Aha, skaidrs!
Par skaņdarbu - nu, centīšos būt objektīvs.

Pats gan neesmu nekāds mūziķis pat amatiera līmenī, mācījos mūzikas skolā 4 gadus, taču tas bija sen, sen... Paklausījos daļu Tavu darbu, liekas, ka ritma izjūta Tev ir gana ok, Tu arī variē ar vienkāršiem ritmiem un "nelec pats pāri savai pēcpusei", tas, imho, ir diezgan svarīgi. Patīk, ka tomēr centies laist vairākas skaņas kopā - nevis tikai augšas un kick`u, kas raksturīgi iesācējiem, Tu arī iespēju robežās darbojies ar bassline un fonu, kas jau izsklausās labi.

Pēdējais "Rythm Quasar" nav slikts, patīk "gličīgās" skaņas, kā arī ritms ir labs. Tavos darbos pietrūkst variāciju ar skaņām un efektiem, imho. Kā jau minēju, ritms un melodija ir spēcīga, labi uztverama, taču skaņdarbs ir "pliks", tam pietrūkst "dziļuma". Mazliet atgādina vai nu poli melodijas telefoniem, vai arī 16bitu spēļu konsoļu skaņas. Es gan nezinu, ko tas Android bāzētais joks piedāvā (labprāt pamēģinātu pajokoties, taču šobrīd man ir Symbian telefons), taču Tev vajadzētu pamēģināt paspēlēties ar skaņu efektiem, paskatīties, kā ir iespējams mainīt un pārveidot skaņas skanējumu, intensitāti, paspēlēties gan ar flanger, gan reverb, gan delay efektiem, saprast, ko vispār var "izspiest" no skaņas/sempla, kā tāda.

Es nesaku, ka tagad visās iespējamajās vietās viss ir jāpiebāž pilns ar dažādiem trakiem efektiem, bass boosteriem, utt. Tas arī raksturīgi iesācējiem, kuri tikko sāk kaut ko rakstīt, taču šādi eksperimenti,manuprāt, vienkārši paplašinās Tavu redzeslauku.

Jāpatrenējas arī strādāt ar skaļuma celiņiem, kā arī ar ekvalaizeru, lai skaņas nenomāktu viena otru un skanējums būtu plūstošs. Respektīvi, domāju, ka ar FL Studio PC versijā pat bez 100 un viena "sakačāta" plugina, Tev būs ko darīt un spēlēties atliku likām.

Jūtūbā noteikti ir pilns ar tutoriāļiem, pamācībām, ko katra poga un efekts sniedz, utt. Katrā ziņā, "Rythm Quasar" man liekas vispārliecinošākais un spēcīgākais no Taviem darbiem, tā kā noteikti turpini darboties!
p.s. - tas ir tikai un vienīgi subjektīvi, ar savu komentāru necenšos pretendēt uz vienīgo no visām, iespējamajām patiesībām.

Es ļoti gribētu atrast savus vecos darbus un joka pēc paklausīties, ko tad es tur pirms pieciem gadiem īsti esmu sacerējis. Jāmēģina tikt pie vecā kompja un saglābt kaut kādus datus.