Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby zhax » 13 Jul 2009, 11:11

par to kapec kadam tas ir izdeviigi.... nevienam te naw izdeviigi kko sulidnaat reklameet un taaa.... vnk ka bija ar 2000 gadu kad arii bija miljoniem sludinataj un bailes triicosho kas uztraucaaas un tik ar putam uz luupam kjeerca ka bus pasaules gals ka jadara kkas un taaa bet..... nekaa nebija....
izdeviiga visa shii 2012 padariishana ir amerika un krievijaa jo ka mes zinam ir daudzas lapas ar forumiem par sho kur ariii ir tieshi linki uz gramataam un "izdziiiwoshanas piederumiem" par smukaaam naudaaam.... kaa teikt ir aitas ir cirpeeeji.... biznesu var uztaisiit no tuksha gaisa.....
es varu es nez ko likt kjilaa ka ne naakoshgad ne aiznakoshgad mes neko neredzeesim un viss atkal tiks paarcelts....
visi tie plaani uz 2014 2020 gadiem kas pasaule ir izstradati gan ekonomiski gan kosmiskaas programmas gan viss parejas varbuut vis ir velti? visa pasaule vnk tiek maldinaata vai arii visis lielie politikji neko nezin? un Nostradamus tad arii ir kljudiijies? tad sanaak ka visi ir kljudijushies iznjemoti kkaada civilizaacija ar savu superiigo kalendaaru?

Toldeks - Vakt informaciju vienigais, kas ir darams, nevis teikt, ka te, gan citur ir dzirdets- tas nevar but, tapec, ka nevar but..
un neba tas arii tapec var buuut.... cilveki diskutee par un pret.... dievam visi jau arii netic vai tur budaam vai allahiem... es ariii citriz intereses pec palasu to informaaciju bet nuuu sheit arii saakas taas pretrunas ka viens kliedz ka nibiru naak 2s ka nekas nebuus 3ais ka taa ir planeeta 546ais ka kkaads punduris 198ais ka tur kkas dziiwo un 93484ais ka vispaar tur dziiwo pokemoni un tas ir NLO skjiivis....
zhax
Miglājs
Miglājs

Postby type o pozitive » 13 Jul 2009, 11:24

Vislabāk šo visu raksturo šī lapele! http://awakening1.narod.ru/2003.htm Ak nebija tad,nu nekas,būs vēlāk!ietiepības kalngals!
type o pozitive
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Māris » 13 Jul 2009, 11:35

Indigo, Kaskurkad nevarēja būt divnieku karalis, jo Kaskurkad ir viņa, palasi uzmanīgāk tak ko viņa un kā raksta. :) Pie tam nekur nebija teikts ka viss bija tik slikti.

Par tēmu:

Sludināt patiešām ir izdevīgi, piekrītu Zhax, bet tikai dažiem, tiem no kā nāk tie sludināšanas pirmavoti, jo patiešām uz cilvēku lētticības un sensāciju meklējumiem daži pamanās ne slikti pelnīties, ne reizi kā piemēru esmu minējis Rouzvelu (ispējams, ka šeit to minu pirmo reizi), kas mūsdienās ir pārvērsta par diezgan cienījamu tūrisma objektu. Tas protams ir tikai viens piemērs. Ja aizdomājās par to cik daudz tādu sludinātāju ir un vai viņi visi pelna, tad atbilde ir protams nē, visi viņi nepelna, liela daļa ir tādu, kas tam bez ierunām notic, pie tam notic ļoti pamatīgi un sludina to tālāk, kā viņiem šķietami patiesu informāciju, bet vēl viena daļa to dara ākstīšanās pēc, šī grupa domāju ilgi to nedara, vienkārši paākstās, pasmejas un nozūd.

Informācijas vākšana ir laba lieta, piekrītu Toltekam, bet savāktā informācija ir jāanalizē, nevis jāztver uzreiz par patiesu, protam tas jau kā kurš pats priekš sevis uzskata par pareizu.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 13 Jul 2009, 11:45

Mari!
Pec TEVIS teikta, tu mani uzskati, par "tupu", es 10.gadus analizeju informaciju, un ir pieredze...Atiisti domashanu un iesledz beidzot smadzenes, gruti lasit Tavus postus...NASA- Tevis izslaveta ir Iluminatu "kantoris" un tikai kadi 50 cilveki zin vispar ar ko reali vinji nodarbojas...
Te atradu vel kaut kadu sutijumu no Indijas...
http://www.hercolubus.tv/russe.html
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Tolteks » 13 Jul 2009, 12:09

Varu piemest bildites, par lietas nopietnibu, lai aiziet lidz....
Image
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby veiga » 13 Jul 2009, 13:09

Nu jau gan sāk vilkt uz "Sargtorņa" pusi :mrgreen: Ja vēl neesi informēts, tad "Sargtorni" izdod Jehovas liecinieki, kuri kopš pašiem pirmsākumiem sludina, ka kuru katru brīdi būs pasaules gals. Sākumā datumi bija konkrēti un visu laiku tika pārcelti uz priekšu. Šobrīd viņi ir nonākuši līdz autoritatīvam lēmumam, "ka pasaules gals būs drīz, tikai nav zināms kad". Un žurnālīši viņiem arī ir ar tādā pašām krāsainām bildītēm. Tagad viņiem ir konkurence.

P.S. kas ir tas, ko Tu 10.gadus analizē un kas tā par pieredzi?
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Māris » 13 Jul 2009, 13:31

'Pec TEVIS teikta, tu mani uzskati, par "tupu"'

Ja tā būtu, es ar Tevi pat necenstos ielaisties diskusijās, ko daru visu laiku, kaut gan Tu pats to darīt īpaši nesteidzies. Vismaz runāt par tēmu Tu parasti atsakies, vienkārši noignorējot to ko es rakstu. Manus postus nevajadzētu būt grūti lasīt cilvēkam, kurš 10 gadus ir pētījis astronomisku problēmu un ir ar pieredzi, pat nevajag vispār neko zināt no astronomija, jo liela daļa manis rakstītā ir ar atsaucēm un labi izskaidrota un arī redzama informācijas analīze.

NASA nav itin nemaz manis izslavēta. Nav brīnums ka Tu noignorē manu rakstīto, jo pēc izteiciena 'NASA- Tevis izslaveta', var secināt tikai to, ka Tu vienkārši neesi lasījis manus postus. Izlasi ko es atbildēju uz līdzīgu jautājumu, ko uzdeva Kaskurkad un tur visu skaidri un gaiši sapratīsi, kāpēc visbiežāk es cilāju jautājumu par NASA.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Indigo » 13 Jul 2009, 13:38

Nu labi...nebiju izlasījis :lol: :lol: :lol:
Contraria Sunt Complementa
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 13 Jul 2009, 13:54

Marim...

Runat par sho temu, runashu tikai tik cik uzskatishu sev par vajadzigu, ir lietas, kuras katram pasham jauztver un jasaprot, kas ir pienjemams un kas ne, katram individuali...Izglitibas un intelekta limenji cilvekiem ir atskjirigi un skats uz dzivi tapat, tapec negrasos nevienu parliecinat, vai kaut ko iestastit...Lieku materialus skaties, doma, analize...Ja liekas, ka cilveks uzdod "stulbu" jautajumu, es vienkarshi neatbildu (ta es pasargaju, savu nervu sistemu)...
Esmu runajis lielas auditorijas prieksha, zale, stastijis, radijis man ar to nav problemas...Problemas ir ar uztveri, tapec, atstaju katram pasham prieksh sevis izvertet, vaig vinjam vispar kaut ko zinat, vai ne...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Indigo » 13 Jul 2009, 14:00

Toltekam - vai būs radiācijas paaugstināšanās(pēc dažiem gadiem) ? :?:
Contraria Sunt Complementa
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls