Māri par to iesaistīšanos diskusijā neko nesolu, jo parasti, cik zināms, viedokļu nesakritība beidzas ar personīgiem apvainojumiem par pretējās puses prāta spēju apšaubīšanu. Pa cik skolā man nebija laika labi mācīties, tad spīdošas zināšanas par fizikālām un astronomiskām lietām nepaspēja līdz manīm atskriet

, tādēļ no savas puses varu garantēt tikai kādu muļķīgu jautājumu un pārdzīvot, kad kāds atkal sāks gānīties.
Nu neatbildēja arī man Tolteks, nu un ! Grib, lai paši domājam un meklējam.
Par to, ka Tev par visu vajag pierādījumus, nu katram savs, protams, ka racionāls izskaidrojums noliktu daudzas lietas savās vietās, bet vai Tev dzīvē nav bijušas situācijas, kad atliek tikai nobrīnīties par notikušo, pierādīt un izskaidrot nevar, nu un ja nu šī Nibiru, ja tāda ir, arī darbojas-pārvietojas pēc kādiem cilvēkam vēl nezināmiem fizikāliem lielumiem vai aprēķiniem? Tad tas var izskaidrot to noslēpumainību. Jo tas cikls, pēc cik tur gadiem viņa atkal atpeld uz šo pusi, arī nav plus/mīnus konstants periods, sanāk, ka viņa dara kā grib, vai, kā iedarbojas kaut kādi citi spēki uz viņu.
Ja tāda parādība(Nibiru) neeksistē, tad Tolteks un visi pārējie varen jautri izklaidējas, bet te atkal, mani māc šaubas, jo nu neticu, ka tik daudzi cilvēki varētu tērēt savu laiku, meklēt kompī, lasīt un vākt informāciju un ilgstoši biedēt citus tikai savas personiskas izklaides dēļ. Varētu ticēt, ja Toltekam , piemēram, kāds maksātu par viņa darbošanos, un tad ir jēga izvērst to visu padarīšanu te Latvijā latviešiem pieejamā saprotamā textā. Tad jau noteikti tam būtu arī vajadzība būt izplatītam pa visu pasauli arī citās valstīs un valodās (Krievijas forumos arī tas tiek apspriests, droši, ka citās valstīs arī, neesmu meklējusi), jo neba tikai Latvijas tautu vajadzētu kādam muļķot. Ja muļķo, tad visu pasauli uz visu banku, tad ir jēga. Tas nozīmē, ka sponsorēt varētu nu ļoti bagāti spēki, tikai jautājums, kāpēc lai to darītu? 1. Tāda lieta patiešām eksistē, bet oficiāli to nevar izpaust, tālab tauta tiek informēta "no apakšas". kas grib, tas atrod, un pieņem mērus sevis glābšanai. 2. Tāda lieta neeksistē un cilvēku prāti tiek jaukti kāda cita iemesla pēc, liekot noticēt, ka viss tomēr ir patiesi, bet aiz tā slēpjas, kas cits. Kas? Apskatot iepriekš rakstīto, pašai nāk smiekli, ka, lai vai cik daudz spēju pieļaut, domāju, ka tāda vispasaules operācija- sazvērestība diez vai tik veiksmīgi spētu noritēt. Tad nu atliek secināt, ka Tolteks neviena labā nestrādā un ne no viena nav finansēts. Tas nozīmē, ka vai nu viņš ir uzracis patiesību un cenšas mūs apgaismot vai reāli izklaidējas. Kā jau rakstīju, iepriekš, nu es nevarētu sevi iztēloties, visu savu brīvo laiku veltam šai lietai, lai kādam ko apzināti iestāstītu- man tas vienkārši ātri apniktu. Tad nu svaru kauss sliecās uz to, ka, iespējams, viņam ir taisnība. Man personīgi vieglāk ir pieņemt, ka tā ir taisnība un kaut ko domāt lietas labā (nezinu gan ko), nekā, ja piemēram, uznāktu tas cunami, un pēdējā mirklī stāvēt un blenzt un atcerēties - jā, Tolteks par to brīdināja. Ja arī tas viss beigās izrādītos muļķības, nu nekas jau nenotiktu, tāpēc jau es sevi nekritizētu vai nemīlētu vairāk, ka uzķēros uz šā āķa un noticēju. Nu un !? Tāpēc uz jautājumu, kurai pusei es vairāk pieslienos, vēl joprojām- nevienai, bet kādi grami 100 tomēr, ka tas varētu būt taisnība.
Nu kaut vai tas krievu raidījums (visus neesmu redzējusi) ”Acīmredzamais,neticamais”. It kā kāda parādība nevarētu būt, bet ir. Nu nebraukšu es uz to krievu ciemu, piemēram, pārbaudīt, ir tai mežā tās uzbrūkošās sarkansekstes čūskas vai nav, bet pameklējot googlē, atradu, ka it kā esot ne viens vien sastapies ar ko tādu. Nu secinājums, ka laikam tomēr ir, jo it kā jau nav dūmi bez uguns.
Bet tas
zhaxs jautājums par mēnesi, patiesi, kā tad īsti ir ar viņu, ja tā planēta spēj nodarīt ko zemei, vai tad mēness tiktu sveikā cauri (tikai ar izbīli?) ????!!!
Toltek kāda ir Tava versija par šo