nu nezinu nezinu, žēl, nav ar ko pamēģināt... bet domāju ar ziepjutrauku ir pasmagi, objektīvs visu laiku grib iebraukt iekšā, piestiprināt grūti, nezinu kā notēmēt, un kā fokusēt man vēl tā sekošanas sistēma jāuzlabo, un vispār vajag spoguļkameru ....
Nu , tad par to ziepjutrauka stiprinaashanu pie okulaara-es no parastaa kartona "uzmejsteroju" taadu kaa cilindru , no viena gala baazhaas ziepjutrauks no otra okulaars. Vis turaas labi un labas bildes sanaak!
ooooo...nu profesionaali,ljoti labas kraasas,dzidrums,nu tikaj prieks skatoties! Te nu arii es biju drusku nesen pabildeeis,Zenit ET,iso 400 filma , diaf. 16(helios 42-2) eksp. abiem kadriem 5 min. manuaalaa sekoshana,caur photoshop arii palajsts
KasparsK wrote:Piena ceļa daļa Gulbja zvaigznājā. Fotogrāfēts no parasta, nekustīga statīva. Exif: 20x10s, f2.8, iso12800 stakots ar dss, apstrāde ar CS4
Nu kapee, diezgan labi sanaaca,tikai gruuti saprast kas par apgabalu. iso, eksp? Man shodien izdevaas dabuut labaakas kvalitaates fotograafijas no Zeniita ET filma iso 400 diaf.16 (helios 42-2)
Attachments
Perseja dubultkopa un heart nebula eksp 5 min
astro-012.jpg (430.23 KiB) Viewed 17373 times
pleiades un var pamaniit kalifornijas miglaaju eksp 9 min
astro-011.jpg (416.28 KiB) Viewed 17373 times
astro-010_marked.jpg (742.24 KiB) Viewed 17373 times