Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby kesis » 16 May 2009, 00:42

chalis normaali aplauzaas.. nabadzinjsh :lol:
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby dulls » 16 May 2009, 09:59

Paldies Toltek par info. Turpini labo darbu, mēs ar tevi. ;)
p.s. Ziņo kad pasākums Alpos. Varbūt var kādu atlaides kuponu kā pastāvīgam pasaules galu apmeklētājam? :roll:
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Tolteks » 16 May 2009, 16:50

Meklēt Pasaules galu, nav pateicīga nodarbošanās. Ar vienu dzīvi var nepietikt. Toties astronomiem zināt, kāda ir mūsu dzimtā Saules sistēma, gana būtu noderīgi. Mācīties nekad nav par vēlu, arī es vēl tikai mācos jeb "atceros".
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby dulls » 16 May 2009, 20:59

Interesantākais ir tas, ka esmu dzirdējis vecākus cilvēkus jaucam "atceries" ar "zini". Apzinoties to, ka nesniedzos tik tālā pagātnē, tiek uzdoti jautājumi interesantā formā: "Nez vai tu atceries, bet mēs tur čēspirmajā tā un šitā...". Nu tur vecums pie vainas, "šariki" grīstē. Bet tu tak esi šķietami spēka gados! Vai tā varētu būt, ka tavi "šariki" arī ir atteikušies? :?
Lai nu kā, piekrītu tev tajā, ka astronomiem vajadzētu mazāk turēties pie faktiem un vairāk klausīties pesteļotājos. Kas zin, varbūt izdodas "šarikus" sakārtot "pareizajā" secībā. :/
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Tolteks » 17 May 2009, 10:54

Interesantākais ir tas, ka vēl nesen, par to ka Zeme riņķo ap Sauli lika uz sārta...Tad vēl interesantāk ir tas, kamēr nebija ar ko vērsties debesīs, Saules sistēmā iztrūka, vairākas planētas...Un vēl interesantāk, ka pēdējos , nu jau 10.gadus, deldēju savu laiku, šai tēmai, un cilvēki( teikšu rupji) vispār "neiebrauc" , par ko iet runa, mēģina noliegt, to ko redziet nevar aptaustīt (šodien)...Es ar lielāko prieku būtu uzņēmis faktu, ka Nibiru neeksistē, jo tas stipri ir mainījis manus plānus, gan ar turpmāko nākotni...Un nemaz nēesmu sajūsmā, ko ar to visu darīt....Un uzskatu, ka informēts cilvēks, saņem papildus iespēju atbilstoši rīkoties situācijās un nekrist panikā...
Planēta atnāks un aizies, bet jādzīvo tālāk tāpat vien būs un gribētos arī satikt vairāk latviski runājošos, pēc tam...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby dulls » 17 May 2009, 11:27

Interesantākais ir tas, ka vēl nesen par šķidru di... buršanos arī lika uz sārta. Tad vēl interesantāk ir tas, kamēr nebija ar ko vērties debesīs, Saules sistēmā iztrūka arī Nibiru. Bet tas nekas - pa ūdeni vienmēr var staigāt.

Planēta atnāks un aizies un būs par vienu Tolteku mazāk. Katram citāda tā dzīves skola. Citi pat to izvēlas neattaisnoti (cik jau nu neattaisnoti, ja prātā īss.. zilā lapa) kavēt. Desmit gadus!!
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby x-f » 17 May 2009, 12:31

Tad vēl interesantāk ir tas, kamēr nebija ar ko vērties debesīs, Saules sistēmā iztrūka arī Nibiru.

Tagad ir? :shock:

Toltek, pat ja Nibiru ir, kādam ir jāpierāda, ka tā ir. Lai neticīgie (ieskaitot mani) tam noticētu, nepietiek ar vienkāršu "lasiet Bībeli, tur ir visas atbildes, pieņemiet domu, ka pasaules gals strauji tuvojas, bez nosacījumiem – noticiet man, ka Nibiru nāk".
Ar pierādīšanu es domāju pierādīšanu. Nepietiek ar Indiju, kurā to varot redzēt tagad. Nepietiek ar Antarktīdu, kurā tieši tam esot uzbūvēts gamma vai kādsnutur teleskops. Nepietiek ar "ņem filtru un skaties uz to jau tagad", ja tu nepasaki, ar kādu filtru, kad un kur jāskatās.
Viss, ko līdz šim esmu internetos lasījis par šo tēmu (arī StarSpace komentāros un forumā), ir, kā jau dulls teica, šķidra di... buršanās.

Kā Apofiss, kas apdraud Zemi vēl tālākā nākotnē, var būt plaši zināms, bet tāda Nibiru, kura vispār izraisīšot katastrofālas pārmaiņas, ir zināma tikai izredzētajiem?
x-f
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby dulls » 17 May 2009, 12:35

Tagad ir? :shock:

Nu kā ta nav?! :ugeek:
dulls
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Tolteks » 18 May 2009, 13:21

Par pasaules galu vispār runas nav...šeit varu informēt, vismaz citus, kam tas interesē...
http://www.zetatalk.com/russia/zeta509.htm
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby Kamelija » 18 May 2009, 13:34

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:GreenFlash.jpg

Nemaz nerunājiet... Ar "Nibiru" pilns internets. Atliek pamaklēt uz "sun mirage" un daudz shiku atteelu uzrodas. Piem., shis ir fotografeets jau 2006. gadaa.

Nez kad beidzot to planeetu kaut ar parasto optisko teleskopu varees saskatiit. Tik izvairiigs objekts, laikam tie lielie peleekie dikti veikli manevree ar tik masiivu objektu kosmosaa.
Kamelija
Protozvaigzne
Protozvaigzne

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls