Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Māris » 27 May 2009, 19:23

Toltek, Jūs īsti nevar izprast. Sākumā Jūs sakat ka sarkanajā spektrā, bet tagad aprakstat kas ir infrasarkanais starojums. Tomēr ir diezgan liela atšķirība infrasarkanais vai redzamās gaismas sarkanais diapazons, it īpaši ja iet runa par objekta optisko vai infrasarkano noverošanu.

Pie tam ja jau to Nibiru var redzēt tikai tagad un tikai infrasarkano staru spektrā, tad kas īsti ir redzams tajās visās bildēs, kur redzamas itkā divas saules un visi Nibiru piekritēji vienā balsī sauc ka tas arī ir īstais Nibiru? Pie tam bildes ir izveidotas labu laiku pirms Nibiru varēja redzēt infrasarkano staru diapazonā.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby veiga » 27 May 2009, 21:34

Klau,Veiga, tava neuzmanība mani pārsteidz- es par pasaules galu neesmu nekur minējis...Nibiru nav pasaules gals, sāksim ar to...pārējais jau ir cilvēku interpretācijas...

Tā nav neuzmanība, es vienkārši izlaižu lirisko daļu no "Mans mērķis ir, lai cilvēki, sāk cītīgāk vērot šīs pārmaiņas un būtu tām reāli gatavi..." līdz kārtējai Apokalipsei vai pasaules galam - vārdiskais "noformējums" iespējamām globālām kataklizmām var būt atšķirīgs atkarībā no teicēja aizraušanās ar konkrētu reliģisko vai ezotērisko novirzienu.

Labāk pastāsti, kāds ir Tavs mērķis - "parādīt" mums planētu X vai arī panākt, lai visi tagad draudzīgi sāktu rakt patvertnes un kaut ko gaidītu?
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 27 May 2009, 22:36

To Māris;
Optiski var redzēt infrasarkanajā spektrā, bildēs var redzēt, tikai tad, kad Saules gaisma "lūztot" atstaro Planētu, kas notiek reti un neviendabīgi, ja tā to var nosaukt un redzam, kā divas Saules...

To veiga:
Mans mērķis ir, lai Tu konkrēti, apzinātu problēmu tagad, vēlāk viņa var nebūt vajadzīga...

Te var aplūkot SPT(South Pole Telescope) teleskopu, kurš būvēts Nibiru novērošanai...
http://oko-planet.su/science/scienceday ... zhnom.html
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Māris » 27 May 2009, 22:46

Tad kādas fizikālas parādības ietekmē Saules gaismas staru lūzšanu kosmosā? Es jau reizi uzdevu šo jautājumu, atbildi nesagaidīju. Tikai šoreiz nevajag teikt to pašu ko iepriekšējo reizi (jautājums ir nesaprotams), pēc Jūsu infrasarkanā starojuma izskaidrojuma šāda atbilde būs vienīgi neveiksmīga atruna.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby dulls » 28 May 2009, 00:01

Es saprastu ja planēta atstaro Saules gaismu, bet Saules gaisma planētu.. :/ Nu tur var vienīgi izsaukties "Tolteks!".
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby asgard » 28 May 2009, 00:30

Vēl jau tāds "sīkums" ka Dienvidpola teleskops ir paredzēts augstfrekvences radioviļņu uztveršanai un ar infrasarkano starojumu tam nav nekāda sakara. Arī fakts, ka Zemes atmosfēra ir vāji caurspīdīga infrasarkanajam starojumam būs pagājis gar ausīm Nibiru meklētājiem.
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby veiga » 28 May 2009, 07:32

Mans mērķis ir, lai Tu konkrēti, apzinātu problēmu tagad, vēlāk viņa var nebūt vajadzīga...

Labi, nāksies turpināt. Tu oponēji, ka runa neesot par "pasaules galu". Kas tādā gadījumā ir problēma?
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby zhax » 28 May 2009, 11:11

man arii interesee, Toldeks te vislaik sludina nu nak lielaa bumba virsuu nu tik bus nu tik buus... bet kas buuus? un ko mums cilvekiem tad dariit? smaidiidami sagaidiit to nibiru, rakt kkaaadus bunkurus? uz himalajiem braukt? dievu pieluugt? varbut kadu fanuklubu nodibinat?

un velviens jautajums, ja nu tomer taja 2012 gada tas nibiru nebuus, tad Toldek tu nebus juties daleji pakaasis kadus 8 gadus no sawas dziiwes?
zhax
Miglājs
Miglājs

Postby veiga » 28 May 2009, 12:32

Iepriekšējā planētas X atnākšana, ko zetatalk pareģoja esam 2003.gada 15.maijā saprotamu iemeslu dēļ nenotika (sk. http://www.diskonts.eu/txt/zha/planetax.html). zetatalks uz pāris mēnešiem apmulsa, bet tad izspēra versiju, ka "Planet X certainly arrived in 2003" (sk. http://www.zetatalk.com/index/psdate.htm) (t.i. atnāca un neviens nepamanīja :mrgreen: ). Pēc tam aktīvisti sāka gatavoties 2012.gadam. Un ko darīs Tolteks, ja atkal neatnāks? Droši vien sāks gatavoties trešajai atnākšanai 2021.gadā :mrgreen:
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 28 May 2009, 14:16

Ja priekš Jums nav problēmu, tad viss kārtībā, tad jau var lasīt citas sadaļas, šajā forumā, kas neattiecas uz polu maiņu....
Par 2003.gadu ir paskaidrots, tajā pašā saitā, kas attiecas uz Zetiem...
Tālāk, polu maiņa, nenotiks 2012.gadā, tas arī ir fakts, tādejādi viss tas "troksnis" ap 2012.gadu ir lieks, šobrīd iet runa, par tuvākajiem 2.gadiem, bet es domāju, ka tas notiks 2011.gadā novembrī...
Esmu novērojis, ka daudzi, nelasa informāciju pilnībā, bet izrauj daļu, kaut kādu un liek priekšā, kā kaut ko nesaprotamu....
Lasiet uzmanīgāk...
Ko katram darīt, tā ir katra personīga lieta...Tie kas uzskatīs, ka nekas nav jādara, banāli noslīks, tie kas atlicinās pārtikas krājumus un evakuēsies uz drošākām vietām -cels jaunu dzīvi tālāk...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls