Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby asgard » 10 Jul 2009, 10:10

Interesanti kā tad NASA uztaisīs to savu slepeno Mēness bāzi līdz 2012 gadam ja Ares V nesējs būs gatavs tikai ap 2018. gadu. Pašreiz tāda raķete, kas būtu pietiekoši jaudīga liela apjoma kravu nogādāšanai uz Mēnesi vienkārši neeksistē.
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby zhax » 10 Jul 2009, 10:52

veelviena lieta kas man ieskreeja praataa par to superiigo meenes baazi.... ja jau zemei bus hana kaput un taa taalaaak jo tur poli metiisies rinkji un kas vel neee vai tad uz meenes nekas taads nenotiks, menes ir n-tas reizes mazaks par zemi tad jau es pienjemu ka tas "nibiru" meenesi sa4akares vel vairaak ne?
zhax
Miglājs
Miglājs

Postby veiga » 10 Jul 2009, 13:01

Ārprāts, kaskurkad, kļūdījos ar adresātu, my bad.

Ironizēšana ir veids, kā norādīt uz izskanējušo apgalvojumu absurdumu.
Atļaušos apgalvot, ka apgalvojumi savstarpēji nonāk pretrunās, gluži kā Jehoviešu un Jaunās Paaudzes reliģiskajos izdales materiālos.

Tipiskie teorijas atbalstītāju grēciņi:
(1) atsauces uz autoritatīviem avotiem, tajā pašā laikā norādot, ka avots neapstiprina šos izteicienus (no sērijas "NASA atklāja, bet nekur nav atrodams apstiprinājums, informācija vai bildes"). Man, piemēram, arī nav šīs planētas bildes, bet šis apstāklis nekādā veidā nepierāda tās planētas esamību.
(2) planētas x piesaistīšana jebkura veida ziņai (piemēram, ziņa par Mēness bombīšanu). Lai saprastu, kādēļ tas ir absurdi, iesaku noskatīties filmu "Beautiful mind" (filmā viens vīrs jebkura veida tekstā šizo uzplūdos atrada milzum daudz norāžu uz ienaidnieka karaspēka pārvietošanos).
(3) planētas x formas, atrašanās vietas un laika izmaiņas pēc vajadzības. Cik nu spēju izsekot, tad šajā topikā publicētā informācija/linki vēsta par planētu x, kas redzama kā otra Saule, tad parādās informācija, ka planēta x ir jau blakus, tikai nav redzama, tad planēta x izrādās, ka nemaz nav fizisks objekts, tad viņa nāks, tad viņas nākšana pārceļas uz citu laiku, tad tā darbojas saskaņā ar fizikas likumiem, tad fizikas likumi uz to nemaz neattiecas.

Kā būtu ar konsekvenci? Savādāk ik pa brītiņam tiek iebarots jauns links uz vienu un to pašu avotu, kas katru reizi izsper kaut ko jaunu, kas ir pretrunā ar iepriekšējo. Es arī kādreiz aizrāvos ar alternatīvajām teorijām, tāpēc man būtu interesanti ieraudzīt kādu racionālo graudu šajā diskusijā. Pagaidām gan šī racionālā grauda nav, pamatā atsaucoties uz globālajām sazvērastībām vai uz citiem neparedzētiem apstākļiem, kurus nav iespējams pārbaudīt.
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 10 Jul 2009, 18:03

ZetaTalk: Прямой Эфир GodlikeProduction
записано 4 июля 2009 г. во время беседы в чате GodlikeProduction.
http://www.zetatalk.com/russia/zeta520.htm
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby asgard » 11 Jul 2009, 11:38

Ah, kā es ātrāk par to neiedomājos. Man tagad skaidrs kur NASA dabūs smagsvara nesējraķeti savas slepenās Mēness bāzes būvēšanai

http://www.orbithangar.com/gallery.php? ... =Launchers

Pieejami nesēji plašā sortimentā sākot ar Arienēm un beidzot ar gigantiskiem monstriem kas visu mēness bāzi palaistu vienā lidojumā.
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kaskurkad » 12 Jul 2009, 17:42

Māri par to iesaistīšanos diskusijā neko nesolu, jo parasti, cik zināms, viedokļu nesakritība beidzas ar personīgiem apvainojumiem par pretējās puses prāta spēju apšaubīšanu. Pa cik skolā man nebija laika labi mācīties, tad spīdošas zināšanas par fizikālām un astronomiskām lietām nepaspēja līdz manīm atskriet :lol: , tādēļ no savas puses varu garantēt tikai kādu muļķīgu jautājumu un pārdzīvot, kad kāds atkal sāks gānīties.
Nu neatbildēja arī man Tolteks, nu un ! Grib, lai paši domājam un meklējam.
Par to, ka Tev par visu vajag pierādījumus, nu katram savs, protams, ka racionāls izskaidrojums noliktu daudzas lietas savās vietās, bet vai Tev dzīvē nav bijušas situācijas, kad atliek tikai nobrīnīties par notikušo, pierādīt un izskaidrot nevar, nu un ja nu šī Nibiru, ja tāda ir, arī darbojas-pārvietojas pēc kādiem cilvēkam vēl nezināmiem fizikāliem lielumiem vai aprēķiniem? Tad tas var izskaidrot to noslēpumainību. Jo tas cikls, pēc cik tur gadiem viņa atkal atpeld uz šo pusi, arī nav plus/mīnus konstants periods, sanāk, ka viņa dara kā grib, vai, kā iedarbojas kaut kādi citi spēki uz viņu.
Ja tāda parādība(Nibiru) neeksistē, tad Tolteks un visi pārējie varen jautri izklaidējas, bet te atkal, mani māc šaubas, jo nu neticu, ka tik daudzi cilvēki varētu tērēt savu laiku, meklēt kompī, lasīt un vākt informāciju un ilgstoši biedēt citus tikai savas personiskas izklaides dēļ. Varētu ticēt, ja Toltekam , piemēram, kāds maksātu par viņa darbošanos, un tad ir jēga izvērst to visu padarīšanu te Latvijā latviešiem pieejamā saprotamā textā. Tad jau noteikti tam būtu arī vajadzība būt izplatītam pa visu pasauli arī citās valstīs un valodās (Krievijas forumos arī tas tiek apspriests, droši, ka citās valstīs arī, neesmu meklējusi), jo neba tikai Latvijas tautu vajadzētu kādam muļķot. Ja muļķo, tad visu pasauli uz visu banku, tad ir jēga. Tas nozīmē, ka sponsorēt varētu nu ļoti bagāti spēki, tikai jautājums, kāpēc lai to darītu? 1. Tāda lieta patiešām eksistē, bet oficiāli to nevar izpaust, tālab tauta tiek informēta "no apakšas". kas grib, tas atrod, un pieņem mērus sevis glābšanai. 2. Tāda lieta neeksistē un cilvēku prāti tiek jaukti kāda cita iemesla pēc, liekot noticēt, ka viss tomēr ir patiesi, bet aiz tā slēpjas, kas cits. Kas? Apskatot iepriekš rakstīto, pašai nāk smiekli, ka, lai vai cik daudz spēju pieļaut, domāju, ka tāda vispasaules operācija- sazvērestība diez vai tik veiksmīgi spētu noritēt. Tad nu atliek secināt, ka Tolteks neviena labā nestrādā un ne no viena nav finansēts. Tas nozīmē, ka vai nu viņš ir uzracis patiesību un cenšas mūs apgaismot vai reāli izklaidējas. Kā jau rakstīju, iepriekš, nu es nevarētu sevi iztēloties, visu savu brīvo laiku veltam šai lietai, lai kādam ko apzināti iestāstītu- man tas vienkārši ātri apniktu. Tad nu svaru kauss sliecās uz to, ka, iespējams, viņam ir taisnība. Man personīgi vieglāk ir pieņemt, ka tā ir taisnība un kaut ko domāt lietas labā (nezinu gan ko), nekā, ja piemēram, uznāktu tas cunami, un pēdējā mirklī stāvēt un blenzt un atcerēties - jā, Tolteks par to brīdināja. Ja arī tas viss beigās izrādītos muļķības, nu nekas jau nenotiktu, tāpēc jau es sevi nekritizētu vai nemīlētu vairāk, ka uzķēros uz šā āķa un noticēju. Nu un !? Tāpēc uz jautājumu, kurai pusei es vairāk pieslienos, vēl joprojām- nevienai, bet kādi grami 100 tomēr, ka tas varētu būt taisnība.
Nu kaut vai tas krievu raidījums (visus neesmu redzējusi) ”Acīmredzamais,neticamais”. It kā kāda parādība nevarētu būt, bet ir. Nu nebraukšu es uz to krievu ciemu, piemēram, pārbaudīt, ir tai mežā tās uzbrūkošās sarkansekstes čūskas vai nav, bet pameklējot googlē, atradu, ka it kā esot ne viens vien sastapies ar ko tādu. Nu secinājums, ka laikam tomēr ir, jo it kā jau nav dūmi bez uguns.

Bet tas zhaxs jautājums par mēnesi, patiesi, kā tad īsti ir ar viņu, ja tā planēta spēj nodarīt ko zemei, vai tad mēness tiktu sveikā cauri (tikai ar izbīli?) ????!!!
Toltek kāda ir Tava versija par šo
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby Tolteks » 12 Jul 2009, 18:26

Mana versija ir vienkarsha, pagaidam visas pazimes liecina par Planetas tuvoshanos...Saguru, jau atkartoties, man pie "kajas", ko kads par to doma vai ari nedoma...Ja speshu palidzet, kaut vienam cilvekam, kursh aizdomasies un pats saks meklet informaciju, un veros notikumus neatkarigi no manis, tad skaiti savu dzivi nebushu nodzivojis par velti.
Viss notiek reali un pa istam, tikai izlasot vecos eposus un legjendas, apskatot pagatni un visus tos instrumentus, ko lietojam tagad- matematika, geometrija, tapati astronomija ir nakusi no akadieshiem - shumeriem, kuri savukart nenosapnoja to visu, ka Mendelejevs savu tabulu, bet vinjiem tos iedeva gatavus Annunaki. Ari kalendaru, zodiakus, primitivo pulksteni- kur attelots skaitlis- cik planetu ir Saules sistema...?.
Ir jabut reti "ieklemejusham', lai visu to neredzetu un neuzdotu jautajumu, no kurienes tas viss radies...Nav man 15.gadu, lai te blenjotos, tapec ari dodu informaciju, nu jau bez filtirem, tieshi, briziem nerealu, jo uztvers to kam prats ir atverts un smiesies tas, kuram ta ir normala "bara" reakcija uz to, ko nesaprot, jo to skola redzieties, neviens nav macijis...Tas ta, ka taja filma " Visvarenais Bruss", kur vinsh brauc aiz mashinas pilnu ar zimem un lamajas uz Dievu, ka tas vinjam nerada zimes. Diemzel, ta ir ar daudziem un negrasos, es mainit ne vienu uzskatus, vai dzives uztveri, lasiet, meklejiet, domajiet...Laika ir ljoti maz...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby bell » 12 Jul 2009, 21:42

Labi, Toltek(un citi), bet ko darīt? Tomēr gibētos pierādījumus. Domāju, ka jāgaida. Vēl vienu gadu. Līdz nākamajam pavasarim. Kauperam arī spēka pietiks vēl diviem pavasariem :). Īstā runāšana sāksies, kad būs redzams. Ja ne redzams, tad būs ļoti izteiktas Saules darbības. Piemēram viens auksts gads, kad Saule spīdēs tikai uz apakšu, taču var būt arī vispārējs Saules aktivitātes pieaugums, līdzīgi, kā Zeme silst no kodola tagad |0|
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 12 Jul 2009, 22:44

Shobrid protams neko jedzigu darit nevar, ka sekot lidzi notikumu attistibai, ir jabut vel daudzam lietam un pieradijumiem, kas liecinas par konkretu scenariju...Vakt informaciju vienigais, kas ir darams, nevis teikt, ka te, gan citur ir dzirdets- tas nevar but, tapec, ka nevar but...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Indigo » 13 Jul 2009, 10:13

kaskurkad - cik saprotu skolā biji divnieķeļu karalis(pēc paša vārdiem) bet tev neapšaubāmi piemīt literārais talants... :D
Contraria Sunt Complementa
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls