es esmu no tiem, kas vienu reizi skatās jebkuru fantastiku, pat visdraņķīgāko. bet ja filma laba, tad tiek skatīta arī 2x, 3x, 4x...
visvairāk, sķiet, ir skatīta "Independence Day", kas konkurē ar "Apollo 13" (aļušos likt pie sci fi). tām uz pēdām min "Deep Impact".
kaut kur tālāk seko "Star Wars", jocīgais "Men in Black", un "Back to the Future".
nesmādēju arī senāku fantastiku.
bērnu dienu krievu grāvēji "Maskava - Kassiopeja" un "Pusaudži Visumā", "Andromēdas Miglājs", "Caur Ērkšķiem uz Zvaigznēm",...
Pretinieku nometnes "Flight of the Navigator", "Capricorn One", "Hangar 18",... šad tad tiek pārskatīti.
labprāt pārskatu vēl vecākus garadarbus.
"Earth vs the Flaying Saucers" (50to neatkarības diena), "The Day the Earth Stood Still".
50tajos sci fi bija kaudzēm krauti, ne tā kā tagad. pa lielam gan nekas īpašs, bet pa vidu gadījās arī izcili tā laika darbi.
vakar pirmo reizi noskatījos "Frau im Mond" ("Woman in the Moon"). 1929.gada mēmais vācu ražojums.
3 stundas (!) nevarēju aci no bildes atraut. Sen gribēju šito redzēt, bet negaidīju, ka tāds arhaisms varēs tik ļoti aizraut.
grūti jau, protams, salīdzināt. Matrix ar Kindzadza, vai Aliens ar Short Circuit. Visus arīdzan nepārskaitīsi. (tad starspace būs jāiegādājas papildus storage

lai nu kā, sakiet savas domas, ja nu es kaut ko svarīgu esmu palaidis garām, vai piemirsis. moš fiksi jāatrok un jānoskatās laba, bet sen piemirsta manta.