kalnz wrote:Secinaajums shodienas notikumiem shajaa forumaa.
Uzskatu, ka man nav nekaadas jeegas sheit turpinaat diskuteet un piedaliities, jo nepaartraukti straavo negaacijas, indiigas replikas,
turklaat galvenaa teema - Planeeta X tiek noliegta, neskatoties uz faktiem.
Tad nu, laudis, paliksim katrs savaa realitaatee. Vieniig zheel un man tieshaam nesaprotams ir tas, ka ir milzum daudz cilveeku, kuri nespeej uztvert un saprast Planeetas X eksistenci.
Vienaa vaardaa sakot - diskuteet sheit ir beztolks.
Uzskatiisim manu piedaliishanos shajaa forumaa par neizdevushos...
Gribu atvainoties visiem, kuru uzskatus aizskaaru, vai aizskaaru personiigi (ja nu kaads taa uzskata).
Tikai laiks saliks visu pa vietaam.
poseidons wrote:Tā, pasekoju līdzi pēdējām atbildēm.
Nu tad beidzot - nonācām pie kopsaucēja
Nibiru eksistē tikai dažu cilvēku prātā - ja netici, tad nav :p
Un pierādīt nav iespējams, gluži kā mīlestību.
Tāpat kā tā (laikam arī jau no 197x gadiem) ieiešana 5-dimensijā (nu pat, nu pat), bet arī tikai izredzētajiem, kas tic/skaistas acis.
-------------
Bet, pavisam nopietni, tad Tolteks, kalnc (tolteka alts?) - neviens arī neko no Jums vēl nav konkrētu uzzinājis.
Kamēr būs tikai "tici/netici", atver "acis/prātu/...", nekādas konstruktīvas diskusijas nebūs..
Ja tev tiešām rūpētu izskaidrot, sen jau būtu salicis pa plauktiņiem - tas, tur un tur, tādās un tādās koordinātās, rekur dati, paņem un pārbaudi - jūti atšķirību??
Citādi viss, kas sapostēts - dzeltenās prese - nesaistītas lietas piedēvē [ieliec te bubuli].
Starp citu - "polu maiņa" - jau 2010. gads, bet grūti izmācīt rakstīt korekti - jānorāda magnētiskie vai tomēr zemes griešanās ass poli, citādi negaidi, ka uztvers nopietni - atšķirība ir milzīga.
peleks wrote:es ko gribu - es gribu arī kko vairāk par nibiru uzzināt, reku tavs teiciens par faktiem - parādi man vienu neapgāžamu, vai +/- ticamu faktu, ka jau te dažs labs izteicās jūs vnk kuļat tukšu ūdeni, nez tā nibiru kkāda sekta ir??
Return to Neklasificējams materiāls
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests