ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Mana smilšukaste - visums


Publicēts: 7.07.2008

Vai esi kādreiz vēlējies pats radīt savu visumu, Sauli ar planētām? Varbūt vērot kā virpuļo divas galaktikas, kad to savstarpējie gravitācijas spēki liek visuma salām apvienoties? Vai varbūt radīt pašam savu melno caurumu, ne šādu tādu, bet supermasīvu? Izklausās nereāli? Domājat, ka tikai NASA superdatori spēj kaut ko tādu? Izrādās, ka modelēt Zemes vai Saules bojāeju varat arī mājas apstākļos.

Programmu Universe Sandbox, kas paredzēta izmantošanai uz Windows platformas, radījis Dens Diksons - mākslinieks un programmētājs. Piedalījies vairākos datorspēļu projektos, videospēļu industrijā un tieši šī aizraušanās ar datoriem un programmēšanu ir palīdzējusi viņam radīt vairākus simulāciju projektus. Paralēli savam darbam, viņš nodarbojas arī ar fotografēšanu, piedalījies neatkarīgos digitālo filmu projektos un pat sarakstījis pāris muzikālus skaņdarbus.

Universe Sandbox ir izglītojoša rotaļlieta, kas ļaus jums iedziļināties zinātnē un radīt mākslu, izmantojot visuma pamatā valdošos spēkus.

Universe Sandbox piedāvā:

  • gravitācijas simulātoru, kurā var iesaistīt neskaitāmu daudzumu objektu, sākot no pavadoņa, kas riņķo ap planētu, līdz miljardiem zvaigžņu divās galaktikās, kas piedzīvo sadursmi.
  • Saules sistēmas 8 planētas, 3 mazās planētas, 160 pavadoņus un simtiem asteroīdus.
  • pilnu laika kontroli - pāatrināt, palēnināt, apstādināt pēc vajadzības.
  • pilnu gravitācijas kontroli.
  • iespēju aplūkot objektus un simulācijas 3 dimensijās.
  • gredzenu sistēmas, iesakam aplūkot Saturnu.
  • Piena Ceļa panorāmas skatu.
  • iespēja darboties izmantojot Wii kontrolieri u.c.

Ja jūs šī programma ir ieinteresējusi, varēsiet to lejupielādēt šeit. Neesiet skopi un samaksājiet autoram tik, cik jūsuprāt ir vērts viņa darbs.

Universe Sandbox

Komentāri

  1. kkk tieši 8.07.2008 domāja šādi:

    Dzìvìbas rashanàs simulators bùtu interesanti.






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!