Ha, hā... tā arī es te visas savas kārtis izklāšu!

Her viņu zin kurš vai kas mums ko neļauj, bet tāda sajūta rodas paanalizējot kopainu pasaules vēsturē! Paņemsim par piemēru to pašu krievzemi. Mēs ne vella patiesībā nezinām kāda bija Krievija līdz tam peterītim 1, kurš atgriezās no sava Eiropas "komandējuma". Tas, ka tas bija cits cilvēks, kurš pārradās no Holandes, praktiski nav apstrīdams, bet galvenais ko viņš izdarīja ar Krieviju!

IZVAROJA!

Nebija viņa nekāda liela dāvana arī līdz viņam, bet pēc tam noskūta, nodzirdīta, agresīva... Napoleons, Ļeņins, Staļins, Hitlers... līdz kādam brīdim ir bijis viens cilvēks, bet pēc TAM (kādam notikumam) pavisam cits "necilvēks"... Patiešām nezinu, kas tie par spēkiem, kas mums šobrīd ir "uzspieduši" tādu izglītības, valsts pārvaldes, banku sistēmu utt, kas mūs padara par vārgiem gan psihiski, gan fiziski, gan materiāli atkarīgiem psihiem. Cik no Jums nav parādā bankām, cik no Jums ir fiziski veseli utt. Cik no Jums nelieto stimulatorus: kakao, kafiju, nikotīnu, alkoholu, narkotikas... Pasaulē šos spēkus sauc par "SS" !!! SĀTANISKIE SPĒKI... Man PO kas tie ir, reptiļveidīgie atnācēji, vai mūsu "rases" izdzimteņi, bet tas ir fakts, ka tādi pastāv... Es ieņirdzu, kad man paziņo, ka tur kāds Bils ar saviem nieka miljardiem ir bagātākais iekš Pasaules. Rokfellerītis ar Rotšildiņu un pārejie
http://www.aisbergs.lv/?p=9506 iekš saviem "neredzamajiem" triljoniem malā nervozi pīpē, jo viņi esot tikai peramie zēni priekš tādiem "pārcilvēkiem" kā Boruhs, Leibs, Kūns, Šiffs. Interesanti, kas aiz šamējiem stāv...

Varbūt SS, kas mums pat daudzkārt izmantojamās sistēmas neļaus attīstīt!?