kalnz wrote:Necikleejies uz foto. Uztaisiit var viskautko, kaa jau juus pashi to te ne reizi vien atgaadinat.
Palasi vairaak faktus iz senas veestures, lasi starp rindaam, saliimee bildi un saac domaat!
Globaalaa meerogaa stihijas, tevis mineetie pluudi, nekur neizpaliks - visam savs laiks.
peleks wrote:par faktiem iz vēstures - pats viņus iztulkoji?? vai vnk kāds cits fanātiķis?? vai vēsturē visumā nedarbojās fizikas likumi?? pie kam visi tulki kas te spiež iekšā nibiru - nekadi pro nemaz nav, un jebkurā gadijumā neviens tāpat nekad neko precīzi neiztulkos, kapēc tev šķiet ka tas ir neapgāžams fakts?? moš visu to pasākumu sacerējis kāds pajoliņš un tagad baro jums!!
par foto neieciklējos, bet tas ir vienīgais +/- taustāmais fakts (apgāžāms, jeb pagaidām neapstiprināts) ko esat likuši priekšā!!
un beidz pats ciklēties vēturē, ja jau esi viņu izlasijis, zini daudzko, tad nemetot vēsturi pasaki man PX izmēru, cik pavadoņi, ja ir, un formu
gatons wrote:kalnz wrote:Necikleejies uz foto. Uztaisiit var viskautko, kaa jau juus pashi to te ne reizi vien atgaadinat.
Palasi vairaak faktus iz senas veestures, lasi starp rindaam, saliimee bildi un saac domaat!
Globaalaa meerogaa stihijas, tevis mineetie pluudi, nekur neizpaliks - visam savs laiks.
ar šādu tekstu Tu automātiski atņem sev iespēju izmantot foto kā uzskatāmu pierādījumu un pieļauj, ka Zetatalk piedāvātie foto varētu būt viltoti. interesanti.... ja Tu nekad mūžā neko nebūtu dzirdējis par Zetatalk, vai Tu "starp rindām" būtu izlasījis to pašu?
gatons wrote:Nu tas ir interpretācijas jautājumsStarp citu, es nevienā komentārā neesmu teicis, ka tas ir bullshits un ka es pats Zeta tekstiem neticu
Starp citu, vai esi lasījis Bībeles oriģinālu? Piedod, bet ja neesi (un arī es neesmu), tad mums vispār nav tiesību kaut ko "lasīt starp rindām" un savā veidā interpretēt. Kaut ko interpretēt ir tiesības tikai tiem, kas darbojas ar oriģināliem.
kalnz wrote:peleks wrote:par faktiem iz vēstures - pats viņus iztulkoji?? vai vnk kāds cits fanātiķis?? vai vēsturē visumā nedarbojās fizikas likumi?? pie kam visi tulki kas te spiež iekšā nibiru - nekadi pro nemaz nav, un jebkurā gadijumā neviens tāpat nekad neko precīzi neiztulkos, kapēc tev šķiet ka tas ir neapgāžams fakts?? moš visu to pasākumu sacerējis kāds pajoliņš un tagad baro jums!!
par foto neieciklējos, bet tas ir vienīgais +/- taustāmais fakts (apgāžāms, jeb pagaidām neapstiprināts) ko esat likuši priekšā!!
un beidz pats ciklēties vēturē, ja jau esi viņu izlasijis, zini daudzko, tad nemetot vēsturi pasaki man PX izmēru, cik pavadoņi, ja ir, un formu
PX izmeers - ~4x zemes izmeera
meeneshi - daudzi (vairaaki)
forma - O
Return to Neklasificējams materiāls
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests