Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Māris » 29 Sep 2010, 10:14

Toltek, te lielākā daļa ir izlasījuši visu no pirmās lapas, tai skaitā es, pat vēl vairāk, sākot no komentāriem pie atbilstošā raksta. Ja mēs visi tādi stulbi un nepamanījām kur konkrēti ir pierādījumi, tad lūdzu norādi uz viņiem, īpaši pierādījumus uz Nibiru kā kosmisko kuģi, kaut vai lapu, kurā atrodas ievietots kaut viens pierādījums. Pirms Tu tagad sāksi stāstīt par to ka Tev nav laika meklēt vai meklēsi citas atrunas, paņem skaidrojošo vārdnīcu un paskaties kāda atšķirība ir starp vārdiem "apgalvojums" un "pierādījums". Vienīgais kas te tika līdz šim minēts ir apgalvojumi, pie tam ļoti pretrunīgi.

Kalnz, vai tajā ne mazajā kopsavilkumā ir pierādījumi sastopami arī, vai tikai apgalvojumi? Ja ir, tad es izlasīšu, būtu labi ja Tu norādītu sākumam uz konkrētu vietu, kaut vienu, lai nevajadzētu lasīt visas pasakas kas tur vis ticamāk sarakstītas. Piedod, bet tie materiāli, kas no Nibiru teoretizētāju puses ir sniegti līdz šim uzdzen lielu neticamību kārtējam kopsavilkumam. Ja tur ir pierādījumi, kas balstās uz anunaku leģendām un pasaku grāmatām, tad sanāks kārtējais izšķiestais laiks, lasot to pat kas ir atrodams šajā forumā, bet ar citiem vārdiem.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kalnz » 29 Sep 2010, 11:07

Māris wrote:Kalnz, vai tajā ne mazajā kopsavilkumā ir pierādījumi sastopami arī, vai tikai apgalvojumi? Ja ir, tad es izlasīšu, būtu labi ja Tu norādītu sākumam uz konkrētu vietu, kaut vienu, lai nevajadzētu lasīt visas pasakas kas tur vis ticamāk sarakstītas. Piedod, bet tie materiāli, kas no Nibiru teoretizētāju puses ir sniegti līdz šim uzdzen lielu neticamību kārtējam kopsavilkumam. Ja tur ir pierādījumi, kas balstās uz anunaku leģendām un pasaku grāmatām, tad sanāks kārtējais izšķiestais laiks, lasot to pat kas ir atrodams šajā forumā, bet ar citiem vārdiem.

Pieraadiijumu ir pietiekoshi daudz, vajag tik speet tos uztvert. Jaa ir pieraadiijumi arii shajaa kopsavilkumaa.
Ja gribas zinaat, tad panem izlasi, esmu jau noraadiijis pietiekoshi preciizi. Cita lieta, ka tu lasiit negribi.
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby asgard » 29 Sep 2010, 11:38

Joprojām gaidu atbildi kāpēc, ja jau Nbiru ir reizēm redzams netālu no saules un nobildējams ar parastu fotoaparātu kāpēc vēl nevienā astronomu-amatieru forumā nav pilns ar info par to. Astronomi amatieri galu galā ir cilvēki kam debesu novērošana ir hobijs, viņiem ir pieejams tehniskais aprīkojums kāds pirms dažiem gadu desmitiem bija tikai profesionāļu rīcībā un astronomu amatieru pasaulē ir desmitiem tūkstošu, viņi atklāj asteorīdus pārsimt m diametrā, pamana nelielu asteorīdu sadursmes ar Jupiteru, izspiego slepenus militāros satelītus kurus nevienam nebūtu jāredz, bet objektu kas lielāks par Zemi un nu jau atrodas tepat kaimiņos neviens no viņiem neredz.
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Māris » 29 Sep 2010, 11:49

Kalnz, es patiešām negribu lasīt pasakas par Nibiru, tāpēc arī jautāju, lai no tā visa ne mazā kopsavilkuma Tu norādi kaut uz vienu konkrētu piemēru kur patiešām ir vērā ņemams pierādījums nevis apgalvojumi un leģendu atstāsti. Vienkārši ieraksti kurā dokumentā un kurā lappusē un tad par to arī padiskutēsim kāpēc tas ir vērā ņemams vai tomēr nav vērā ņemams. Ja Tu pats esi izpētījis, tad visā pasaku jūrā kāds konkrēts pierādījums jau nu noteikti paliks atmiņā un Tev atstāt norādi uz viņu šeit aizņems ne vairāk kā 5 minūtes, var būt pat mazāk.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Māris » 29 Sep 2010, 11:52

Jā un Asgard uzdeva ļoti labu, pamatotu jautājumu, nevajag sacerēt ka mēs neticīgie neko nesapratīsim, ja mēģināsi uz to atbildēt, konkrēts jautājums par iemesliem kāpēc Nibiru nevar pamanīt. Atbildi uz tādu jautājumu nevarēs nesaprast, ja tā nebūs kārtējā leģenda. Kāpēc tad ignorējat tādus jautājumus?
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby peleks » 29 Sep 2010, 12:08

kalnz wrote:
peleks wrote:es ko gribu - es gribu arī kko vairāk par nibiru uzzināt, reku tavs teiciens par faktiem - parādi man vienu neapgāžamu, vai +/- ticamu faktu, ka jau te dažs labs izteicās jūs vnk kuļat tukšu ūdeni, nez tā nibiru kkāda sekta ir?? :?

Neapgaazhami fakti ir, tikai juus vinus nespeejat (varbuut negribat?) ieraudziit un pienemt.
Juusu cilveeka buutiiba, juusu domaashanas veids, nezinu - zemapzina? saka - taa nevar buut!
Ir daudzas lietas ko mees - cilveece nezinaam un nespeejam aptvert. Bet tas nenoziimee ka taa nav vai nevar buut...

krc bik piegriezies, daram tā kā dara normāli inteleģenti cilvēki - liec priekšā kādu faktu, bet savu, nevis kkādu slima suņa murgu, kas kko iedrukājis netā, un šķeit dzīvo vel viduslaikos un domā ka zeme ir plakana, un atrodas visuma centrā, un es tev konkrēti atbildēšu, kas kā, mēģināšu tavu faktu ar nopietniem pamatojumiem apgāzt, nevis te vāri ķīseli ar negribat redzēt, es gribu redzēt, tik tu man nekādi nevari pateikt kur jāskatās!!! :evil:
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby Tolteks » 29 Sep 2010, 12:21

nibiru.jpg
nibiru.jpg (117.42 KiB) Viewed 13474 times
Jautājums- Mārim.... KAS TAS IR? peleks....KAS TAS IR? PLEĶIS......? NETĪRUMS.....? Es varu piekraut ar līdzīgām foto visu forumu....
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby peleks » 29 Sep 2010, 12:26

Tolteks wrote:
nibiru.jpg
Jautājums- Mārim.... KAS TAS IR? peleks....KAS TAS IR? PLEĶIS......? NETĪRUMS.....? Es varu piekraut ar līdzīgām foto visu forumu....

pasaki man kādēļ tas navarētu būt teiksim merkurs, vai venera?? :?:
tātad fakts apgāžams, pei kam viens kadrs nepierāda neko, parādi kādu īsfilmiņu, lai var nozondēt trajektoriju, un pastīties, kurā vietā ta'jā laikā atradās planētas.
tu iemeti vienu foto, kā faktu, pat nepārbaudīdams vai tā ir patiesa, kur pamatojums ka tā ir nibiru?? :D
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby peleks » 29 Sep 2010, 12:27

nākamo lūdzu ar kkādu izskaidrojumu, kāpaēc tev šķiet ka tā ir nibiru, nevis dajebkurš cits debesu ķermenis!
es ar var usamest ar fotošopu sačinītas bildes, vai kā tev tur tajā spānu rakstā novas atliekas un apgalvot, ka ta ir nibiru!
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby peleks » 29 Sep 2010, 12:30

reku links http://sohowww.nascom.nasa.gov/gallery/
uz video materiāliem kur visur ir nibiru, pat vairākas :D
tik visam savs skaidrojums - komētas, planētas.
un video, nevis viena jēla bilde ar nosaukumu nibiru :geek:
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls