir velti? visa pasaule vnk tiek maldinaata vai arii visis lielie politikji neko nezin? un Nostradamus tad arii ir kljudiijies? tad sanaak ka visi ir kljudijushies iznjemoti kkaada civilizaacija ar savu superiigo kalendaaru?
Toldeks - Vakt informaciju vienigais, kas ir darams, nevis teikt, ka te, gan citur ir dzirdets- tas nevar but, tapec, ka nevar but..
un neba tas arii tapec var buuut.... cilveki diskutee par un pret.... dievam visi jau arii netic vai tur budaam vai allahiem... es ariii citriz intereses pec palasu to informaaciju bet nuuu sheit arii saakas taas pretrunas ka viens kliedz ka nibiru naak 2s ka nekas nebuus 3ais ka taa ir planeeta 546ais ka kkaads punduris 198ais ka tur kkas dziiwo un 93484ais ka vispaar tur dziiwo pokemoni un tas ir NLO skjiivis....