Pasaules galu 20012. gadā gaidam šeit

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Pasaules galu 20012. gadā gaidam šeit

Postby dulls » 01 Apr 2011, 05:05

"Pilnīgi var strādāt bez elektronikas"
Bez degvielas arī?
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby coco » 01 Apr 2011, 07:43

Nu ja! Galvenais lai vadītājs ir garīgi un fiziski attīstīts. Pirmajā gadījumā iekšdedzes dzinējs strādā no lulu amelu garīgā spēka, otrajā traktors izmanto 2K+2R fizisko spēku un viss notiek!!! ;)
coco
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby bell » 01 Apr 2011, 11:33

Šorīt www.LatvijasRadio.LV 9:07 sāka laist mūsu tēmu tiešam dzelzēti (iron=dzelzs). Skaisti, 1. aprīlis = smiekli lai attīrītos, un tad noslaucītu asaras, ja nu smiets pārāk daudz... http://rgen.radio.org.lv/radioreq?20110401A09071000
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby coco » 01 Apr 2011, 21:21

Jā, joki jokiem, bet tas kļūst arvien nopietnāk!!! :?
F-E Region: Crete, Greece
Time: 2011-04-01 13:29:10.2 UTC
Magnitude: 6.2
Epicenter: 26.56°E 35.57°N
Depth: 79 km
Status: M - manually revised
http://news.mail.ru/incident/5627725/?frommail=1
coco
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby x-f » 01 Apr 2011, 22:39

Kas kļūst "nopietnāk!!!"? Šķiet, ka tu uztver tikai tās ziņas, kuras gribi uztvert. Kur salīdzinājums un pamatojums, kāpēc ir "arvien nopietnāk!!!"? Kad mēs augām..?

Zemestrīce Grieķijā nav unikāls notikums, tās tur notiek, jo tas ir TĀDS pasaules reģions. Patiesībā šodien tur bija pat veselas 11 zemestrīces. Un diena vēl nav galā.

Tikpat labi varētu celt paniku par šodienas zemestrīcēm Čehijā, Vācijā un pat tepat blakus Polijā.
Arī cunami Baltijas jūrā var būt. Niecīgs, varbūt knapi pāris centimetru liels, bet tehniski tas būtu cunami vilnis.
x-f
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby coco » 02 Apr 2011, 01:29

Nenāk miegs, un kāds nepilns puslitrs Ararata ar korišu pie Peipusa loma piektdienas vakarā ir "iemests", var arī ko uzrakstīt... :) Saki kāpēc paliek "nopietnāk". Tāpēc ka tā jau ir mūsu "platforma"! Redz, lai cik tas neizskanētu paranoiski, tomēr ir pietiekoši daudz infas tīmeklī par to, ka tuvāko mēnešu laikā "nopietnākie notikumi" var notikt/notiek Japānā, Indonēzijas apkārtnē, Irānā, Amerikā, un galvenais priekš mums Rumānijā (Vranča zona), kā arī Turcijas, Grieķijas un Itālijas piekrastē! UN Es vēlreiz uzsveru, ka šobrīd kļūst arvien bīstamāka situācija ap Pļaviņu HESu. Varbūtība nav liela, bet arī vēl šopavasar pastāv iespēja, ka summējas: a) pēc sinoptiķu prognozēm nākošnedēļ strauji iestājas silts laiks līdz pat 15 grādi dienā pēc Celsija, naktīs bez salnām un vēl ar lietu; b) upes un ezeri piem. Latgalē vēl ir aizsaluši, Daugava pie Pļaviņām vēl stāv ledū ar vižņiem un vēl kādā! c) sniega sega Daugavas baseinā ir vēl ļoti bieza! d) un nedod Dievs tam visam klāt nāk "sīka" atbalss no it kā tālas Dienvideiropas seismiskām aktivitātēm tieši Aizkraukles potenciālajā seismogēnajā zonā!
No http://neogeo.lv/?p=3653 par PĻAVIŅU HES
Pļaviņu HES aizsprosts un dambji atrodas tieši (!!!) uz potenciālās seismogēnās zonas, kur Zemes virsmas seismiskā intensitāte var sasniegt pat 6 balles pēc EMS-98. Šāds Zemes satricinājums ir potenciāli bīstams Pļaviņu HES aizsprostam!
p.s. Bet tas, ka visā Pasaulē ir "nedaudz lielāka" seismiska aktivitāte, tas vairs nevienu tā īpaši nesatrauc, tas taču ir normāli, pie tā jau pieraduši... ;)
coco
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby asgard » 02 Apr 2011, 12:48

Vispār jautājumu kāda seismiskā aktivitāte būtu "normāla" nav iespējams precīzi atbildēt. Daudzmaz uzticami statistikas dati ir par pēdējiem ~100 gadiem kas priekš Zemes ģeoloģiskās vēstures ilguma ir nekas. Ja pēdējie gadsimti tektoniski ir bijuši mierīgāki nekā normāli vajadzētu būt tad būtu tikai loģiski, ka kaut kad iestāsies periods ar paaugstinātu seismisko aktivitāti jo Zemes garozā uzkrātajiem spriegumiem kaut kur ir jāpaliek. Vai Zemei ir raksturīga periodiski paaugstināta seismiskā aktivitāte un ja ir kad tā izpaudīsies to neviens nevar atbildēt. Vienīgais ko var pateikt ar 100 % pārliecību ir, ka postošas dabas katastrofas uz Zemes ir notikušas notiek un arī notiks kamēr vien Zeme pastāvēs.
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby poseidons » 03 Apr 2011, 13:15

Man būs jāpiekrīt pārējiem - lai arī ar tevi nav tik traki, kā ar tolteku un kalnc, tomēr necik tālu nav.
Postē abšaubāmas ticamības un precizitātes materiālus. Visādi pareģotāji un krievu "zinātnes" lapeles.
Ja trāpīts pareizi - "es taču teicu". Ja nē - vienkārši pārslēdzies uz nākamo avotu.

Neapgalvoju, ka nav iespējamas visādas šaizes, bet tu to vien dari, kā "sludini" slikti, nopietni, bīstami, ...
Vēl tā jaukšana kopā ar 2012. apokaliptiķu atgremojumiem.

Pasaulē pietiekami grupiņas, kas to vien dara kā brēkā par Nibiru "radītām" auzām. Bet ne ausi neceļ par ekoloģiskajām, ekonomiskajām un sociālajām problēmām, ka radīsies klimata izmaiņu rezultātā. Izdevīga uzmanības novēršana..
Blame it all on cosmic dwarft, planet/ c-ship/ pudding, traveling at the speed of light.
poseidons
Miglājs
Miglājs

Postby coco » 03 Apr 2011, 23:53

OK, es arī piekritīšu Tev un Visiem pārējiem, ka esmu šiziks, planprātīgs, nojūdzies utt. ;) Ka tikai VISIEM VISS BŪTU LABI! Tikai vai tas ko mainīs... :roll:
Tomēr tēma šeit atbilstoša (atgādināšu:Pasaules galu 20012. gadā gaidam šeit), lai tieši šeit postētu visādas "glupības", ja kas! :D
"es taču teicu" neesmu teicis, par cik esmu skolojies pad.(krievu) laikos, un "daudz ko" arī krieviski, tad man vieglāk pieejama info ir tieši krieviski. Par cik esmu pats ar šādām, nelielām spējām, tad ticu arī "šarlatāniem", tb pareģotājiem. Redzesloks varbūt pārāk plašs, un laika maz, tāpēc varbūt tāda mētāšanās sanāk. Ja vajag, varam arī par piem. Meksikas līci parunāt, jo tur viss tikai joprojām "briest". Kāda mirstība pēdējā laikā, mistiski dūņu "pleķīši" uzpeld, ir baumas pat par pilnīgu ASV piekrastes evakuāciju, bet es domāju ka daudziem jau par vēlu... Impīčmenta pasākums tur ir ļoti reāls!
Bija doma pamest šo tēmu, bet nu tomēr esmu nolēmis šeit "raustīt aiz ūsām" līdz 2012. gada 31.decembrim, kad uzsauksim tostu uz Jauno gadu un pasmaidīsim. Cerams...
p.s. Ka tik Indonēzija "nemostas": http://quakes.globalincidentmap.com/
Magnitude: 6.7
DateTime: Sunday April 3 2011, 20:06:42 UTC
Region: south of Java, Indonesia
Depth: 24 km

Magnitude: 6.4
DateTime: Sunday April 3 2011, 14:07:09 UTC
Region: Fiji region
Depth: 551.9 km

Saule esot arī Xsā izšāvusi, bet NASAi arvien vairāk patīk zīmēt Maļeviču: http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/rea ... t_304/512/
Saki ir arī augstas ticamības un precizitātes matērijas. No augstskolas fizikas laboratorijas darbu laikiem ir jau sen kā piemirsies par tādām lietām... :D
coco
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kesis » 04 Apr 2011, 08:38

coco wrote:.. Par cik esmu pats ar šādām, nelielām spējām, tad ticu arī "šarlatāniem", tb pareģotājiem....

:roll:
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls