Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby dulls » 20 May 2009, 22:09

Starp citu, nākot tuvāk "pasardienai" arī es sāku cerētu uz kādu glābiņu. Šīs teorijas dod vismaz kaut kādu ticību iespējai izdzīvot, pat ja tas nav tusiņš Alpos by Tolteks. Ja līdz šim uztvēru visu Nibiru ideju ar skepsi, tad pēdējās atbildes mani spēcīgi pārliecina. Kādēļ kādam būtu jāceļ celtnes noteiktos ģeogrāfiskos punktos, lai glābtu pasauli, ja tāda Nibiru nemaz neeksistētu? Nez vai atrastos muļķis, kas tā šķiestu savu laiku bezjēgā.
Pats vēl gribētu piemetināt kādu savu teoriju ar kaut cik nopietni ņemamiem argumentiem. Manuprāt, arī Tolteks ir sevišķs ģeogrāfisks punkts, kurš, izšķirošajā momentā pārvietojoties uz Alpu īpašo ģeogrāfisko punktu, glābs teju visu cilvēci. Nostrādās turkautkāds magnētisms un gravitācija, un blīvums-da-dimensija un poli nepārvietosies. Planēta paies garām neko neietekmējot. Iespējams "svešie" pat pasaudzēs mūsu ekonomiku un ieslēgs neredzamības "šīldu". Iedomājaties! Tas tik būs fantastisks notikums. Jāgaida! ;)
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Māris » 20 May 2009, 22:16

Nē, Toltekam nemaz nevajadzēs braukt uz to īpašo punktu Alpos, izrādās viņam jau ir izskaidrojums kāpēc visu laiku sludinātā Nibiru nebūs. Viņa iepriekšējā komentārā viss paskaidrots. Vienīgi es te prasīju kur ir pazudusi Nibiru ko var jau redzēt pasaules Dienvidu puslodē? Tā arī pēkšņi pazudīs kad pāriesim jaunajās dimensijās? Nez kāpēc Tolteks neatbild, laikam noignorēs arī šo jautājumu, vai varbūt kārtējo reizi nesaprotami pajautāju?
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby klusais » 21 May 2009, 14:38

klusais
Vakuums

Postby type o pozitive » 22 May 2009, 22:59

Ā! nu man skaidrs!4dimensija!Nibiru tad jau nav tas lielākais ļaunums,jo līdz tam mēs visi jau būsim dead!tikai KAS, līdz tai Nibiru,mūs pataisīs mazāk blīvus?tolteks nevar padot kādu infu!
type o pozitive
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Tolteks » 23 May 2009, 13:16

4.dimensijai ar blīvumu nav nekādas saistības, mainās apziņas frekvences...Tas tā kā "radio" tagad skanam vienā frekvencē, turpmāk citā...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Māris » 23 May 2009, 13:21

Nu labais, parādījās jauna dimensija - apziņas frekvence! Ta jau izskatās jauns konkurents pašam Einšteinam ir parādījies. Vienīgi Einšteina laika dimensijai bija arī kādi vērā ņemami izskaidrojumi, kas tas ir un kā saistīts ar telpu. Varbūt Tolteks var ko sīkāk par savu atklāto dimensiju pastāstīt?
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 23 May 2009, 14:59

Māri palasi, lūdzu, Krajonu, tur Tu visu atradīsi...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby kaskurkad » 23 May 2009, 16:58

Te klusais bij norādījis vienu saitu, bet es nekādi nevaru to nne noskatīties, ne noklausīties, vai Jūs pārējie varat? Vai nu tur liegta pieeja vai man dators gļuko, jau 2 dienas mēģinu, nekas nesanāk, :roll:
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby Māris » 23 May 2009, 17:27

Toltek, man nav ne mazākās nojausmas kas ir Krajons, ja tas ir kas analogs zetatalk.com (gan satura, gan idejas ziņā), tad šādu materiālu lasīšana ir velta laika šķiešana un ja Jūs vadaties no šī materiāla (Krajons), tad pilnīgi noteikti nav vērts lasīt, jo ne uz vienu no maniem jautājumiem Jūs neesat spējīgs sakarīgi atbildēt. Man šķiet es jau minēju, ka vien ar lasišanu nepietiek, jādomā līdzi tam ko lasām.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 23 May 2009, 18:54

Māri , lai veiktu darbības ar cipariem, nepietiek tos tikai pazīt, ir jāzin reizināšanas tabula...Ja Krajons nepatīk- nelasi...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls