Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby Indigo » 04 Sep 2010, 21:18

Es te gibēju piereģistrēt Lāsēnu,kaut kā nesanāk :lol: :lol: :lol:
Contraria Sunt Complementa
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Indigo » 04 Sep 2010, 21:26

Re kas jūs novēro :lol: :lol: :lol: saucas google bot
Attachments
google-bot-850.jpg
google-bot-850.jpg (199.63 KiB) Viewed 11700 times
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Indigo » 04 Sep 2010, 21:33

Mēs neesam skrūvītes un varam izmainīt pasauli :D :D :D
Attachments
energy-vampire-battery-matrix.jpg
energy-vampire-battery-matrix.jpg (16.55 KiB) Viewed 11695 times
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby veiga » 04 Sep 2010, 21:41

Tolteks wrote:Izlasi aprakstu par doto planētu un tad sapratīsi, kā un kur var atrast...ja nemaldos šeit pat Starspace titul lapā bija...redaktors Tev pateiks, kur sameklēt...

Toltek, beidz tērēt mūsu laiku - vienkārši iedod koordinātes, ja reiz esi visu izpētījis. "Meklējiet, pētiet" - tas joprojām izklausās slimi no cilvēka, kurš mēģina pierādīt kādu teoriju. Ar tādiem pierādījumiem Tevi 5. klasē matemātikā uz otro gadu atstātu. Citplanētiešu vēstījumus aiztaupi e-mistērijai, uzraksti koordinātes, kur meklēt.
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Indigo » 04 Sep 2010, 22:05

Kas ir šis vīrs? :lol: :lol: :lol:
Attachments
jimmy.png
jimmy.png (252.09 KiB) Viewed 11689 times
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Lāsēns » 04 Sep 2010, 22:25

Turpmāk es būšu Lāsēns,tā man labāk patīk :D :D :D :D :D :D
Lāsēns
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby peleks » 04 Sep 2010, 22:42

Indigo wrote:Kas ir šis vīrs? :lol: :lol: :lol:

hahahaha :D labs šamējais ir Nibiru iemītnieks?? :lol:
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby peleks » 04 Sep 2010, 22:46

veiga wrote:
Tolteks wrote:Izlasi aprakstu par doto planētu un tad sapratīsi, kā un kur var atrast...ja nemaldos šeit pat Starspace titul lapā bija...redaktors Tev pateiks, kur sameklēt...

Toltek, beidz tērēt mūsu laiku - vienkārši iedod koordinātes, ja reiz esi visu izpētījis. "Meklējiet, pētiet" - tas joprojām izklausās slimi no cilvēka, kurš mēģina pierādīt kādu teoriju. Ar tādiem pierādījumiem Tevi 5. klasē matemātikā uz otro gadu atstātu. Citplanētiešu vēstījumus aiztaupi e-mistērijai, uzraksti koordinātes, kur meklēt.

man jau tāda sajūta, ka šis pats neko nenojauš.. es tak teicu tas pareģis ar plakātu The End Is NEar... :lol: a ka paprasa kapēc kkādu pierādijumu, tā atkal apmet 3km līkumu atbildei un skandina tālāk..
p.s. jau kuro reizi saku, viss var būt, var būt arī Nibiru.. tik vajag kaut vienu +/- faktu, pie kaā aizķerties, lai raktu tālāk..
a līdz tam man ir plāns 2012 gada decembrī (22, vai 23 riktīgi nezinu ) nopirkt tā labi daudz zālītes, un 12 naktī uzvilkt kāsīti, ieslēgt filmu 2012 un skaļi smejoties noskatīties viņu :lol:
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby coco » 05 Sep 2010, 21:57

Ha, izrādās Tolteks vēl nav Alpos!? Vēl joprojām sludina par Iespējamo Nibiru parādīšanos konkrētās koordinātēs... Tikai šīs koordinātes, man domāt, tā arī mēs konkrēti neieraudzīsim! Piekrītu, ka ir ļooooti daudz dažādas informācijas par šo Fenomenu vēstures liecības, labības laukos, Interneta plašumos utt. Bet... tomēr Reālu astronomisku pierādījumu tam NAV! Protams Tolteks var teikt, ka lūk viss tiek tīrīts, labots, slēpts. Esmu pat lasījis pasaules forumos, ka astronomi, kas ar to sāk runāt, pazūdot... Tomēr patiesi man vērā ņemamu reālu faktu ar uzvārdiem, notikumiem un faktiem es neesmu atradis.
Jā piekrītu gan, ka jābūt gataviem šim grūtajam laikam (2009-2014) morāli un vēlams fiziski! Par to gan blakus tēmā par 2012...
Par cik vairākos ziņojumos esmu lasījis no Tolteka par drošu vietu piemeklēšanu (jo vairāk cilvēku zinās, jo vairāk varēs piemeklēt laicīgi drošas vietas....) ir sekojošs Toltekam jautājums: Nu kāda jēga sēdēt Alpos (vai piemēram Everastā, nu labi RietumSibīrijā utt.), ja LIELU kataklizmu gadījumā mums uz Zemītes ir simtiem/tūkstošim bojātu, sprāgušu atom, ķīmisku, toksisku objektu, kas principā izslēdz normālu dzīvības formu pastāvēšanu uz Zemes vismaz kādu laiku!?
coco
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Lāsēns » 06 Sep 2010, 10:08

Es skatos vairums nemāk lasīt :lol: :lol: :lol: es jau teicu ka alternatīvās pasaules pieļauj visus scenārijus,notiks vidējais statistiskais :D :D :D
Lāsēns
Brūnais punduris
Brūnais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls