Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Tolteks » 28 Sep 2010, 23:33

Tu izliecies, jeb tāds esi...atver 1 lapu šai diskusijai par Nibiru un sāc no gala lasīt...veiksmi Tev...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby asgard » 29 Sep 2010, 00:32

Planēta vai kuģis, gan viens gan otrs ir konkrēts fizikāls objekts ko var novērot ar astronomisko novērojumu metodēm kas nav atkarīgas no konkrētā indivīda apziņas stāvokļa. Ja redzēšana/neredzēšana ir atkarīga no apziņas stāvokļa un ticības tad vairs nevar būt runa par konstatējamu astronomisku objektu un jaukt astronomiju te iekšā ir nevietā.
asgard
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby poseidons » 29 Sep 2010, 00:58

Toltek, kritika nevietā - es tik tiešām biju pārlasījis no pirmās lapas, bet maigi izsakoties sajauktas kopā tādas mulķības, ka tāds humora materiāls. un sak: "Tas ir īpašais/neredzamais apģērbs - ja kāds neredz, tad viņš ir muļķis" :D

Tagad beidzot bija 1 (būtībā divas) konkrēta atbilde - kosmiskais kuģis; nomaskējies, tātad "saprātīgas" būtnes.
Annunaku (bumbas no aliens.lv?)
//Labi, pagaidām pat nemēģināšu dziļāk šo diskutēt.

Re, vēl neviena organizācija piežmiegt tevi nav aizbraukusi, tā kā par vispasaules konspirāciju arī var nestāstīt..
Nu vilksim, pa vienai no tevis, teicies tak, ka tu zinot.

Nu, nākošie jautājumi - izmērs, attālums, koordinātas.
Lūdzu, konkrēti, nevis "dikti tālu", "baigi liels/mazs", "otrā saules pusē".

Kustības trajektoriju/orbītu, ātrumu arī iemet.
Last edited by poseidons on 29 Sep 2010, 01:03, edited 1 time in total.
poseidons
Miglājs
Miglājs

Postby kalnz » 29 Sep 2010, 01:01

:lol: Te jau iet valaa karini par to cik kuram liela taisniiba un kaa ko vajag pieraadiit... sen jau ne pa teemu. Beztolkshovs.
Lieta taada, ka nav nekas jaapieraada, cilvji - panemat palasat tak materiaalu beidzot!!!
Bet nee... katrs paliek pie sava ES. Tip tad kad redzeeshu, tad ticeeshu :ugeek:
Par to Tolteks alt gan bij reeciigi :shock: Droshi vien gruuti sagremot, ka ir veel viens atveerti domaajoshs cilveeks shajaa forumaa.
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby poseidons » 29 Sep 2010, 01:10

Nu, tev smiekli, bet man, esot šur tur adminam, tā ir reāla pieredze, ka ir virkne cilvēku, kam tas ir bez maz vai dzīvesveids (ieskaitot proxy lietošanu un hardware fingerprint mainīšanu).
>> Turklāt, tad pats var sev ne tikai piekrist, bet arī virtuāli ar sevi izkauties :D
----------
Anyhow, pārlasi man posta beigas - konkrēti jautājumi, jo tava atbilde bija tieši tas, ko es palūdzu nedarīt.
Vajag summary - citādi var kaut vai uz 1000 lapām būt, ja reiz nav konkrētas informācijas, vien mēģina kompensēt informācijas kvalitāti ar kvantitāti..
No pieredzes iz reālās dzīves, tāda taktika ir tiem, kam par stāstāmo tematu nav nemaz tik lielas nojausmas/pārliecības.
-------------
Ir tikai normāli, ka uzdod jautājumus - jo vienkārši nav konkrētas informācijas, bet tā, kas tiek pasniegta ir vai nu maldināšana/dezinformācijas, jeb atsevišķas ķeskas, kas konfliktē viena ar otru - par kādu saprašanu var būt runa.
ja cerēji, ka piekritīs visam bez kritiskas domāšanas, nepārbaudot - tā vairs nav "atvērta domāšana".
Last edited by poseidons on 29 Sep 2010, 01:14, edited 1 time in total.
poseidons
Miglājs
Miglājs

Postby peleks » 29 Sep 2010, 01:11

kalnz wrote:Secinaajums shodienas notikumiem shajaa forumaa.
Uzskatu, ka man nav nekaadas jeegas sheit turpinaat diskuteet un piedaliities, jo nepaartraukti straavo negaacijas, indiigas replikas,
turklaat galvenaa teema - Planeeta X tiek noliegta, neskatoties uz faktiem.
Tad nu, laudis, paliksim katrs savaa realitaatee. Vieniig zheel un man tieshaam nesaprotams ir tas, ka ir milzum daudz cilveeku, kuri nespeej uztvert un saprast Planeetas X eksistenci.
Vienaa vaardaa sakot - diskuteet sheit ir beztolks.
Uzskatiisim manu piedaliishanos shajaa forumaa par neizdevushos...
Gribu atvainoties visiem, kuru uzskatus aizskaaru, vai aizskaaru personiigi (ja nu kaads taa uzskata).
Tikai laiks saliks visu pa vietaam.

es ko gribu - es gribu arī kko vairāk par nibiru uzzināt, reku tavs teiciens par faktiem - parādi man vienu neapgāžamu, vai +/- ticamu faktu, ka jau te dažs labs izteicās jūs vnk kuļat tukšu ūdeni, nez tā nibiru kkāda sekta ir?? :?
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby peleks » 29 Sep 2010, 01:16

poseidons wrote:Tā, pasekoju līdzi pēdējām atbildēm.
Nu tad beidzot - nonācām pie kopsaucēja :D
Nibiru eksistē tikai dažu cilvēku prātā - ja netici, tad nav :p
Un pierādīt nav iespējams, gluži kā mīlestību.
Tāpat kā tā (laikam arī jau no 197x gadiem) ieiešana 5-dimensijā (nu pat, nu pat), bet arī tikai izredzētajiem, kas tic/skaistas acis.
-------------
Bet, pavisam nopietni, tad Tolteks, kalnc (tolteka alts?) - neviens arī neko no Jums vēl nav konkrētu uzzinājis.
Kamēr būs tikai "tici/netici", atver "acis/prātu/...", nekādas konstruktīvas diskusijas nebūs..

Ja tev tiešām rūpētu izskaidrot, sen jau būtu salicis pa plauktiņiem - tas, tur un tur, tādās un tādās koordinātās, rekur dati, paņem un pārbaudi - jūti atšķirību??
Citādi viss, kas sapostēts - dzeltenās prese - nesaistītas lietas piedēvē [ieliec te bubuli].

Starp citu - "polu maiņa" - jau 2010. gads, bet grūti izmācīt rakstīt korekti - jānorāda magnētiskie vai tomēr zemes griešanās ass poli, citādi negaidi, ka uztvers nopietni - atšķirība ir milzīga.

par poliem sorry, gan un gan! :)
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby kalnz » 29 Sep 2010, 01:24

peleks wrote:es ko gribu - es gribu arī kko vairāk par nibiru uzzināt, reku tavs teiciens par faktiem - parādi man vienu neapgāžamu, vai +/- ticamu faktu, ka jau te dažs labs izteicās jūs vnk kuļat tukšu ūdeni, nez tā nibiru kkāda sekta ir?? :?

Neapgaazhami fakti ir, tikai juus vinus nespeejat (varbuut negribat?) ieraudziit un pienemt.
Juusu cilveeka buutiiba, juusu domaashanas veids, nezinu - zemapzina? saka - taa nevar buut!
Ir daudzas lietas ko mees - cilveece nezinaam un nespeejam aptvert. Bet tas nenoziimee ka taa nav vai nevar buut...
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby kalnz » 29 Sep 2010, 01:34

Te poseidons izvirziija - Vajag summary
Reku buus jums summary --> http://members.shaw.ca/c_wakefield/index.html
Cilveeks ir krietni piestraadaajis, apkopojis informaaciju, lai tev nebuutu jaalasa taas 1000 lpp. :!:
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby poseidons » 29 Sep 2010, 02:32

Vispār jau tas nav gluži summary, 8 dokumentos sadzejots gandrīz tikpat cik te, bet nu labi - ja reiz tu to uzskati par ticamu, korektu un precīzu avotu..
--------
Njā, ja šis ir korekts avots - skumji.

Avoti - telepātiskā saikne ar Zetas un, "kur var izdevīgi paņemt no konteksta no wiki" utt. :p
"45 million miles away from Earth as of march 13th 2010" [un attālums no 50 uz 45 samazinājās ]:!: - Zeme ir 93 milj. jūdzes no saules, tātad nav nekāda runa par slēpšanos aiz saules, jupitera vai kādas citas planētas.
Šeit tātad apgalvo, ka tuvojas no saules puses - [ :!: vai autoram ir kāda izpratne par orbītām, lai tik tuvu Zemei varētu tuvoties vēl veselu gadu! - šajā gadījumā ir izteikti eliptiska orbīta, tātad "galos" ievērojami ātrāk kustās - vēl veselus 2 gadus tos nieka 45 m. miles lidos? :?: Zeme pat pa visu gadu jau 583 m. jūdzes nobrauc)

Pēc šīs bildes gan to nepateiksi - pretruna vismaz vienā no apgalvojumiem.
Image

Starpcitu, riņķo ap abām (tas ir, saule - bināra sistēma) - "dead twin 111 billion kilometers away" - tātad 740 AU attālumā (Plutons ir ~39 AU attālumā).
Un "Earth is 4x smaller than PX. PX is 29x the mass [of Earth] and highly magnetic."
Wow, atkal visas astornomijas aģentūras un amatieri nevar ieraudzīt tik lielu objektu, tik tuvu.

Neaizmirsīsim, ka tas tak ir kuģis, nevis planēta - tātad kāds apzināti stūrē virsū :D

Aprakstītie procesi turklāt tādi, ka pašai planētai/kuģim ir tāds magnētiskais lauks un masa kā miniatūrai neitronu zvaigznei (lai notiktu visas tās lietas, kas tur aprakstītas).

Tagad saprotu, kāpēc nevarēja/negribēja konkrētas atsauces dot.
---------------------
Atvaino, ja mazliet skarbi, bet neko citu nav pelnījis tevis dotais avots.
poseidons
Miglājs
Miglājs

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls