Meklējoties te pa visādiem zinātniskiem rakstiem par tiem kvantiem (izrādās, ir arī tāda astrofizika

, būs jāpieklauvē tur ar) uzdūros vienam, varbūt, ne īsti zinātniskam (bet varbūt tomēr zinātniskam) skaidrojumam, kur cilvēkam ir savs skatījums uz notiekošo, nu vismaz varētu pieņemt to kā versiju, un, ja tas atbilst patiesībai (vai kaut daļēji), tad var daudz ko izskaidrot.
http://nibiru.wmsite.ru/Visinteresantākais man likās, ka tas Nibiru varētu būt tepat blakus (bet, ak, vai, atkal kādu laiku neredzams) ar pavisam citu trajektoriju un ka var aizsegt sauli, līdz ar to saules stari izskatās kā spārni, kādu to arī attēlo senie zīmējumi, tobiš viņš pa kosmosu nelido spārnveidīgs, bet tāds izskatās, kad aizsedz sauli (mums pašreiz tikko nesen bija pilns saules aptumsums dienviddaļā…) un vēl, ka senie iedzīvotāji novēroja Venēru (vai Sīriusu), kad tā palidoja tuvu garām un izskatījās sarkana, un tad jau tās kataklizmas arī sāka notikt…( lai gan tomēr minēts, ka bijusi vēl kāda sarkana planēta…)
Lai saprastu, kādu savu fantāzijas lidojumu es mēģinu pateikt

, tad uzreiz jāizlasa šis te, domāju visnotaļ zinātnisks apraksts par pašreiz notiekošajām parādībām ap planētu un planētas iekšienē
http://my.mail.ru/community/kataklizm2012/429754673F935853.htmlTātad magnētiskie poli bīdās (tas laikam nav jāpierāda, visi it kā to jau zina), ģeogrāfiskie līdzi netiek, zemei smagi, un tad, kad magnētiskie poli būs aizvirzījušies tik tālu, ka zemei būs nepieciešams atgūt līdzsvaru(vai ko nu tur citu), tā vienkārši ‘’uzmetīs kūleni” . Mēness jau nepārtraukti atstāj iespaidu uz Zemes procesiem - paisums,bēgums. Tad ,varbūt, tieši Mēness ietekmē, Zemei tie poli bīdās (bet varbūt pavisam citu iemeslu dēļ), un apogeja pienāks pēc zināma, Zemes stīvēšanās pretī, laika, precīzāk, kad būs sasniegts cik tur km magnētiskās nobīdes attālums un tad arī Venēra (vai Siriuss) būs tuvu ?(tas no pirmā raksta)
Un ja šito saliek kopā, tad nu man radās fantāzija, ka tas neredzamais un nekur neatrodamais Nibiru, varbūt ir, ja ne nu pats Mēness, tad visu šo apstākļu kopēja satuvināšanās vai vienlaicīga sakritība, kas ieguvis nosaukumu Nibiru? Tāpēc arī, varbūt, senie to dēvēja par hipotētisku, jo viņai nav „miesa un asinis”, bet kad pienāk, sadara uz Zemes briesmu lietas, un nekāds sakars tur nav ar reliģijām?
Jo tas, ka rakstīts, ka Nibiru varēšot no maija mēneša redzēt, varbūt ir domāts savādāk, tjipa varēs nojaust lielā notikuma tuvošanos, kā sakarā te vienā saitā atradu, ka ap šo laiku notikuši kaut kādi lēcieni tajā magnētismā,grafika bildi ielikt nemāku, bet izsekot var te, tikai rāda šodienas datumu, tad vajag blakus nospiest aplīti 1 mēn. laikā un paiet 2 lapas atpakaļ, tur redzams, ka kaut kas maija vidū noticis
http://137.229.36.30/cgi-bin/magnetometer/gak-mag.cgiKoroče moš Zemei tas kūlenis jāmet šā kā tā, grib viņa to vai nē, un šajā sakarā tās visas tuvojošās pazīmes tiek nosauktas par Nibiru? Nu var tā būt?
Nu, protams, pieņemot šo versiju man pašai vēl rodas daudz neskaidru jautājumu

, kurus te vēl nerakstīšu, jo jāapdomā, bet vienu gan gribu noskaidrot-
Tas astronomu kompetencē – lasīju, ka Venēra šogad jau bija tuvu Zemei, tad jautājums, kad būs nākošā reize, kad Venēra atkal būs kaimiņos, un kāds no zināmiem debess ķermeņiem, varbūt sarkanīgā krāsā, vēl var atrasties tuvumā? Nu kurā gadā vai datumā? (laikam pareizi uzdevu jautājumu)
Nemaz neapvainošos, ja nosauksiet to visu par slima suņa murgiem

.
Es vienkārši mēģinu saprast, kas ir Nibiru (lai kas tas būtu), vai pārliecināties (300%), ka tāda nav….
Nu bet laikam visdrīzāk, pieņemot, ka iepriekš rakstītais ir neizgulētas nakts rezultātā radies pēc psihenes brēcošs savārstījums

, un, neskatoties kāda ir neatrastā objekta trajektorija, būs tomēr jāapdomā tālāk, kāpēc tā viešņa ir neredzama.