Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby veiga » 14 Oct 2010, 18:45

Maza atslodze sakarsēto prātu nomierināšanai :)
10-10-14.gif
10-10-14.gif (63.5 KiB) Viewed 13355 times
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby asgard » 14 Oct 2010, 23:36

Un vispār... Lai tik Nibiru nāk, ja šamais te sāks kko šefot tad mēs būsim gatavi sagaidīt to kā pienākas :twisted:

Image
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby gatons » 15 Oct 2010, 07:11

kalnz wrote:Necikleejies uz foto. Uztaisiit var viskautko, kaa jau juus pashi to te ne reizi vien atgaadinat.
Palasi vairaak faktus iz senas veestures, lasi starp rindaam, saliimee bildi un saac domaat!
Globaalaa meerogaa stihijas, tevis mineetie pluudi, nekur neizpaliks - visam savs laiks.

ar šādu tekstu Tu automātiski atņem sev iespēju izmantot foto kā uzskatāmu pierādījumu un pieļauj, ka Zetatalk piedāvātie foto varētu būt viltoti. interesanti.... ja Tu nekad mūžā neko nebūtu dzirdējis par Zetatalk, vai Tu "starp rindām" būtu izlasījis to pašu? ;)
gatons
Miglājs
Miglājs

Postby peleks » 15 Oct 2010, 10:58

njā šamie abi tik gudri, ka nav ko pasūtīt :))
Toltek, tu te gribēji par kkādām enerģijām stāstīt, pastāsti, nesatraucies sapratīšu, vnk gribu uzzināt, kas tas pa spēku, ai enerģiju, kas spēj apstādināt zemeslodes griešanos 3 dienās!! kā jau te tika minēts - no zemes karsta lavas kotlete vien pāri paliktu pie tāda rāviena, izmirtu viss dzīvais, varbūt kādai baktērijai smagi noplauktu un izdzīvotu!! pats visp saproti ko saki?? :shock:
gaidu stāstu par enerģijām. tik lūdzu tādām nopietnākām, nekā plūdi pakistānā! :D
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby kalnz » 15 Oct 2010, 12:09

peleks wrote:par faktiem iz vēstures - pats viņus iztulkoji?? vai vnk kāds cits fanātiķis?? vai vēsturē visumā nedarbojās fizikas likumi?? pie kam visi tulki kas te spiež iekšā nibiru - nekadi pro nemaz nav, un jebkurā gadijumā neviens tāpat nekad neko precīzi neiztulkos, kapēc tev šķiet ka tas ir neapgāžams fakts?? moš visu to pasākumu sacerējis kāds pajoliņš un tagad baro jums!!
par foto neieciklējos, bet tas ir vienīgais +/- taustāmais fakts (apgāžāms, jeb pagaidām neapstiprināts) ko esat likuši priekšā!!
un beidz pats ciklēties vēturē, ja jau esi viņu izlasijis, zini daudzko, tad nemetot vēsturi pasaki man PX izmēru, cik pavadoņi, ja ir, un formu :?:

PX izmeers - ~4x zemes izmeera
meeneshi - daudzi (vairaaki)
forma - O
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby kalnz » 15 Oct 2010, 12:36

gatons wrote:
kalnz wrote:Necikleejies uz foto. Uztaisiit var viskautko, kaa jau juus pashi to te ne reizi vien atgaadinat.
Palasi vairaak faktus iz senas veestures, lasi starp rindaam, saliimee bildi un saac domaat!
Globaalaa meerogaa stihijas, tevis mineetie pluudi, nekur neizpaliks - visam savs laiks.

ar šādu tekstu Tu automātiski atņem sev iespēju izmantot foto kā uzskatāmu pierādījumu un pieļauj, ka Zetatalk piedāvātie foto varētu būt viltoti. interesanti.... ja Tu nekad mūžā neko nebūtu dzirdējis par Zetatalk, vai Tu "starp rindām" būtu izlasījis to pašu? ;)

Sev es neko atneemis neesmu, vnk, ja nesaprati vai negribeeji saprast manu teikto, tad citiem vaardiem sakot - uzskataami pieraadiijumi (foto) ir, vnk. ja juus vinus nespeejat pienemt un uzskatat ka tas ir bull shits, tad neturpinat mekleet foto.
Ja tev tas tik svariigi zinaat, tad par Zetaam tik veelaak uzzinaaju. Par taam "starp rindaam"... taapeec arii norit diskusijas, kur cilveeki dalaas domaas, uzvedina uz domaam, saliidzina ar veestures faktiem utml.
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby gatons » 15 Oct 2010, 13:08

Nu tas ir interpretācijas jautājums ;) Starp citu, es nevienā komentārā neesmu teicis, ka tas ir bullshits un ka es pats Zeta tekstiem neticu ;) Starp citu, vai esi lasījis Bībeles oriģinālu? Piedod, bet ja neesi (un arī es neesmu), tad mums vispār nav tiesību kaut ko "lasīt starp rindām" un savā veidā interpretēt. Kaut ko interpretēt ir tiesības tikai tiem, kas darbojas ar oriģināliem.
gatons
Miglājs
Miglājs

Postby kalnz » 15 Oct 2010, 13:38

gatons wrote:Nu tas ir interpretācijas jautājums ;) Starp citu, es nevienā komentārā neesmu teicis, ka tas ir bullshits un ka es pats Zeta tekstiem neticu ;) Starp citu, vai esi lasījis Bībeles oriģinālu? Piedod, bet ja neesi (un arī es neesmu), tad mums vispār nav tiesību kaut ko "lasīt starp rindām" un savā veidā interpretēt. Kaut ko interpretēt ir tiesības tikai tiem, kas darbojas ar oriģināliem.

Nepiekriitu.
Taas IR manas tiesiibas lasiit to, kas man/mums ir pieejams un interpreteet to kaa ES veelos. Cita lieta vai manai (vai kaada cita) interpretaacijai/spriedumam kaads piekriit un ir liidzdomaataaji... Es domaaju ka TIESHI, iespeejams preciizi pieraadiijumi, kur tos var atrast kauch vai no biibeles vai citiem liidziigiem senajiem rakstiem, ir dzili pazemee Vatikaanaa vai kur citur... tb puliski nav pieejami. Es sheit ne tikai par Nibiru!
Nu jaa, te jau cita teema saakas...
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby peleks » 15 Oct 2010, 13:47

kalnz wrote:
peleks wrote:par faktiem iz vēstures - pats viņus iztulkoji?? vai vnk kāds cits fanātiķis?? vai vēsturē visumā nedarbojās fizikas likumi?? pie kam visi tulki kas te spiež iekšā nibiru - nekadi pro nemaz nav, un jebkurā gadijumā neviens tāpat nekad neko precīzi neiztulkos, kapēc tev šķiet ka tas ir neapgāžams fakts?? moš visu to pasākumu sacerējis kāds pajoliņš un tagad baro jums!!
par foto neieciklējos, bet tas ir vienīgais +/- taustāmais fakts (apgāžāms, jeb pagaidām neapstiprināts) ko esat likuši priekšā!!
un beidz pats ciklēties vēturē, ja jau esi viņu izlasijis, zini daudzko, tad nemetot vēsturi pasaki man PX izmēru, cik pavadoņi, ja ir, un formu :?:

PX izmeers - ~4x zemes izmeera
meeneshi - daudzi (vairaaki)
forma - O

vismaz kkas! :)) paldies, pirmā atbilde!! :))
varbūt vel vari pateikt kapēc daudzi PX uzskata par Brūno punduri?? :shock: ja PX ir tik 4X lielāka ...
un ja tas ir brūnais punduris, kā uz viņa var dzīvot kkas?? jo brūnais punduris būtībā ir "pavēss" saspiests gāzes burbulis, uz kura'virsmas ir sākot no 500 grādiem pēc kelvina (tas ir vēsākais zināmais) nemaz nerunājot par temperatūrām pie kodola..
vai tomēr tie nabagi iedzīvotāji sēž uz kāda pavadoņa?? tur arī diezko saldi šiem neies, jo jebkurā gadijumā pavadonis būs "tidaly locked" tb vienu pusi būs patstāvīgi pavērsis pret PX, attiecīgi šur tur būs karsts (ja pavadonis atradīsies blakus BP) ja bik tālāk - tāpat būs kažokos jāstaigā.. hmm, kur nu vel dabūt resursus, uz pavadonīšiem, + atmosferu un vel ko citu, lai varētu visp dzīvība pastāvēt..
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby Tolteks » 15 Oct 2010, 14:24

Intersants materiāls....

Великий зулусский шаман и старейшина КРЕДО МУТВА о похищениях и рептилоидах редкая, удивительная беседа с Риком Мартином 9/30/99

http://oko-planet.su/authors/authorsvp/24143-velikij-zulusskij-shaman-i-starejshina-kredo.html
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls