Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby peleks » 18 Oct 2010, 12:42

kalnz wrote:
peleks wrote:reku atradu interesantu lietu sakarā ar PX,

The 1:2 resonance appears to be an edge beyond which few objects are known. It is not clear whether it is actually the outer edge of the classical belt or just the beginning of a broad gap. Objects have been detected at the 2:5 resonance at roughly 55 AU, well outside the classical belt; however, predictions of a large number of bodies in classical orbits between these resonances have not been verified through observation.

Earlier models of the Kuiper belt had suggested that the number of large objects would increase by a factor of two beyond 50 AU; so this sudden drastic falloff, known as the "Kuiper cliff", was completely unexpected, and its cause, to date, is unknown. Bernstein and Trilling et al. have found evidence that the rapid decline in objects of 100 km (62 mi) or more in radius beyond 50 AU is real, and not due to observational bias. Possible explanations include that material at that distance is too scarce or too scattered to accrete into large objects, or that subsequent processes removed or destroyed those which did form. Patryk Lykawka of Kobe University has claimed that the gravitational attraction of an unseen large planetary object, perhaps the size of Earth or Mars, might be responsible
tik tā nav 4X lielāka par zemi, bet tapatās kkāds ķermenis jau ir :)
+ tā var būt vnk varbūtība.
varbūt kāds ko vairāk pa šo zin??
Toltek, reku ir aizķēriens, mācies!!

Atradi kur? Linku luudzu. Paldies.

en.wikipedia.org ieraksti kuiper belt, tur būs sadaļa, kas pavisam nesen parādijās
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby peleks » 18 Oct 2010, 13:03

kalnz wrote:
peleks wrote:
Tolteks wrote:Tur jau ir tā lieta, lai maldītos 3 priedēs, šajā jautājumā, ir ļoti labi "kompostrēt " smadzenes "tautai"....zinu, ko runāju...pārējais nav manā kompetencē... :)

kas tad ietilpst tavā kompetencē?? ēst LSD un mētāties ar falsiem faktiem?? stāstīt pasakas?? :D
pirms tam tavs teiktais ir tikpat spēcīgs, kā šodien apgalvot, ka zeme ir plakana, un saule riņķo ap viņu!!
jautājums no manis - tu skolā esi gājis?? vismaz pirmajās 4 klasēs?? , vai vnk pēdējo 10 gadu laikā vislaik sēdi zem kautkādām halucigēnām vielām??

Sorre, ka jaucos juusu dialogaa ar Tolteku, bet Izskataas te kaadam nervi jau netur. :roll:
Varbuut iztiksim bez uzbraucieniem, turklaat skolaas taadas lietas nemaaca un nemaaciis.

zin kapēc netur, šim jau cik gadus prasa ko konkrētu, neko konkrētu nav atbildējis, met tik visādu sviestu ar faktiem, kas katru reizi radikāli atšķiras..
pasties, es atradu aizķeršanās punktu, vel varētu kko tādu kkur citur salasīt, un tad kopīgi papētīt, ir pierādijums vai nav, tāda bij foruma jēga cik sapratu, nevis tik copy paste visu no zetatalk
pie kam manā tekstā PX nekur nefigurē, vnk tāds aizdomīgs massas zudums, kur pēc modeļiem (ja tie ir precīzi) vajadzēja joslai turpināties..
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby Tolteks » 18 Oct 2010, 17:37

Ir daudz lietas, kas te mums nav mācītas, par skolu klusēšu, tur tik grauj cilvēku kā personību nevis māca...Tamdēļ nēesmu nekāds piekritējs vai Nibiru fans, man šī tēma ir skaidrāka par skaidru...vēlos tik, lai vēl kāds paseko....Labāk protams ka vispār šīs tēmas nebūtu, būtu daudz priecīgāks...Nekādus pierādījumus vairāk nesniegšu, jo tas ir vismaz šeit bezjēdzīgi...

personīgi peleks un Māris- kuri vēlas ielekt "braucošā vilcienā", vairāk jādarbojas ar informāciju, tad arī rezultāts un izaugsme būs...veiksmi Jums
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby peleks » 18 Oct 2010, 18:02

Tolteks wrote:Ir daudz lietas, kas te mums nav mācītas, par skolu klusēšu, tur tik grauj cilvēku kā personību nevis māca...Tamdēļ nēesmu nekāds piekritējs vai Nibiru fans, man šī tēma ir skaidrāka par skaidru...vēlos tik, lai vēl kāds paseko....Labāk protams ka vispār šīs tēmas nebūtu, būtu daudz priecīgāks...Nekādus pierādījumus vairāk nesniegšu, jo tas ir vismaz šeit bezjēdzīgi...

personīgi peleks un Māris- kuri vēlas ielekt "braucošā vilcienā", vairāk jādarbojas ar informāciju, tad arī rezultāts un izaugsme būs...veiksmi Jums

reku es bez tevis atradu kur aizķerties, tik vairāk neko nevaru sameklēt, rezultāts ir labāks nekā tev pa 2 gadiem!!
var manit ka skolā neesi gājis.
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby kalnz » 19 Oct 2010, 10:12

peleks wrote:reku es bez tevis atradu kur aizķerties, tik vairāk neko nevaru sameklēt, rezultāts ir labāks nekā tev pa 2 gadiem!!
var manit ka skolā neesi gājis.

Deckij sad. :lol:
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby ceal » 20 Oct 2010, 15:25

Pētījums: Pasaules gals tiek atlikts
Nesen publicētajā pētījumā konstatēts, ka maiju kalendārs, iespējams, nebeidzas ar 2012.gadu, vēsta portāls "LiveScience.com".
Tajā kritizēta maiju kalendāra datumu pārnešana mūsdienu kalendārā, norādot uz iespējamo pārrēķināšanos par 50 vai pat 100 gadiem. Tas nozīmē, ka plašu popularitāti ieguvusī 2012.gada apokalipse atliekama vismaz par pāris desmitgadēm, bet maiju cilts vēsturisko notikumu datējums kļūst apšaubāms.
informē tvnet.lv

Maiju kalendārs nebeidzas 2012. gada 21. decembrī, bet vismaz 60 dienas vēlāk
informē 2v.lv

Vai tomēr maiju kalendāram ar nībūrī nav nekāda sakara, un tomēr divpadsmitajā gadā iesim bojā :D
nedaudz sasmējos!
Last edited by ceal on 20 Oct 2010, 15:42, edited 1 time in total.
ceal
Vakuums

Postby kesis » 20 Oct 2010, 15:27

nja es ar tiko lasiiju :) tolteks varees bruakt uz saviem alpiem sirms buudams :)
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kalnz » 20 Oct 2010, 16:43

Tiktaal cik man zinaams, Maiju kalendaars un Planet X ir divas dazhaadas nesaistiitas lietas...
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby kesis » 20 Oct 2010, 20:21

kalnz wrote:Tiktaal cik man zinaams, Maiju kalendaars un Planet X ir divas dazhaadas nesaistiitas lietas...

man jau leikas ka jums ar totleku kaadu gadu vai 2 atpakalj shiis lietas itik labi liimeejaas kopaa...
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kalnz » 20 Oct 2010, 21:15

kesis wrote:
kalnz wrote:Tiktaal cik man zinaams, Maiju kalendaars un Planet X ir divas dazhaadas nesaistiitas lietas...

man jau leikas ka jums ar totleku kaadu gadu vai 2 atpakalj shiis lietas itik labi liimeejaas kopaa...

Tev tieshaam tikai liekas ;)
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls