by Māris » 09 Jul 2009, 20:54
'Māri
Ko Tu visu laiku, par jebkuru no šeit skartajiem jautājumiem, pieprasi apstiprinājumus NASA mājaslapā?
Vai tā NASA Tev ir Dieva vietā?'
Es prasu apstiprinājumu NASA mājas lapā tad, kad iet runa par NASA misijām, vai arī par fotogrāfijām, ko ir izveidojuši NASA speciālisti ar viņiem pieejamu tehnisko aprīkojumu. Ja būtu forumā ierakstījuši ka ESA gatavojas veidot bāzi uz Mēness, lai slēptos no Nibiru, es jautātu pēc oficiālā ESA apstiprinājuma, ja būtu ierakstījuši ka ROSKOSMOS veiks glābšanās misiju uz Mēness no Nibiru, es jautātu pēc oficiālā ROSKOSMOS apstiprinājuma. Kār redzi atbilde pavisam elementāra un vienkārša.
Nē NASA man nav Dieva vietā, NASA man ir kā kompetents astronomiskās informācijas avots.
'Es pieļauju, ka tā publiski pieejamā viņu informācija ir tāds pats safabricējums'
Ar pieļaušanu nepietiks, lūdzu pierādījumus, vai arī loģisku pamatojumu tam, kas rada tādas aizdomas un pieļāvumus. Ja es rakstu ka informācija ir safabricējums, vai arī ka tās ir muļķības, tad es arī pamatoju savus izteikumus ar oficiāli pieejamiem materiāliem, vai arī aprakstot nesaskaņas, kas rodas manā uzskatījumā safabricētajās teorijās. Es uzdodu jautājumus, kas norāda uz pamanītajām nesaskaņām šajās teorijās, bet ne Tolteks, kas visspēcīgāk aizstāv Nibiru teoriju, ne arī citi šī foruma dalībnieki, kas arī ir Nibiru esamības piekritēji, nav pat pacentušies atbildēt uz maniem jautājumie. Man patiešām ir sarežģīti iedomāties sakarīgas atbildes uz tiem.
'vai tiešām Tu tici, ka viņi dalīsies infā ar visu pasauli par saviem nodomiem vai kādu slepeno informāciju'
Es pilnīgi noteikti varu apgalvot ka viņi nekādā gadījumā nedalīsies ar slepeno informāciju un slēps to ar visiem iespējamiem līdzekļiem. Ņemot vērā ka NASAi ir arī militāra nozīme, tad pilnīgi loģiski ka slepenības programma viņiem ir atstrādāta augstākajā līmenī. Balstoties uz iepriekš teikto rodas jautājums, no kurienes Nibiru sludinātājiem pieejama NASA slepenā informācija? Es šo jautājumu uzdevu ne vienu vien reizi, atbildi vēl joprojām neesmu saņēmis.
'Un par to eksperimentu uz Mēness ir arī te .......'
Nezinu vai informāciju par šo misiju ir pieejama NASA lapā (jāmeklē), tomēr Tevis iedotajā linkā ir aprakstīti arī misijas mērķi, pie tam viņi ir tehniski realizējami, bāzes celšana, lai slēptos no Nibiru nav realizējama dažos gados. Pie tam domāju ka pirmās Mēness bāzes būs stipri atkarīgas no Zemes, ja uz Zemes nekas nepaliks, diez vai primitīva Mēness bāze varēs pastāvēt patstāvīgi.
Nevajag brīnīties ka es prasu apstiprinājumu oficiālajos kosmosa izpētes organizāciju avotos. Labāk uzdod sev jautājumu, kāpēc šīs atsauces nekad netiek pievienotas Nibiru sludinātāju materiālos. Atbilde nav nemaz tālu jāmeklē. Dažus ierakstus iepriekš šajā forumā var izmantot par ļoti labu piemēru, abos gadījumos saistīts ar SOHO/MLSO misijām. Kā redzams bildēs redzmie objekti nav nekas mistisks, ja redz izskaidrojumus oficiālajos avotos.
Kaskurkad, Tu ne reizi rakstīji, ka nenosveries ne uz vienu no pusēm, bet palasot visu, kas ir pieejams starspace.lv mājas lapā un forumā, saistībā ar Nibiru, kura no pusēm Tev izskatās ticamāka? Es nezinu vai ir vērts iesaistīties ar Tevi diskusijā, ar Tolteku nesanāk, viņš bieži mēdz mani ignorēt.