Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Tolteks » 14 Mar 2011, 12:15

Последовательность Уровня 7 из 10
записано 16 октября 2010 г.
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby kesis » 14 Mar 2011, 15:32

viss tagad arii es ticu ka nibiru naak :o .....

NOT!
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby bell » 18 Mar 2011, 02:16

Klasika. Sičins. . . megaCunami.. Viss vienā. Šķiet labi nostrādāts teksts, vēl tagad jaunākās ziņas + http://www.rolfkenneth.no/Sitchin-Nibiru-ZetaTalk-English.html Sanāktu teicams raksts, ja kādi iztulkotu :shock: aprīlī, augustā vai decembrī -- tur raksta...
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby peleks » 18 Mar 2011, 12:21

Būtu mana teikšana, es paņemtu ieroci un apšautu visus šos ķēmus, viņiem loģika 0 saprast neko nesaprot, dzen sviestu, tie aizstāvji šeit - tolteks un kalnz, visp pauri izkūkojuši, sen jau mums vajadzēja būt beigtiem, bet tā šķiet domā cilvēki, kas jau kopš pirmsākumiem ir bastojuši fizikas stundas.. :lol: ja kaut uz vienu būtu aizgājis, tad sazondētu ka tāds pasākums sen jau būtu pamanīts 8-)
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby zhax » 18 Mar 2011, 13:33

slinkums tagad meklet avotu, bet Nibiru fani apgalvo, ka zeti uzrauga to Japaanas kodolreaktoru un iejaucas, lai nenotiktu nelaime....
zhax
Miglājs
Miglājs

Postby veiga » 18 Mar 2011, 17:18

... saprotams, ka ja reaktors tomēr uzies gaisā, tad zeti izrādīsies pārtraukuši uzraudzību lai caur šo nelaimi sagatavotu cilvēci nākamajai attīstības pakāpei, vaj ne? :mrgreen:
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby peleks » 18 Mar 2011, 19:27

veiga wrote:... saprotams, ka ja reaktors tomēr uzies gaisā, tad zeti izrādīsies pārtraukuši uzraudzību lai caur šo nelaimi sagatavotu cilvēci nākamajai attīstības pakāpei, vaj ne? :mrgreen:

tas bus jau 8 no 10 laikam :D nez, nav iedziļinājies viņu pakāpienos :D vai arī rakstīs, ka nibiru ar savu gravitāciju izrāvusi stieņus no ūdens :lol:
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby asgard » 18 Mar 2011, 23:40

Vairs jau tur tajā AES nekas daudz nav palicis kas vēl varētu uziet gaisā. Ūdeņraža sprādzieni, reaktoru aktīvās zonas kušana, Izlietotās kodoldegvielas uzglabāšanas baseinu iztecēšana un uzglabāto kodoldegvielas stieņu pārkaršana aizdegšanās. Kas vēl sliktāks tur var notikt? meteorīts uzkrist vai?
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kalnz » 18 Mar 2011, 23:58

peleks wrote:Būtu mana teikšana, es paņemtu ieroci un apšautu visus šos ķēmus, viņiem loģika 0 saprast neko nesaprot, dzen sviestu, tie aizstāvji šeit - tolteks un kalnz, visp pauri izkūkojuši, sen jau mums vajadzēja būt beigtiem, bet tā šķiet domā cilvēki, kas jau kopš pirmsākumiem ir bastojuši fizikas stundas.. :lol: ja kaut uz vienu būtu aizgājis, tad sazondētu ka tāds pasākums sen jau būtu pamanīts 8-)

Ja tantei buutu riteni, vina buutu tante uz riteniem. Ja esi tik attapiigs, sazondee prieksh mums ar Tolteku un paareejiem, paraadi un pieraadi!
Ja nevari, tad saac domaat vai tev ir taisniiba...
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby peleks » 19 Mar 2011, 01:53

kalnz wrote:
peleks wrote:Būtu mana teikšana, es paņemtu ieroci un apšautu visus šos ķēmus, viņiem loģika 0 saprast neko nesaprot, dzen sviestu, tie aizstāvji šeit - tolteks un kalnz, visp pauri izkūkojuši, sen jau mums vajadzēja būt beigtiem, bet tā šķiet domā cilvēki, kas jau kopš pirmsākumiem ir bastojuši fizikas stundas.. :lol: ja kaut uz vienu būtu aizgājis, tad sazondētu ka tāds pasākums sen jau būtu pamanīts 8-)

Ja tantei buutu riteni, vina buutu tante uz riteniem. Ja esi tik attapiigs, sazondee prieksh mums ar Tolteku un paareejiem, paraadi un pieraadi!
Ja nevari, tad saac domaat vai tev ir taisniiba...

emm es attapiigs, es vnk skolaa gaaju, ko man tur pieradiit, saule neleekaa kaa pingponga bumbinja, kas vestiitu par to ka tuvojas uuuu nibiru, vai ka vinu jus tur saucat, kosmiskais kugjis, kosmiskaa ameeba, kas dalas un reizinaas, speele pasleepes ar zemi, un muuk prom aiz saules.. galu gala kada skjirba, kas tas ir, zinu peec juusu nostaastiem ka tas ir kaks milziigs, ka vinam ir massa, tik nemana kaa taa massa kadu debess kermeni iespaidotu, labaak TU beidzot no 2008 gada paraadi kaut vienu pamatotu pieradijumu, nevis stasti par indiaanjiem, kas zaaliiti sapiipejushies savus gljukus uz sienaam sasmeereejushi, tos taapat nolasiit var katrs kaa vinsh grib :lol:
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls