Veiga, laimīgais, Tu vismaz zini fizikas pamatlikumus….a es viņus nezinu, jo kopš sevi atceros, vienmēr esmu uzskatījusi, ka jebkuru likumu var apiet kā minimums ar 2 līkumiem no abām pusēm (nu vismaz pie mums Latvijā), tāpēc man domāšana arī tāda izsvaidīta un visu pieņemoša. Piekrītu, ka Saules sistēma mums tāda viena, bet tik pat labi, varbūt blakus ir kaut kāds dubultnieks, un tā hipotētiskā planēta skraida šurpu turpu, piedevām viņas trajektorija varētu pat izskatīties kā astoņnieks vai bezgalības zīme….. Ai, nu labi, laikam iebraucu ja ne auzās, tad kviešos točno

(runā gan, ka šai labībai nav izcelšanās uz zemes, un vēl runā, ka baltmaize padara cilvēkus par vergiem;- kā reiz anunaki varēja ar to barot savu zelta ieguves darbaspēku). Labi, kvieši jau pāri galvai
Bet mans jautājums paliek par to linku, ko iepriekš iekopēju, nu pasakiet, gudrā tauta, vai, ( nu labi - izņemot to rakstu par Nemezīdu), vai tas viss pārējais, kas tur aprakstīts, vai tas ir taisnība un viss tā arī ir? Nu ka tie tiešām ir zinātnieki, tas viss ciparveidīgais apraksts par Kuiperu, un ka tas Horizons palaists tālēs zilajās? , nu negribās man tērēt daudzas stundas un meklēt apstiprinājumu citos avotos,

sevišķi ja kādam no Jums šīs zināšanas ir jau galvā. It kā jau tas neko nemaina, bet tomēr maina, jo tad man būtu kāds atskaites punkts, ko papētīt tālāk
Vēl ienāca prātā
Iepriekš daži apsprieda planētas X nosaukumu kā hipotētisku, tjipa X bij domāts kā kaut kas nezināms, tikai pieņemams, es pareizi sapratu?
Bet varbūt NASA iksiņa, kā nezināmā vietā, domāja tieši ciparu 10, un tad tas varētu nozīmēt, ka viņi patiesi atklājuši 10. planētu, jo pašreiz ap Sauli laikam riņķo 9 zināmas,ja?
Varbūt tā piekabinātā X zīmīte ir kā vārdu spēlīte- visa pasaule domā, ka X-vēl neatklāts, a paši Nasieši jau zina, ka desmitā….Tā teikt, vazā visus aiz deguna! Nu, var tā būt?