Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby kaskurkad » 25 Jul 2009, 10:20

dulls
Citēju Tolteka dotajā indigo saitā rakstīto:
Информация взята с форума (ссылка в конце текста)
Ideja laba! :P Tas, kurš parādīs man to linku, dabūs cepumu. ;)

Es te tā bikucīt pameklēju un laikam to saitu atradu, tikai tā infa ir noglabāta aiz deviņām atslēgām :roll: , tobiš pa priekšu jāpiereģistrējas, kad to izdarīju, vēl nebija gana, vajag vēl pierakstu dabūt :shock:
Bet es jau neko, es te tik par to cepumiņu tā mazliet aizdomājos :) . Bet teikšu uzreiz godīgi - vai nu dubultā, vai nevienu..
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby Tolteks » 25 Jul 2009, 11:29

Новая планета

Нострадамус писал:

"На небе появится какое-то неведомое светило, которое своим притяжением нарушит равновесие земной оси и вызовет потоп, который зальёт континенты. Прохождение "Белёсой Звезды" продлится 7 лет".

Ванга также утверждала, что будет открыта Новая Планета, похожая на Землю.

Мы не встречали у Кейси упоминаний о Новой Планете, но вот Елена Рерих написала о ней достаточно много, и подробно.

http://www.apokalipsys.ru/index.php?go= ... view&id=14
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Tolteks » 25 Jul 2009, 11:35

Seko naudai...no youtube, manuprat ari liek aizdomaties...
http://www.youtube.com/watch?v=amQrXr34YzY
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Māris » 25 Jul 2009, 11:53

Toltek, Dieva esamību es nekā pat nemēģināšu pierādīt. Visas lietas saistītas ar reliģiju raksturo viens vārds - ticība. Tomēr runājot par Nibiru iet runa par fizisku astronomisku objektu un ja Tu to pielīdzini Dievam, tad patiešam rodas aizdomas par sektantismu, ko Veiga kā piemēru jau minēja.

Par Nostradamusu Veigam tomēr ne visai piekrītu. Par Vangu gan nezinu neesmu interesējies, dzirdēta ir, bet īpaši pētījis ko un kā viņa paredz neesmu. Par to pašu Nostradamusu es jau reizi izteicos. Nevar apgalvot ka viņš ir kaut ko pareģojis. Pareģojums ir notikuma aprakstīšana pirms tas notiks, Nostradamuss varbūt arī pareģoja, bet mūsdienu cilvēki, kas cenšas visu to atšifrēt ne reizi vēl nav to izdarījuši pirms notikuma. Ņemot vērā Nostradamusa pareģojumu šifrēto stilu nav nekāda pamata apgalvot ka pat tie dzejoļi, kas sakrīt ar reāliem notikumiem ir pareizi atšifrēti. Domāju jebkura rakstnieka dzejoļus var saistīt ar dažādiem notikumiem it īpaši ja apskata notikumus gandrīz pus gadu tūkstoša garumā. Es atceros kā skatījos par viņu filmu, stāstīja skaisti kā viņš ir paredzējis pasaules karus, katastrofas pat uzbrukumu ASV prezidentam Kenedijam. Filmu skatījos 90-to gadu vidū (apmēram) un filmas beigās pastāstīja dažus notikumus uz priekšu visumā visi pareģojumie ap 2000. gadu (daži gadi nobīde) un teica ka ap to laiku iemācīsies ārstēt vēzi ar ultroskaņu, parādīs pa TV pirmos citplanētiešus un cilvēks izsēdīsies uz Marsa. Tajos gados ne kas tāds pat tuvu nenotika. Filmā pa NG kanālu teica, ja gribi būt par pareģi, tad raksti šifrētā veidā, raksti divdomīgi un raksti daudz, sakritības ar reāliem notikumiem būs pa pilnam. Ar Nostrodamusu šis scenārijs var būt patiess, kaut gan apgalvot nevar. Vienīgais ko var apgalvot ir tas, ka pat ja Nostradamus ir redzējis tos notikumus un pareģojis pareizi, tad mēs viņa aprakstus nespējam atšifrēt un uzticības tiem atšifrētājiem nekādas nav. Jā, starp citu, iespējams ka arī ir kāds viens vai daži notikumi paredzēti pirms notiek, bet ņemot vērā cik daudz tas ir mēģināts darīt arī tas var būt sakritība. Nav tāda cilvēka kas paredz daudz notikumu pēc Nostradamusa dzejoļiem kaut vai ar 50% precizitāti.

Tie dzejoļi, ko Tolteks parādīja kā piemēru, absolūti neko nepierāda par Nibiru. Kāds vispār viņiem ir sakars ar nezināmu planētu? Par jaunā spīdekļa parādīšanos jau var redzēt ka izteiciens jau nav dzejolis, tātad nav Nostradamusa vārdi, bet gan atšifrējums, kur garantija ka šoreiz tas ir pareizs? Tīri intereses pēc, kad Vanga paredzēja ka būs atklāta jauna planēta, vai viņa domāja Saules sistēmu un vai patiešām tik maziņš objekts varēs tik spēcīgi ietekmēt Zemi, vai arī viņa paredzēja ka tā planēta pienāks tik tuvu Zemei ka ziepes būs?
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby dulls » 25 Jul 2009, 12:08

kaskurkad, vai tu apgalvo, ka tev izdevās atrast konkrētā teksta beigās esošu linku uz forumu, no kura ņemta informācija?
Nebūtu jau tik būtiski, ja vien es savā dullajā pārliecībā, ka tāda nav, nebūtu sasolījis cepumu. :?
Katrā ziņā vārdu jātur - cepums (vai divi (vai ekvivalents)) pret linku. :)
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Tolteks » 25 Jul 2009, 18:00

Секретный подземный город на Южном Урале ·

Тайная база российского правительства обнаружена в горах Южного Урала, неподалеку от горнолыжного центра «Абзаково», куда зачастил президент РФ Владимир Путин. Вокруг горного бункера ходит немало слухов, и даже жители близлежащих населенных пунктов толком не знают, что за объекты еще со времен «холодной войны» строятся в горах. «URA.Ru» решило выяснить, что за секретный комплекс расположен на Южном Урале. Что рассказывают строители подземного города? Где он расположен? Как охраняется? Какими коммуникациями обеспечен? Все тайны - в материале нашего агентства.

http://slavs.org.ua/secret-city
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Tolteks » 25 Jul 2009, 19:25

» В человеческой ДНК обнаружен ген пришельцев!

По нашей гипотезе, - говорит профессор Чанг, - высшая внеземная форма жизни была вовлечена в сотворение новой жизни на разных планетах. Земля – лишь одна из них. Не исключено, что, запрогромировав нас, наши создатели стали выращивать нас подобно тому, как мы выращиваем колонии бактерий в чашках Петри. Нам не дано знать, какими мотивами руководствовались творцы, - был ли это научный эксперимент или же просто путь подготовки планеты к её последующей колонизации.

http://oko-planet.su/phenomen/phenomend ... elcev.html
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby kaskurkad » 25 Jul 2009, 22:39

dulls Zini, arī mani ieinteresēja, ka raksts ir bet tālāk tikt nevar, tad nu atradu (un vēl par to piesolīta balva!!!), ka tas pats rakstīts arī te
http://www.soznanie.info/st_indigonl2.html
Un pašās beigās ir arī redzama tā ssilka, no kurienes raksts ņemts

Ноябрь 2006 http://www.offtop.ru/
Форум - Раздел Вселенной.
за подборку текста с форума - отдельное спасибо
Травкину Александру: pingala@bk.ru

Tātad mātes uzņēmums meklējams offtop.ru kad ieiesi, redzēsi, tas sastāv no vieniem forumiem, viņi tur mudž- pa 20 forumiem uz 360 lapām :o (galīgi neinteresanti, ka tāds daudzums). Un tad es padomāju, ka mani tas jautājums laikam nemaz neinteresē tik ļoti, lai lapotu visas lapas pēc kārtas, jo kaut vai pēc atsauces uz 2006 gadu atrast tāpat nevar, jo tur nav norādes uz datumiem. Tad nu vienkārši meklētājā ierakstīju –индиго Саша- Травкин- un tikai pēc uzraksta Вселенная uzradās 2 forumi un ejot tālāk atkal uz Вселенная nonākam īstā Vseļennajā lapā, bet tur ieeja tikai reģistrētiem klientiem. Tad nu ieintreģējos un ielogojos (vari izmēģināt ieiet pats pa manām pēdām logins- kaskurkad, parole-latvija(es tāpat tur vairs neiešu :evil: )), bet diemžēl reģistrēšanās neko nelīdzēja, jo lai tiktu topikā par Visumu, vajag получить гражданство savādāk Доступ к данному разделу запрещен . Voobščem vāks priekšā.
Tā ka var tikai minēt, vai tur iekšā ir tā intervija, vai nav.
Nu kā Tev šķiet, ir tie 2 cepumiņi nopelnīti? Pēc idejas laikam nav :( ….

Tad pamēģināju citu meklēšanas principu un tad nu skaties:
Tajā pašā http://www.offtop.ru/ meklētājā ieraksti пробуждение , tad nospied to pašu probuždeņije un esi forumā, tad ej Раздел Вселенной un tur jau redzēsi Ребёнок Индиго онлайн! ( 1 2 3 4 5 ...... 17 18 19 20 все ).
Un kā tagad, ja par saldumiņa tēmu? :D
Kaut arī tas bija vienīgais meklēšanas dzinulis, tomēr jāpalasa jau vien būs
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby dulls » 26 Jul 2009, 00:59

Atklāti sakot, tas ko es gribēju redzēt ir Tolteka dotajā linkā teksta beigās atrodams cits links uz forumu. Pieņemot, ka ne visiem tiek solīti cepumi, parasts ļautiņš-potējamais, izlasot līdz beigām, ir aizmirsis par solīto linku. Principā tu tiec jau padarīts par muļķi rakstam pat īsti nesākoties. Plus, tas nostrādā arī kā atlases mehānisms. Es atkritu, kāds cits - ne.

p.s. Ja tev spēcīga vēlme saņemt divus cepumus, tad mums kopīgi jāizlemj kāds izskatās realitātē realitātē ietērpts cepums. :roll:
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby sitchin » 26 Jul 2009, 10:42

Redz kur ir vecis, kurš šito pīli palaida.
http://www.crystalinks.com/sitchin.html
Jūs nedaudz salīdziniet par ko runā pētnieki un par ko filozofē tolteks ar saviem zeta murgiem, kurš vienkārši citu domu nepieļauj kā pasaules galu 2012.gadā. Zinātnieki pēta reālos pierādījumus uz zemes, bet tolteks rāda ar pirkstu uz mēkoņiem un bļauj: tu netici?, tu netici? =D
The truth is out there, it got to be somewhere.
sitchin
Miglājs
Miglājs

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls