Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby type o pozitive » 19 Jul 2009, 17:28

es nedomāju ka šis hipotētiskais punduris spēj ievazāties iekšējā sistēmā,taču iespējams nibiru piekritēji domā ka š
ī nibiru riņķo pa kopēju orbītu ap sauli un šo punduri.
type o pozitive
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby veiga » 19 Jul 2009, 21:43

Planēta, kas vienlaicīgi riņķo ap diviem spīdekļiem, kas atrodas tik tālu viens no otra (t.i. reizi 3600 gados nezkādā veidā netrāpa garām otram spīdeklim, bet apriņķo tam apkārt) - tas izklausās vēl mazāk reāli nekā nibiru eksistence vispār.

Rakstā, starp citu, tādas teorijas pat netika izvirzītas, droši vien atkal kāds izlasīja to, ko gribēja izlasīt.
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby type o pozitive » 19 Jul 2009, 22:52

Veiga!es nebūt nepiekrītu šai nibiru versijai,un rakstu izlasiju rūpīgi!vienkārši atcerējos muļķīgu youtube video kurā bārdains vecis ar putām uz lūpām klāstīja par "nemesis in coiper belt"ap kuru riņķojot planēta pilna ar anunakiem un citām frīkainām radībām.
type o pozitive
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby veiga » 19 Jul 2009, 23:16

OK
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kaskurkad » 20 Jul 2009, 03:13

Veiga, laimīgais, Tu vismaz zini fizikas pamatlikumus….a es viņus nezinu, jo kopš sevi atceros, vienmēr esmu uzskatījusi, ka jebkuru likumu var apiet kā minimums ar 2 līkumiem no abām pusēm (nu vismaz pie mums Latvijā), tāpēc man domāšana arī tāda izsvaidīta un visu pieņemoša. Piekrītu, ka Saules sistēma mums tāda viena, bet tik pat labi, varbūt blakus ir kaut kāds dubultnieks, un tā hipotētiskā planēta skraida šurpu turpu, piedevām viņas trajektorija varētu pat izskatīties kā astoņnieks vai bezgalības zīme….. Ai, nu labi, laikam iebraucu ja ne auzās, tad kviešos točno :D (runā gan, ka šai labībai nav izcelšanās uz zemes, un vēl runā, ka baltmaize padara cilvēkus par vergiem;- kā reiz anunaki varēja ar to barot savu zelta ieguves darbaspēku). Labi, kvieši jau pāri galvai :mrgreen:
Bet mans jautājums paliek par to linku, ko iepriekš iekopēju, nu pasakiet, gudrā tauta, vai, ( nu labi - izņemot to rakstu par Nemezīdu), vai tas viss pārējais, kas tur aprakstīts, vai tas ir taisnība un viss tā arī ir? Nu ka tie tiešām ir zinātnieki, tas viss ciparveidīgais apraksts par Kuiperu, un ka tas Horizons palaists tālēs zilajās? , nu negribās man tērēt daudzas stundas un meklēt apstiprinājumu citos avotos, :roll: sevišķi ja kādam no Jums šīs zināšanas ir jau galvā. It kā jau tas neko nemaina, bet tomēr maina, jo tad man būtu kāds atskaites punkts, ko papētīt tālāk
Vēl ienāca prātā
Iepriekš daži apsprieda planētas X nosaukumu kā hipotētisku, tjipa X bij domāts kā kaut kas nezināms, tikai pieņemams, es pareizi sapratu?
Bet varbūt NASA iksiņa, kā nezināmā vietā, domāja tieši ciparu 10, un tad tas varētu nozīmēt, ka viņi patiesi atklājuši 10. planētu, jo pašreiz ap Sauli laikam riņķo 9 zināmas,ja? :?:
Varbūt tā piekabinātā X zīmīte ir kā vārdu spēlīte- visa pasaule domā, ka X-vēl neatklāts, a paši Nasieši jau zina, ka desmitā….Tā teikt, vazā visus aiz deguna! Nu, var tā būt? :?:
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby dzimmijs13 » 20 Jul 2009, 07:04

A man baltmaize nemaz tik ļoti negaršo! :lol:
dzimmijs13
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Redaktors » 20 Jul 2009, 10:32

1. Ap Sauli riņķo 8 planētas.

2. Planētas X nosaukums tika izdomāts SEN pirms NASA pastāvēja pat kāda idejās.

3. Planētas X termins tika ieviests, kad bija zināmas 7 planētas.

4. Nemezīda ir tāda pati hipotēze kā multiverss, melno caurumu izmantošana pārejai hipertelpā, planēta Vulkāns u.c. Pagaidām par otras zvaigznes vai pat vanckarzvaigznes eksistenci neliecina nekādi fakti vai norādes. Ja nu vienīgi arī šis objekts atrodas mums nezināmā dimensijā.
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

Postby kaskurkad » 20 Jul 2009, 13:03

merkurs venera zeme marss jupiters saturns urans neptuns plutons - man kopā sanāk 9 :shock: (nē, nu es jau neko, matemātika arī nav mana stiprā puse... :roll: )
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby dulls » 20 Jul 2009, 13:20

dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Redaktors » 20 Jul 2009, 13:32

http://www.starspace.lv/public/planeta_ ... 42008.html

Nu jau labu laiku Plutons vairs NAV planēta.
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls