Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby dulls » 20 Aug 2009, 00:33

dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby bell » 21 Aug 2009, 13:04

http://www.youtube.com/watch?v=R_grBBl3Zsk&feature=related

Derētu šīs multimēdijas iztulkot latviski un lietot literatūras un astronomijas stundās (fakultatīvi?), lai leģenda nenovīst.

http://www.youtube.com/watch?v=YjquUBnxCSU&feature=related

Nu tagad tā jaunā zvaigzne ir otrā pusē, meklēšu, ko austrāļi saka. Man šķiet ticami; jāgaida pus-gads, tad visam jabūt skaidram... no Dienvidu puslodes notekti (kas lai zin, vai mēs redzētu virs horizonta)
bell
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby hydra » 22 Aug 2009, 10:46

Būtu man kaut vismaz kautkāda kreisā izglītība astronomijā un/vai vēsturē, es ar par Nibiru rakstītu. Paskataies kaut uz Sičina kungu viņš tik daudz grāmatas par šo tēmu ir sarakstījis, pārdod katru kaut pāris tūkstošus eksemplāru un vecumdienās dzīvosi labāk nekā Nobela prēmijas ieguvējs. :D
hydra
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby norceks » 23 Aug 2009, 23:24

ir verts ielukoties seit :arrow: http://www.fund-intent.ru/science/scns116.shtml , daudzpusigi un izsmeljosi
norceks
Vakuums

Postby dulls » 24 Aug 2009, 08:41

Daudzpusīgi tiešām. Parādās 2014. gads. :D
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby kesis » 24 Aug 2009, 08:45

По словам астрономов, к Земле приближается облако, состоящее из пыли, которое стирает все на своем пути. Оно появилось из черной дыры - на расстоянии 28 000 световых лет от нашей планеты.

pirmais teikums jau liek maniit par raxta satura patiesumu .. kas vel? runaajoshas planeetas kas visu izniicina takaa piektajaa elementaa?
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Redaktors » 24 Aug 2009, 09:14

Nu ja Norceks varētu parādīt linku uz preses relīzi Chandras mājas lapā, vai uz Kembridžas universitātes preses relīzes linku, vai uz Kembridžas universitātes pasniedzēju (astrofizikas nodaļas) sarakstu, kur ir minēts šis cilvēks un viņa pētījumi, tad vēl varētu padomāt... savādāk uzrādītajam resursam nav lielāka svara zinātniskajā pasaulē kā apgalvojumam, ka Zeme ir plakana un stāv uz četriem (vai trim) bruņu rupučiem.

... un tad vēl cilvēki man pārmet, ka šo saraksti esmu ielikusi Neklasificējams materiāls...
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

Postby Indigo » 24 Aug 2009, 10:08

Cik atceros,bruņurupuči bija vairāk... :roll:
Contraria Sunt Complementa
Indigo
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby Redaktors » 24 Aug 2009, 10:15

Kā kurā mitoloģijā...
Redaktors
Sarkanais punduris
Sarkanais punduris

Postby dulls » 24 Aug 2009, 12:53

The most widely known version appears in Stephen Hawking's 1988 book A Brief History of Time, which starts:
A well-known scientist (some say it was Bertrand Russell) once gave a public lecture on astronomy. He described how the earth orbits around the sun and how the sun, in turn, orbits around the center of a vast collection of stars called our galaxy. At the end of the lecture, a little old lady at the back of the room got up and said: "What you have told us is rubbish. The world is really a flat plate supported on the back of a giant tortoise." The scientist gave a superior smile before replying, "What is the tortoise standing on?" "You're very clever, young man, very clever," said the old lady. "But it's turtles all the way down!
Bruņurupuču tornis. :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Turtles_all_the_way_down
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls