Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Indigo » 10 Jan 2010, 13:38

Divas saules ir no tās pašas vietas,no kurienes mans Vortex-Aikers,es gan nedaudz izmainīju tā nosaukumu(oriģinālā Vortex Rikers) - tā ir spēle Unreal :lol: :lol: :lol:
Contraria Sunt Complementa
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 13 Jan 2010, 16:50

Starpcitu jautājums, Jums astronomiem- kad ir Planētu parāde...? Datums...?
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Vinita » 13 Jan 2010, 17:09

Toltek, diemžēl ar astronomiju man nav nekāda sakara, bet esmu lasījusi baumas, ka uz sabiedrības vēlēšanos 2012.gada 23.decembrī paredzētais pasaules gals esot atcelts Tā vietā skatīsimies Planētu parādi! Uzstāsies Marss, Jupiter,Saturns... :lol: :lol: :lol:
Vinita
Vakuums

Postby Indigo » 13 Jan 2010, 18:15

Principā vajadzētu norādītā gada ziemas saulgriežos galaktikas centram atrasties tieši aiz Saules,tātad vienā līnijā:Zeme,Saule un m.c. Piena Ceļa centrā...par planētu parādi neko nezinu :D ...starp citu,par godu jūsu galaktikai, šodien ieguvu smuku dzeltenu krekliņu ar zīmīgu uzrakstu... :roll:
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby dulls » 14 Jan 2010, 03:28

Skatos, Lāsēns vairojas. :D
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Indigo » 14 Jan 2010, 15:19

Kā to saprast cienītais? :roll:
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby x-f » 18 Jan 2010, 14:09

Atradu Dr.Phys. Ivara Šmelda rakstu par pasaules galiem, kas rakstīts pirms vairākiem gadiem.
Izlasot to, sapratu, ka par tiem scenārijiem esmu lasījis jau tepat tajā Starspace rakstā un komentāros, tikai ar citiem, nesenākiem gadiem.
Tā arī ir – visas Nibiru nākšanas un pasaules galus tikai atliek, bet sprediķotāju stāstāmais paliek tas pats.
x-f
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Indigo » 18 Jan 2010, 15:27

Varbūt vajadzētu papildināt smaidiņus...
Attachments
kto.gif
kto.gif (2.1 KiB) Viewed 13221 times
drinks_wine.gif
drinks_wine.gif (19.65 KiB) Viewed 13220 times
Gigakach_01.gif
Gigakach_01.gif (14.85 KiB) Viewed 13225 times
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby zigis08 » 08 Feb 2010, 04:45

cik es redzu no dažādu cilvēku komentāriem, tad laikam ka nav nemaz jēgas neko izskaidrot/skaidrot kaut ko par šo tēmu. jo lielākā daļa vienkārši ir pieraduši pie tā kas apkārt notiek un uztver to visu normāli. tikai nez kapēc viņi pēc tam cenšas to uzspiest citiem.
pilnībā piekrītu tam ka pārmaiņas ir gaidāmas. kādas un kad to es nezinu. zinu tikai to ka notiks kaut kas tāds kam cilvēce nav gatava. iespējams arī ka varbūt uzzināsim no kurienes un kādēļ cilvēki ir cēlušies. varat nemaz necensties man kaut ko iestāstīt par pērtiķiem vai dievu, tas vienkārši nav iespējams.
un iesaku arī padomāt par to kādā tad īsti veidā ir izveidojies tā saucamais visums. nu nevarēja viņš rasties no kaut kāda mistiska sprādziena kurš izveidojies dēļ mistiskiem putekļiem vai atomiem, jo kā nekā visur pastāv līdzsvars un arī ne no kā nevar rasties kaut kas. bet ja tomēr..... tad sanāk ka visa mūsdienu zinātne ir aizgājusi galīgi šķērsām.
zigis08
Vakuums

Postby veiga » 08 Feb 2010, 22:31

Tas gan būtu kaut kas nepieredzēts, ja kāds no Nibiru teorijas aizstāvjiem spētu atkāpties no "es ticu" un tiešām _skaidrotu_ teoriju, izmantojot pierādāmas lietas, necitējot ezotēriku un plānprātīgus forumus :mrgreen: Pat vidusskolā māca pamatot viedokli vai pierādīt kādu teoriju vai teorēmu.

Tātad, diskusijas uzturēšanai, daži precizējoši jautājumi:
(1) nosauc kādu laika posmu, kad nav notikušas pārmaiņas?
(2) nosauc kādu laika posmu, kad cilvēce ir bijusi gatava pārmaiņām?
(3) vai es pareizi saprotu, ka Tev ir zināma vienīgā pareizā Visuma un cilvēku izcelšanās teorija?
(4) vai Tu nedomā, ka daudzu problēmu cēlonis ir cilvēka cenšanās atrast precīzu izskaidrojumu procesiem, par kuru būtību nav un vēl ilgi nebūs skaidrības?
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls