Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby peleks » 13 Oct 2010, 18:49

pagāja nedēļa, veljoprojām pa šīm lapām nav manītas atbildes uz maniem jautājumiem, jūs ko mani ignorējat??? :o
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby gatons » 13 Oct 2010, 19:23

Medus maize Toltekam! Šodien Rīgas lidostā man izdevās fiksēt Nibiru! Fotografēju ar mobilo tālruni - citas ierīces tobrīd nebija pa rokai! Apakšējā ir Saule, augšējā - Nibiru!

Image
gatons
Miglājs
Miglājs

Postby kesis » 13 Oct 2010, 19:34

man taa apaksheeja vairaak peec nibiru isstaas :)
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby gatons » 13 Oct 2010, 19:43

kesis wrote:man taa apaksheeja vairaak peec nibiru isstaas :)

nē - Nibiru ir augšā!
gatons
Miglājs
Miglājs

Postby peleks » 14 Oct 2010, 02:01

gatons wrote:
kesis wrote:man taa apaksheeja vairaak peec nibiru isstaas :)

nē - Nibiru ir augšā!

dai lab, es šon no lidmašīnas izkāpu :D tb vakar :D nekas tāds tur nebija, tur bij tik 2 saules, un vioenai 4 pavadoņi apkart :D kā lasiju zetatalkā :D tad tur ka reiz bij rakstīts ka virs Rīgas lidostas varēs redzēt nibiru :P :D
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby gatons » 14 Oct 2010, 07:06

Bet ja nopietni - pagaidām neredzu būtiskas iebildes, kāpēc lai manu bildi ņemtu mazāk vērā nekā Zetatalku. Ja nu vienīgi neesmu savu vietni vēl palaidis :P Un kā Tolteks apstrīdēs, ka man nav taisnība? Pareizi - vadoties pēc vispārpieņemtiem principiem - meklēs, vai vēl kāds nav fiksējis kaut ko līdzīgu utt. Tad kāpēc mēs pēc līdzīgiem principiem neanalizējam Zetatalk? Kāds pamats uzskatīt, ka tur ievietotā informācija ir 100% pareiza un neapstrīdama? Kā teica kāds gudrs vīrs, - "nav nekā iedarbīgāka par meliem, kas paslēpti starp diviem patiesiem faktiem"....
gatons
Miglājs
Miglājs

Postby peleks » 14 Oct 2010, 11:02

analizējam jau, tik lieta tāda, ka tur nav divu līdzīgu foto, katra savādāka.. es piem ar gribu kkādu faktu uzzināt, lai zin kur rakt tālāk, kko aiz kā aizķerties.. taču šādas bildes mani nepārliecina ne drusku, tāpat kā kkādi plūdi pakistānā, jo cita ķermeņa tuvošānās izraisītu plūdus globālā mērogā, nevis tik vienā valstī un arī pēc lietusgāzēm :D
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby kalnz » 14 Oct 2010, 17:06

peleks wrote:analizējam jau, tik lieta tāda, ka tur nav divu līdzīgu foto, katra savādāka.. es piem ar gribu kkādu faktu uzzināt, lai zin kur rakt tālāk, kko aiz kā aizķerties.. taču šādas bildes mani nepārliecina ne drusku, tāpat kā kkādi plūdi pakistānā, jo cita ķermeņa tuvošānās izraisītu plūdus globālā mērogā, nevis tik vienā valstī un arī pēc lietusgāzēm :D

Necikleejies uz foto. Uztaisiit var viskautko, kaa jau juus pashi to te ne reizi vien atgaadinat.
Palasi vairaak faktus iz senas veestures, lasi starp rindaam, saliimee bildi un saac domaat!
Globaalaa meerogaa stihijas, tevis mineetie pluudi, nekur neizpaliks - visam savs laiks.
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby peleks » 14 Oct 2010, 18:17

kalnz wrote:
peleks wrote:analizējam jau, tik lieta tāda, ka tur nav divu līdzīgu foto, katra savādāka.. es piem ar gribu kkādu faktu uzzināt, lai zin kur rakt tālāk, kko aiz kā aizķerties.. taču šādas bildes mani nepārliecina ne drusku, tāpat kā kkādi plūdi pakistānā, jo cita ķermeņa tuvošānās izraisītu plūdus globālā mērogā, nevis tik vienā valstī un arī pēc lietusgāzēm :D

Necikleejies uz foto. Uztaisiit var viskautko, kaa jau juus pashi to te ne reizi vien atgaadinat.
Palasi vairaak faktus iz senas veestures, lasi starp rindaam, saliimee bildi un saac domaat!
Globaalaa meerogaa stihijas, tevis mineetie pluudi, nekur neizpaliks - visam savs laiks.

par faktiem iz vēstures - pats viņus iztulkoji?? vai vnk kāds cits fanātiķis?? vai vēsturē visumā nedarbojās fizikas likumi?? pie kam visi tulki kas te spiež iekšā nibiru - nekadi pro nemaz nav, un jebkurā gadijumā neviens tāpat nekad neko precīzi neiztulkos, kapēc tev šķiet ka tas ir neapgāžams fakts?? moš visu to pasākumu sacerējis kāds pajoliņš un tagad baro jums!!
par foto neieciklējos, bet tas ir vienīgais +/- taustāmais fakts (apgāžāms, jeb pagaidām neapstiprināts) ko esat likuši priekšā!!
un beidz pats ciklēties vēturē, ja jau esi viņu izlasijis, zini daudzko, tad nemetot vēsturi pasaki man PX izmēru, cik pavadoņi, ja ir, un formu :?:
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby veiga » 14 Oct 2010, 18:35

Tolteks wrote:Gatons....Tu Esi tēmā iekšā, jeb no malas improvizētājs :D ....Ko Tu zini par Ezoteriku ? Ja meiģini tam iebilst....

Nu gan... Sorry, ka iespraucos sev neadresētā jautājumā, bet Toltek, ja vēl neesi pamanījis, tad zem vārda "ezoterika" reāli gozējas visādas "alternatīvās teorijas" un cits "neklasificējams materiāls". Dažas teorijas liek aizdomāties, bet 95-99% ir reāli šizoīdu murgi. Ar to es gribēju teikt, ka ezoterika kā tāda ir ļoti nekonkrēta, pamatā sastāv no katram autoram nesaprotamu parādību subjektīvas un, kas galvenais - nekritiskas interpretācijas.

Man joprojām gaišā piemiņā ir Muldašovs ar savu "seno Pī" 3,33 (sk.http://www.diskonts.eu/txt/ikd/senais_pii.html) :mrgreen:
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls