nu kapēc izvēlējos šo kameru nevis 460 jo doma bij tieshi dēļ tā kad ar bin 2 man būs 3 mp attēls, pie kam kamerai bij atlaidīte tobiš bij "tikai" par 150 eiro dārgāka, galu beigās šī man paliks līdz mūža baigām, ja ko mainīs tad tikai teleskopu un arī to ļoti ilgi nedarīšu

man tie liekie pikseļi galīgi nebija nezināma problēma, pirms tam fočēju ar 24 mp dslr kameru

tur arī visas problēmas man peldēja laukā!

lielāku sensoru ar negribās, tur man prātā nāk Andra teiktais kad teleskopu izvēlējos - var saliet ūdeni spainī , tad ar viņu var kko darīt, taču ja to pašu daudzumu izlies uz grīdas nekas labs nesanāks (runa gāja par F4 un F5 teleskopiem) tagad man galvenais ir apjēgt ko kā darīt un fokusa motorīti nopirkt gribās, šamais 57 eiro maksā, lai dzīvi salā vieglāku padarītu

un te nu beigās sanāks ka pie bin 2 man 1250 fokāls ir ka reiz tas ko saki, arī pikselis būs pareizā izmēra, un rezultātā būs skaista 3mp bilde, ar 460 nu tur bin1 pa maz, bin 2 dikti pa daudz, kkā tamlīdzīgi.
p.s. pie kam šo visu es jau lasiju vienā no taviem postiem, tamdēļ arī meklēju ko tādu kas man derētu un atbilstu parametriem.
šai kamerai mīnuss, ja to tā var nosaukt ir mazais redzes loks, bet nu par cik man štuks ir iemācīties krāmēt mozaīkas atceroties Andra teikto tad es to par mīnusu neuzskatu, bet gan par zināšanu trūkumu.