Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby bell » 24 Aug 2009, 15:56

Ja ne 2012, tad 2014? Abi labi neklasificējamie materiāli, pagaidām taisnība redaktorei, tas neietekmē mūsu mierīgo Saules sistēmu, kuras viducī ir plakana Zeme, gluži kā paradīze, kas balstās uz konferencē apstiprinātas astronomijas grāmatas, kur iekšā un apkārt dzīvo daudz bruņurupuču (visi diplomēti) Image NASA tikmēr :? mierīgi būvē milzu projektus
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Tolteks » 09 Sep 2009, 13:24

Sveiciens visiem!
Nolēmu atstāt Jūsu forumu un likt mieru šaj tēmai, jo saņēmu reālu brīdinājumu, par "rakšanos", kur nevajag...
Tēma protams nav slēgta un viss notiks, tā kā tam jānotiek un ne savādāk... Manis prognozētais laiks ir 2011. gada novembris, kad reāli notiks polu maiņa, ar visu Planētas-X ierašanos, pagaidām novēlu uzmanīties no proporcionāli pieaugošās zemestŗīču daudzuma un stipruma Latvijā, kā arī biežajiem tornado...Un attiecīgi vērojiet, lasiet, domājiet....
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Māris » 09 Sep 2009, 13:30

Nu tā, viens Nibiru teorijas sludinātājs laižas lapās. Domājams tuvojoties 2012. gadam ļoti daudz tādu būs. Izskaidrojumu ta nav, vēlāk tie paši atgriezīsies ar jauniem vārdiem (nikiem), jauniem gadiem un jauniem pareģojumiem.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby veiga » 09 Sep 2009, 13:34

Eh, būs garlaicīgi. Aptiekas ielas sanitāri piedraudēja?
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby kaskurkad » 09 Sep 2009, 20:00

Man gan žēl, ka šī domu apmaiņa izvērsusies par šķēpu laušanu… :(
It kā jau ir teiciens, ka patiesība dzimst strīdos, bet ne jau pie tāda intelekta līmeņa kāds te pārsvarā ir uzpeldējis :cry: – parasts pagalmā rejošš suns tikai sašūmē gaisu, bet te iemaldījušies sunīši vienkārši ierej dvēselē :evil: , …nu bet arī klaiņojošs suns ir dzīva būtne un jāuztver pat ar līdzjūtību… :twisted:
Domāju, ka Tolteks vienkārši negrib vairs kontaktēties ar brutāliem tipiņiem , kam piedevām aizšūtas ausis (es arī, piemēram, negribētu kontaktēties ar Banānu Republikas valdības pārstāvjiem),- jo tāpat nav nekāda jēga- nedzird :mrgreen: .
Nu būs vai nebūs tā planēta (bet varbūt vēl visu citu apstākļu sakritība)- to var apspriest cilvēcīgi. Un ja tāda planēta patiešām būs, tad mana pārliecība ir, ka starp komentētājiem tiešām ir atradušies ļautiņi ar uzdevumu noklusināt Tolteku, ja tāda nebūs, tad būsim tikai ieguvēji (bet varbūt arī ne :!: - ja cilvēka būtība nemainīsies).
Visādā gadījumā man Tolteka pietrūks :roll: , jo izklausījās viens no interesantākajiem un inteliģentākajiem šā foruma keksiem. :P
Ja gadījumā vēl te ielūko, Toltek, ;) vai varētu iedot to linku, atceries, tu kādreiz sākumā minēji, ka seko līdzi kādam tur poļu forumam par šo tēmu, būtu interesanti palasīties tur (gan jau ka ar onlaina vārdnīcu kaut ko saprastu). :)
kaskurkad
Miglājs
Miglājs

Postby veiga » 09 Sep 2009, 20:57

ehh, kaskurkad... ja Tolteks spētu savu viedokli prezentēt, kaut drusciņ argumentēt un nepārtraukti nerunātu pats sev pretī, viņš/viņa neizsauktu uz sevi nekādas ķengas. un jāpiezīmē, ka ja te kāds bija, kam ausis ciet, tad tikai un vienīgi Toltekam.
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby type o pozitive » 09 Sep 2009, 21:48

interesanti ka Tolteks noklusē uzbraucēja personu un organizāciju.ja tiešām kāds dienests,kā piem. DP vai SAB būtu šamo brīdinājis,tad tas būtu ļoti nopietns trumpis Tolteka rokās,to atklājot viņš liktu aizdomāties ka tas ir nopietni!kam protams es neticu :lol:
no otras puses ja dienestiem tiešām kratītu šī problēma,tad viņi nu nekādi neliktu par sevi manīt visiem šiem "patiesības paudējiem" jo tas to rokās būtu nopietns arguments!
type o pozitive
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Māris » 09 Sep 2009, 23:47

Kaskurkad, daudzi šeit, ieskaitot mani, Tolteku nevis centušies noklusināt, bet gan tieši veidot ar viņu dialogu uz kuru viņš īpaši necentās iet. Ne reizi vien viņa teiktajam vai ievietotajiem attēliem atrada izskaidrojumus un sāka diskutēt par viņa teikto, vienīgi viņš parasti ignorēja lielāko daļu dialoga mēģinājumu. Izlasi uzmanīgi visu diskusiju raksta komentāros un forumā pirms pielīdzini tās dalībniekus suņiem. Tolteku neviens nepielīdzināja sunim un Tevi arī (es nerunāju par komentāriem 'jūs esat stulbi, es vis gudrākais, man taisnība', tādus patiešām var un vajag ignorēt, ko es ari parasti daru). Pie tam nevajag iepīt dzīvnieku pasauli tādā kontekstā, suņuki ir normāla dabas izveidota radība, nevis objekts ar kura palīdzību aizvainot citus.
Māris
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby dulls » 10 Sep 2009, 02:32

jo izklausījās viens no interesantākajiem un inteliģentākajiem šā foruma keksiem.

Inteliģenti izklausīties var daudz kas. :P Piemēram, komati. :)

ja tik strauji, ies, baidos tad arī neviens nesagaidīs pārmaiņas

Bet šis jaunums, gan var mainīt spēku izlīdzinājumu...

Tu pats saprati, ko uzraxtiji...

Te Indigo atbildes uz jautajumiem, par musu nakotni...

Citi taisa naudu, uz to....

Ta vieta, lai prognozetu un reali zinatu, kaut dazzus soljus uz priekshu...Te ir, vel viens, kartejais pieradijums, ka tie ,kas vero debesis- Neko neredz...

Kapec man japiemin, kaut kadas mistikas, es tikai secinu faktu...Ko un kam, kas domats, tas ir katra cilveka personiga interpretacija...Varat nolikt 10 cilvekiem prieksha vienu abolu un katrs stastis savu, ka vinsh to abolu redz un nekadas mistikas...
Ir informacija, ir notikumi, vai ta ir ESA, vai kas...Lielaka dalja, mekle mistiku... nu pats Nibiru nav mistika...
Jusu saits varbut kljus populars Latvija, jo reali tik daudz info, nekur Latvijas saitos nav...Un, jo vairak cilveki bus vismaz primitivi informeti, par tadu fakta iespeju, jo labak...Tas ir manas personigas domas...

Un tā tālāk. Un tā joprojām. :)
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby bell » 19 Sep 2009, 13:26

Antarktiskie ledi kūst ātrāk, Image te redzams ka rietum-Antarktīdas ledi kūst ātrāk, ir plānāki (oranžāks), tas tādēļ, ka caur to gabalu plūst D-pols, tas ir, tur magnētisms Zemi neekranē, starojums vairāk silda. Z-pols brauks caur Krieviju un būs Kijevā (nezinu tieši kad), D-pols apmēram c-simetriski; poli arī varētu sašķelties un tad ātri mesties, kam atbilstu turbulences Zemes kodolā; tas varētu būt saistīta ar lielāku magnētu -- Nibiru, kuru neredz tomēr :roll: , taču patur prātā...
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls