kesis wrote:man taa apaksheeja vairaak peec nibiru isstaas
gatons wrote:kesis wrote:man taa apaksheeja vairaak peec nibiru isstaas
nē - Nibiru ir augšā!
peleks wrote:analizējam jau, tik lieta tāda, ka tur nav divu līdzīgu foto, katra savādāka.. es piem ar gribu kkādu faktu uzzināt, lai zin kur rakt tālāk, kko aiz kā aizķerties.. taču šādas bildes mani nepārliecina ne drusku, tāpat kā kkādi plūdi pakistānā, jo cita ķermeņa tuvošānās izraisītu plūdus globālā mērogā, nevis tik vienā valstī un arī pēc lietusgāzēm
kalnz wrote:peleks wrote:analizējam jau, tik lieta tāda, ka tur nav divu līdzīgu foto, katra savādāka.. es piem ar gribu kkādu faktu uzzināt, lai zin kur rakt tālāk, kko aiz kā aizķerties.. taču šādas bildes mani nepārliecina ne drusku, tāpat kā kkādi plūdi pakistānā, jo cita ķermeņa tuvošānās izraisītu plūdus globālā mērogā, nevis tik vienā valstī un arī pēc lietusgāzēm
Necikleejies uz foto. Uztaisiit var viskautko, kaa jau juus pashi to te ne reizi vien atgaadinat.
Palasi vairaak faktus iz senas veestures, lasi starp rindaam, saliimee bildi un saac domaat!
Globaalaa meerogaa stihijas, tevis mineetie pluudi, nekur neizpaliks - visam savs laiks.
Tolteks wrote:Gatons....Tu Esi tēmā iekšā, jeb no malas improvizētājs....Ko Tu zini par Ezoteriku ? Ja meiģini tam iebilst....
Return to Neklasificējams materiāls
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests