Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby kalnz » 07 Dec 2010, 13:50

Jau biju ieprieks senaak rakstiijis... cilveeku viena no lielaakajaam probleemaam ir ticeet tikai tam, ko vini speej redzeet un saprast.
Shii buutu atbilde te uz vairaakiem peedeejiem postiem.
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby zhax » 07 Dec 2010, 13:59

man toch dusma naak.... taatad tu gribi teikt ka shis citaats ko izvilku tagad no zetatalk lapas atbilst patiesiiibai? es nesaprotu kas jums cilveeki kaish?

We have stated that all objects except the Sun and its rays and the presence of Planet X complex components (corpus, Moon Swirls, and moons in a String of Pearls) and the occasional comet slinging through are painted into the SOHO and Stereo images. The background of stars, the passing planets - all are inserted by a program. This is to fool the public into thinking that the Earth is moving in her orbit. The Stereo satellites, in fact, were set into motion only to triangulate the approach of Planet X, as this is the only thing NASA is interested in. All else are props.
zhax
Miglājs
Miglājs

Postby Intars » 07 Dec 2010, 14:28

Varbut kads var pateikt kas tas par objektu SOHO attela?
Attachments
latest (1).jpg
latest (1).jpg (539.03 KiB) Viewed 11637 times
Intars
Miglājs
Miglājs

Postby Redaktors » 07 Dec 2010, 16:21

Kurš no attēlā redzamajiem apgabaliem ir objekts, kuru nepieciešams izskaidrot?
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

Postby peleks » 07 Dec 2010, 16:33

zhax wrote:man toch dusma naak.... taatad tu gribi teikt ka shis citaats ko izvilku tagad no zetatalk lapas atbilst patiesiiibai? es nesaprotu kas jums cilveeki kaish?

We have stated that all objects except the Sun and its rays and the presence of Planet X complex components (corpus, Moon Swirls, and moons in a String of Pearls) and the occasional comet slinging through are painted into the SOHO and Stereo images. The background of stars, the passing planets - all are inserted by a program. This is to fool the public into thinking that the Earth is moving in her orbit. The Stereo satellites, in fact, were set into motion only to triangulate the approach of Planet X, as this is the only thing NASA is interested in. All else are props.

kā jau pats Kalnz teica, šiem cilvēkiem vajag prast redzēt un saprast :D to laikam šis uz sevi attiecīna :) netucu tam sviestam, tas ir absurds, varbūt šie man acīm priekšā arī līmē kkādu filmu, jo pa vakariem mēdzu skatīties deesis, bet tur viss kā parasti :)
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby Intars » 07 Dec 2010, 21:22

Nu kaut kada planeta ar 13 pavadoņiem. Kas tas ir? Jupiters vai Saturns ?
Intars
Miglājs
Miglājs

Postby Redaktors » 08 Dec 2010, 00:03

Izmantojot http://solarsystem.nasa.gov/eyes/player/ un simulējot konkrēto laiku, ir sekojosha aina

solar_system.jpg
solar_system.jpg (72.34 KiB) Viewed 11576 times

Tuvākie pozīcijai izskatās Merkurs vai Marss. Žēl, ka softā nav tieši SOHO simulācijas, tad varētu uz konkrēto ainu paskatīties paša SOHO acīm.
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

Postby veiga » 08 Dec 2010, 01:44

peleks wrote: kā jau pats Kalnz teica, šiem cilvēkiem vajag prast redzēt un saprast :D to laikam šis uz sevi attiecīna :) netucu tam sviestam, tas ir absurds, varbūt šie man acīm priekšā arī līmē kkādu filmu, jo pa vakariem mēdzu skatīties deesis, bet tur viss kā parasti :)

Jau kādu laiku man liekas galīgi neinteliģenti šo topiku vispār skatīties, bet miesa ir vāja :mrgreen: Vēl salīdzinoši nesen no saviem arhīviem tīrīju jaunībā ievākto sazvērastības teoriju kolekciju, tajā skaitā 90os gados tapušu Tāļa B. vēstuli tipa ANO ar sūdzību, ka Latvijas valdība veic psihotronisku uzbrukumu viņa smadzenēm ar iekārtu palīdzību, kas saliktas Zaķusalas krastmalā.

Lielākā daļa lasītāju šobrīt pasmīn, bet daži sašutumā murmina zem deguna "es taču jau teicu, tikai neviens neklausījās", jo ja jau nenozīmīgā Latvijas valdība spēj veikt masīvu psihotronisko uzbrukumu, tad kādos mērogos cilvēku prātus čakarē briesmīgā NASA :mrgreen: Taču ierosinu ļaut kalnveidīgajiem un toltekveidīgajiem dzīvot viņu mazajā iedomu pasaulītē un uzskatīt, ka debesis ir viens liels skrīnseiveris - who cares...

Ja nu kādam nenāk miegs un gribas palasīties mazliet atsvaidzinoša stulbuma, lūdzu - pats Tālis B.: http://talis-bedritis.freewebtools.com/toplitzsee.html
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Intars » 08 Dec 2010, 09:50

Pec simulacijas spriezot neizkatas, ka tas ir Jupiters vai Saturns.
Intars
Miglājs
Miglājs

Postby Redaktors » 08 Dec 2010, 12:44

Pat ja tas būtu Jupiters vai Saturns, SOHO nespētu nedz vienas, nedz otras planētas gadījumā saskatīt tik daudz pavadoņus. SOHO nav Habls :). Neesmu pētījusi, bet labākajā gadījumā varbūt lielos pavadoņus varētu redzēt, bet iespējams, ka pat tos nē. Piedevām 2010/12/06 attēlā šie "pavadoņi" atrodas pārāk tālu nost no planētas, lai tie būtu Saturna vai Jupitera. Tā kā es sliektos domāt, ka tie ir kāds artefakts... ja apskata tās pašas dienas citu instrumentu attēlus, aptuveni tajā laikā un vietā redzams viens artefakts, kurš varētu būt rezams šajā kombinētajā fotogrāfijā.

Redz kur Jupiters un Merkurs vienā attēlā... Jupiters tuvāk Saulei, Merkurs tālāk.

cme_c3_big_anim.gif
cme_c3_big_anim.gif (846.82 KiB) Viewed 11531 times
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls