Toltek ar "tici man" vien nepietiek, ja Tu tādus vārdus uzskati par neapgāžamiem pierādījumiem, tad Tev var pierādīt pat to ka Zeme uz bruņurupučiem stāv, vienkārši tici man un viss. Grāmatas var lasīt labi daudz, tomēr lasot grāmatas smadzenēs jāieslēdz arī domāšanas process, lai atšķirtu izdomu no realitātes, var izlasīt sazin ko un bez ierunām tam noticēt, bet var arī padomāt līdzi. Nevajag ieteikt nelasīt skolas grāmatas, Jums ar Kalnz derētu sākt vismaz ar to: fizika, matemātika, astronomija, tā pietiks lai sāktu izprast vienkāršas lietas par šo tēmu. Pie tam to, ka skolas grāmatās aprakstītā elementārā fizika ir patiesa, normāls cilvēks redzēs viscaur apkārt un tikai reti neattīstīts indivīds varēs pateikt ka tie ir meli. Žilu Vernu cik zinu par idiotu neuzskatīja. Zinātniekus neuzskatīja par idiotiem, pretēji tam tos ļoti prasmīgi padarīja par idiotiem citu acīs, jo viduslaikos un tam laikam uz abām pusēm pasaules uzbūves izskaidrošana mazinātu esošās varas ietekmi, ko protams valdošā puse pavisam negribēja pieļaut. Nedomāju ka tie izcilie zinātnieki ko Tu centies tagad aizstāvēt varētu noticēt Nibiru, viņi arī prasītu pierādījumus. Starp citu ļoti labs piemērs. Padomā kāpēc tik vienkārši tādus gudrus cilvēkus varēja padarīt par muļķiem citu acīs. Tagad paskaties pats uz sevi. Tā pat kā viduslaikos vadošās struktūras manipulēja ar parastiem pilsoņiem, tieši tā pat Tu ļauj manipulēt ar sevi tādiem kā zetatalk. Kamēr Tu bļaustīsies ar saucieniem: "Tici man", un "Nibiru nāk", tajā pat laikā neaizdomājoties par tādu acīmredzamu un pierastu lietu kā pierādījumi un loģika, tad Tev varēs iestāstīt sazin ko un padarīt Tavās acīs par ķeceriem gan NASA, gan visu zinātni kā tādu.
Atšķirība starp zinātni un Tavējo spriedelēšanu ir tāda ka zinātniskos sasniegumus mēs redzam, varam pataustīt un izmantot, bet Nibiru kā nav tā nav, kaut arī vajag jau būt redzamam, pat nevari pateikt kur jāskatās. Par kādu Tev ticēšanu var iet runa ka Tu pat nevarēji atbildēt uz jautājumu kāpēc Zeme atkal sāka griezties pēc apstāšanās? Pasaki vismaz kādās ne skolas grāmatās tas ir aprakstīts?