Последовательность Уровня 7 из 10
записано 16 октября 2010 г.
veiga wrote:... saprotams, ka ja reaktors tomēr uzies gaisā, tad zeti izrādīsies pārtraukuši uzraudzību lai caur šo nelaimi sagatavotu cilvēci nākamajai attīstības pakāpei, vaj ne?
peleks wrote:Būtu mana teikšana, es paņemtu ieroci un apšautu visus šos ķēmus, viņiem loģika 0 saprast neko nesaprot, dzen sviestu, tie aizstāvji šeit - tolteks un kalnz, visp pauri izkūkojuši, sen jau mums vajadzēja būt beigtiem, bet tā šķiet domā cilvēki, kas jau kopš pirmsākumiem ir bastojuši fizikas stundas..ja kaut uz vienu būtu aizgājis, tad sazondētu ka tāds pasākums sen jau būtu pamanīts
kalnz wrote:peleks wrote:Būtu mana teikšana, es paņemtu ieroci un apšautu visus šos ķēmus, viņiem loģika 0 saprast neko nesaprot, dzen sviestu, tie aizstāvji šeit - tolteks un kalnz, visp pauri izkūkojuši, sen jau mums vajadzēja būt beigtiem, bet tā šķiet domā cilvēki, kas jau kopš pirmsākumiem ir bastojuši fizikas stundas..ja kaut uz vienu būtu aizgājis, tad sazondētu ka tāds pasākums sen jau būtu pamanīts
Ja tantei buutu riteni, vina buutu tante uz riteniem. Ja esi tik attapiigs, sazondee prieksh mums ar Tolteku un paareejiem, paraadi un pieraadi!
Ja nevari, tad saac domaat vai tev ir taisniiba...
Return to Neklasificējams materiāls
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests