Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby veiga » 09 Jul 2009, 17:54

Ko Tu visu laiku, par jebkuru no šeit skartajiem jautājumiem, pieprasi apstiprinājumus NASA mājaslapā?

Toltek, lasi lēnām, mēģināšu Tev paskaidrot Māra vietā:

Ja Tavs mērķis ir pārliecināt visus, ka sūdi būs, atsaucoties uz NASA vai kādu citu kokrētu avotu, ieliec atsauci, lai lasītāji varētu būt pārliecināti, ka to tiešām saka NASA (vai kāds cits konkrēts avots), nevis Tava šizofrēnija, Tavs "evil twin" vai kāds cits asiņainais punduris.

Pagaidām zeti ziņu pasniegšanas stilā manāmi sacenšas ar www.patiesi.lv, kura autori vismaz neslēpj, ka vienkārši ākstās.
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby veiga » 09 Jul 2009, 17:59

Post Scriptum
Informācija par Mēness bombīšanu nav nekas jauns, vienīgi debilisma kalngals ir informācijas pasniegšanas veids nolūkā pabiedēt cilvēkus.

Es savā darbavietā pa logu redzu mazu, dzeltenu baznīciņu. Tantiņa pārkrustījās un iegāja pa baznīcas durvīm. Āāāāāāāā, viņa sūdzēs grēkus, jo Nibiru nāk!
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby bell » 09 Jul 2009, 19:01

Mēness bāze, tas būs interesanti, tas ir milzu projekts (ņemot vērā, ka ir šaubas par iepriekšējo mēness misiju realitāti vai dezinformāciju, atceros video, kur filmēts kāda bijusi iepriekšējā mēness bāze, nezin kam piederēja; to pat itkā nobombardēja, mums nezinot). Kādam jau jaunajā bāzē būs jādzīvo, visticamak, ka tie būs līdzīga kalibra cilvēki, kā tagad ISS, nevedīs jau visus tos kongresu un senātu un saeimu smagsvarus uz mēnesi; ja nu vienīgi kādu kosmosa tūristu no senas aristokrātu dzimtas :)
Personīgi es nezinu tiešus pierādījumus Nibiru eksistencei; patvertņu un staciju būvēšanu var uzskatīt par netiešu pierādījumu, spekulācijas līmenī...
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 09 Jul 2009, 19:23

To veiga...
Ja, Tev, neinterese, mans pasniegtais materials un veids, ka es to daru, turpmak vari nelasit un nekomentet...Es to neraxtu, ne Tev privati,ne uz Tavu e-mailu...
Izklaidei vari palasit, noderes, tici man...ta ir tikai 1/1000 dalja no materiala, lai saprastu vispar, par ko iet runa, meigjini palasit...
http://www.zetatalk.com/russia/zjun2003.htm
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby kaskurkad » 09 Jul 2009, 19:28

veiga
Vai esi appīpējusies, ka izņemot Tolteku, te nevienu citu neredzi?
To textu Mārim par piekasīšanos uz Nasa lapām rakstīju, es, kaskurkad, pati lasi vērīgi, un ieliec labāk kādu vai nu noliedzošu, vai apstiprinošu postu, nevis visu laiku ironizē (Piedevām ne visai smieklīgi).
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby bell » 09 Jul 2009, 19:35

Šizo un ģenialitāe esot tuvas, labāk nemēģināt vilkt atdalošu līniju :)
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby bell » 09 Jul 2009, 19:37

Interesanti, vai kāda rūpnīca ražo sērijveidā peldošās mājas/puszemūdenes; tie varētu būt tādi betona oktaedri ar nedaudz izliektām virsmām.
MegaCunami tādu gan mestu pa gaisu līdz kamēr satriektu, tomēr tāda varētu būt labākā Latvijas arhitektūra tagad -- piramīda uz augšu, piramīda uz leju, plakana apakša :) iekšā ģenerators, ārā enkurs.
Ja arī nebūtu tās briesmas tik lielas, tas tomēr būtu paliekošs mākslas darbs, vērtība, kā zikurāti; kādu skaistuma elementu vēl pielikt...
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby zhax » 09 Jul 2009, 19:53

nu nevar uz meenes taa vnk tik iisa laikaa kkaadu baazi uzbliezt... s**da debeskraapi cik ilgi celj tepat uz zemes, kaa var kkaadu bazi uz meenes uzcelt kur vaig n-tas iekartas un ko tik vel nee... taada sajuta ka jebkursh notikums tagad tiek piesaukts uzreiz pie nibiru.. ekonomiskaa kriize- nibiru spradzienu uz meness- nibiru kkaads plekjis bildee- nibiru zemestriice-nibiru mosk kad veel driiz obama aizies uz tualeti tur arii nibiru bus vainigs?
3 gadi vel ir palikushi kjip lidz tam nibiru briesmonim.... ik pec cik vinsh tur bija? 3600 vai cik gadiem.... nu kaa var planeta ar 3600 gadu orbiitu kas itka bus klat peec 3 gadiem veel nebut redzama nu?
zhax
Miglājs
Miglājs

Postby Māris » 09 Jul 2009, 20:54

'Māri
Ko Tu visu laiku, par jebkuru no šeit skartajiem jautājumiem, pieprasi apstiprinājumus NASA mājaslapā?
Vai tā NASA Tev ir Dieva vietā?'

Es prasu apstiprinājumu NASA mājas lapā tad, kad iet runa par NASA misijām, vai arī par fotogrāfijām, ko ir izveidojuši NASA speciālisti ar viņiem pieejamu tehnisko aprīkojumu. Ja būtu forumā ierakstījuši ka ESA gatavojas veidot bāzi uz Mēness, lai slēptos no Nibiru, es jautātu pēc oficiālā ESA apstiprinājuma, ja būtu ierakstījuši ka ROSKOSMOS veiks glābšanās misiju uz Mēness no Nibiru, es jautātu pēc oficiālā ROSKOSMOS apstiprinājuma. Kār redzi atbilde pavisam elementāra un vienkārša.

Nē NASA man nav Dieva vietā, NASA man ir kā kompetents astronomiskās informācijas avots.

'Es pieļauju, ka tā publiski pieejamā viņu informācija ir tāds pats safabricējums'

Ar pieļaušanu nepietiks, lūdzu pierādījumus, vai arī loģisku pamatojumu tam, kas rada tādas aizdomas un pieļāvumus. Ja es rakstu ka informācija ir safabricējums, vai arī ka tās ir muļķības, tad es arī pamatoju savus izteikumus ar oficiāli pieejamiem materiāliem, vai arī aprakstot nesaskaņas, kas rodas manā uzskatījumā safabricētajās teorijās. Es uzdodu jautājumus, kas norāda uz pamanītajām nesaskaņām šajās teorijās, bet ne Tolteks, kas visspēcīgāk aizstāv Nibiru teoriju, ne arī citi šī foruma dalībnieki, kas arī ir Nibiru esamības piekritēji, nav pat pacentušies atbildēt uz maniem jautājumie. Man patiešām ir sarežģīti iedomāties sakarīgas atbildes uz tiem.

'vai tiešām Tu tici, ka viņi dalīsies infā ar visu pasauli par saviem nodomiem vai kādu slepeno informāciju'

Es pilnīgi noteikti varu apgalvot ka viņi nekādā gadījumā nedalīsies ar slepeno informāciju un slēps to ar visiem iespējamiem līdzekļiem. Ņemot vērā ka NASAi ir arī militāra nozīme, tad pilnīgi loģiski ka slepenības programma viņiem ir atstrādāta augstākajā līmenī. Balstoties uz iepriekš teikto rodas jautājums, no kurienes Nibiru sludinātājiem pieejama NASA slepenā informācija? Es šo jautājumu uzdevu ne vienu vien reizi, atbildi vēl joprojām neesmu saņēmis.

'Un par to eksperimentu uz Mēness ir arī te .......'

Nezinu vai informāciju par šo misiju ir pieejama NASA lapā (jāmeklē), tomēr Tevis iedotajā linkā ir aprakstīti arī misijas mērķi, pie tam viņi ir tehniski realizējami, bāzes celšana, lai slēptos no Nibiru nav realizējama dažos gados. Pie tam domāju ka pirmās Mēness bāzes būs stipri atkarīgas no Zemes, ja uz Zemes nekas nepaliks, diez vai primitīva Mēness bāze varēs pastāvēt patstāvīgi.

Nevajag brīnīties ka es prasu apstiprinājumu oficiālajos kosmosa izpētes organizāciju avotos. Labāk uzdod sev jautājumu, kāpēc šīs atsauces nekad netiek pievienotas Nibiru sludinātāju materiālos. Atbilde nav nemaz tālu jāmeklē. Dažus ierakstus iepriekš šajā forumā var izmantot par ļoti labu piemēru, abos gadījumos saistīts ar SOHO/MLSO misijām. Kā redzams bildēs redzmie objekti nav nekas mistisks, ja redz izskaidrojumus oficiālajos avotos.

Kaskurkad, Tu ne reizi rakstīji, ka nenosveries ne uz vienu no pusēm, bet palasot visu, kas ir pieejams starspace.lv mājas lapā un forumā, saistībā ar Nibiru, kura no pusēm Tev izskatās ticamāka? Es nezinu vai ir vērts iesaistīties ar Tevi diskusijā, ar Tolteku nesanāk, viņš bieži mēdz mani ignorēt.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby type o pozitive » 09 Jul 2009, 23:11

Pēdējā pusgada laikā esmu daudz pārlapojis šo tēmu internetā,un esmu nonācis pie secinājuma,ka ir bezjēdzīgi vispār meklēt kādu racionālu kodolu šajā visā!Nav pat teorijas kas pretendētu uz zinātniskumu un nav reālu pierādījumu.Neesmu redzējis reālu orbītas simulāciju,pasakiet kā bez tās var apgalvot ka planēta nostāšoties blakus zemei un tad mainīsies poli?! Tas par to Mēness bāzi,manuprāt vispār ir kronis visam,nebiju domājis ka kādam tas šķitīs patiesi!Bet atrodas!Tad nav jābrīnās par vēlēšanu rezultātiem Latvijā! :cry:
type o pozitive
Protozvaigzne
Protozvaigzne

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls