Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Māris » 18 May 2009, 14:14

Tur jau ir tā lieta ka planētas Nibiru fotogrāfijas jau ceļo pa internetu vairākus gadus, bet tik līdz pajautā kur var redzēt īstu Nibiru, tā uzreiz atbilde - nevar redzēt varēs kaut kad, nu un protams katram tad savs datums, kad šis laiks pienāks. Kā jau teicu pretruna uz pretrunas. Īsti pat nevaru apjēgt kā pētot šīs tēmas jautājumus 10 gadus nevar pamanīt tās.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 18 May 2009, 18:53

Pretrunas būs visu laiku, dezinformācijas ar...Tu vari iedomāties, kas notiktu ar pasaules ekonomiku, ja officiāls avots paziņotu - ka ir atklāta vēl viena Saules sistēmas planēta, ar visām tām sekām, ko viņa radīs...Kāds varēs apturēt anarhiju...?
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby dulls » 18 May 2009, 19:34

Iedomāties var daudz ko. Uz to arī spēlē.
Iedomājies, ja Tolteks pēkšņi (2012. g.) novirzītu zemes polus un noapaļojoties paņemtu līdzi pāris miljardus līdzīgo. Kas tik nenotiktu ar pasaules ekonomiku, ja tā būtu taisnība un oficiāls avots mūs tagad pabrīdinātu. Kāds varētu apturēt anarhiju?
Sorry, cīnies ar pretrunām un dezinformāciju un mēģini mūs apgaismot. Varbūt kļūstot par oficiālu avotu tev tas izdosies. ;) Bet līdz tam tev vēl Alpu tusiņš jāuzorganizē.
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Tolteks » 18 May 2009, 22:45

To dulls-
Kāpēc tik ļoti " jāuzskrūvējās"? Nepatīk "programma" pārslēdz...Vēro sadaļu -intelekts... jeb kaut ko tamlīdzīgu...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby dulls » 18 May 2009, 23:20

Šajā sadaļā nav iespējams uzskrūvēties - tā ir tīrā izklaide, programma patīk. :) Tāpēc arī vēroju. Galvenokārt, lai izprovocētu tevi (kas šķietami izdodas), piemēram, ar jautājumiem "Kad izbraukšana?", "Vai groziņš jāņem?", "Kas tas tāds intelekts?" un "Kur es varētu vairāk palasīt par šo (kā daži izsakās - psiholoģiskas dabas) fenomenu?".
Varbūt mana "programmas" nepārslēgšana "uzskrūvē" ne tik daudz mani kā kādu tēmai tuvāku? :p
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby kaskurkad » 19 May 2009, 19:24

Paklau, Tolteks, lasīju, manuprāt grāmatā Muldašova, kad viņš ceļoja pa Indiju un Himalajiem, ka viņi ar bija pētījuši kaut ko tur un rezultātā secināja, ka šī būšot pirmā reize pasaules vēsturē, kad tā polu maiņa notiks bez satricinājumiem, jo par to parūpēsies tās svētvietas, kas pa visu pasauli atrodas noteiktos precīzos ģeogrāfiskos punktos, tas ir it kā kāds re\žģis, kas to magnētisko vilni it kā atraidīs vai kaut kā tā, lasīju vairākus gadus atpakaļ, tāpēc precīzi neatceros, laikam būs jāizlasa vēlreiz, atceros tik , ka viss tur smalki matemātiski aprēķināts. Esi ko tādu dzirdējis? Grāmata bija 3 daļās Dievu pilsētas meklējumos, nezinu, var jau būt, ka esmu cik gaiša, tik stulba, bet mani tas viss aprakstītais saieinteresēja. Grāmatā pavīdēja doma, ka tiem citplanētiešiem ir gauži žēl, ka vienmēr it kā viņu vainas- viņu planētas vainas dēļ uz Zemes atgadās likstas, tāpēc paši arī senos laikos esot sabūvējuši gan piramīdas, gan visus pārējos objektus, kas kopumā ar gudru ziņu kaut kā iedarbošoties, ka nākamreiz-tas ir tagad, viņi tovosies, tad cilvēce paliek neskarta, nu kaut kā tā... :)
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby Māris » 19 May 2009, 21:33

'Tu vari iedomāties, kas notiktu ar pasaules ekonomiku, ja officiāls avots paziņotu - ka ir atklāta vēl viena Saules sistēmas planēta, ar visām tām sekām, ko viņa radīs".

Iedomāties varu. Tāpat arī nevajag daudz domāt, lai ne tikai iedomātos, bet arī pilnīgi noteikti saprastu, ka šajā konkrētajā gadījumā, ja būtu Nibiru, kas izraisīs sludinātāju vēstītās sekas, tad slēpt tādu informāciju nebūtu nekādas jēgas, jo nebūtu vērts glābt ekonomiku vai arī mēģināt necelt paniku 5 gadus pirms tāda mēroga notikumiem. Kāda tad jēga no ekonomikas, ja pēc tādiem pūliņiem bez maz vai rītdien viss tik un tā izjuks? Pat labāk būtu sacelt paniku tagad, lai kad viss sāksies visi (kuri gribēs) būtu jau apraduši ar domu un rīkoties spējīgi kā arī informēti par to ko darīt un normāli informēti, nevis boksterēt pasakas par braucieniem uz Alpiem.

Starp citu Nibiru jau vajadzēja parādīties. Nez kāpēc oficiālajos ziņu avotos no planētas otrās puses neparādās ziņas par Nibiru, kau arī tur jau visi itkā var redzēt. Tad kur galu galā viņa ir?

Nepaļaujaties vienīgi uz informāciju ko sniedz sazvērestību teoriju sludinātāji, palasiet oficiālos avotus, kur var atrast informāciju kāpēc un kur tiek būvēti teleskopi un kā rodas šādas leģendas un pasakas.

Te var sameklēt dažus rakstus ko NASA domā par to:
http://search.nasa.gov/search/search.jsp?nasaInclude=Nibiru

Kā arī zinātnieks, kas atbild uz 'Ask an Astrobiologist' sadaļas jautājumiem (iepriekšējā linkā viņš ari ir sastopams) saitā http://astrobiology.nasa.gov ir apkopojis daļu informācijas par Nibiru un uz to atbildējis (jautājumu atbilžu veidā):
http://www.csicop.org/si/2008-05/morrison.html

Iespējams, ja pameklē pa šiem saitiem vai citām vietnēm, kas ir kompetentas astronomijā un zinātnē un oficiāli atzītas (kaut vai googlē izmantojot iespēju meklēt konkrētajā saitā), var arī atrast daudz vairāk informācijas.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 20 May 2009, 19:15

Muldašovs apskatīja un aprakstījis savos pētījumos saistībā ar somati kalnu alās,kas veido it kā cilvēces, "rezerves"...Lemūri un Atlanti viņu interesēja vairāk, kā arī Kailass...Viņš tikai "garām" ejot pieskārās teimai, par polu maiņu...Tas ir secinājumam, ka šī parādība ir notikusi vairākkārt, bet neko sīkāk par iemesliem, viņš neapskata...
Kailass ir interesanta "lieta", ko līdz galam, šo piramīdu jeb laika spoguli, mēs vēl neizprotam...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby kaskurkad » 20 May 2009, 21:16

To Tolteks
Bet tieši tas , ka tās īpašās vietas atrodas precīzos ģeogrāfiskajos punktos (man viens paziņa pat ņēmās ap globusu, lai to visu pārbaudītu), varbūt tas var kaut kā ietekmēt tās enerģijas,kas taisās nākt uz Zemi un tos polus bīdīt un cilvēce varētu iziet sveikā, kā Tu domā, vai varētu tā būt? :roll:
Kā jau te daudzi iepriekš rakstīja, ka neesot nekādas liecības, ka zeme mainoties regulāri ik pēc apm. 3600 gadiem, tad, varbūt šī zemes aizsardzības sistēma jau pastāv krietni ilgu laiku, jo no daudzām vietām tik drupas palikušas, tad, es domāju, varbūt ļoti ļoti sen tā ietekme tiešām izrādījusies postoša, tad tie citplanētieši kārtējā apciemojumā izveidoja šo aizsardzības sistēmu un nu jau daudzas reizes šo ietekmi vispār nejūt, tāpēc arī nav nekādas redzamas pierādāmas pēdas un varbūt nākotnē tā planēta vairs nekad netraucēs Zemi ar savu kārtējo tuvošanos, jo kāds par to visu ir parūpējies jau sen.... :?:
Es patiešām nemāku īsti gudri izspriest, kaut gan mani tās lietas interesē, es tikai zinu, ka nekad neatļautos smieties par lietām, kuras varbūt ir un varbūt nav
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby Tolteks » 20 May 2009, 22:00

Te ir vairākas versijas. Viena no tām, Ēģiptes piramīdu kompleksā eksistējot kristāls, kuru "iedarbinot" var izlīdzināt elektro magnētisko lauku un novērst Nibiru ietekmi. Tas it kā darbojoties, caur visu uz Zemes izvietoto piramīdu, kompleksiem, kura centrā, nosacīti, ir Kailass. Ar šo "projektu", nez kāpēc, cītīgi nodarbojas viena poļu "fanu" grupa. Viņi tur ņemas "ne pa jokam", ar vienu aci, es sekoju līdz, bet līdz galam nēesmu izpratis lietas būtību.
Spriežot pēc Krajona, Baltās brālības, un Pasauļu Padomes, tad Nibiru mēs nesagaidīsim, nevis tāpēc , ka Vina nav, bet gan tāpēc, ka līdz 2011.gada novembrim, mēs pāriesim - 4. blīvumā, 4.dimensijā jeb notiks kvantu lēciens (parādība viena, bet katrā avotā to dēvē citādi). Nibiru 4.dimensijā neeksistē. Es par šo neņemos spriest, jo neviens (vismaz no cilvēkiem) kaut cik zināmi paskaidrot nevar.
Tie pārsvarā ir divi, kaut cik nopietni ņemami, argumenti, kas var novērst polu maiņu.Par cik mēs esam vēl šeit, neredzu pamata citādam notikumu pavērsienam.
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls