ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Citplanētieši izglāba Zemi 1908. gadā


Publicēts: 27.05.2009

Atviegloti varat nopūsties, jo Tunguskas fenomena mīkla ir beidzot atminēta. Ilgie meklējumi, lai uzzinātu, kas tad galu galā ir noticis virs Sibīrijas mežiem 1908. gadā, beidzot ir vainagojušies ar panākumiem. Šo grandiozo atklājumu ir paveicis krievu zinātnieks Jurijs Lavbins.

Pie visa vainīgi citplanētieši. Pareizāk sakot, šoreiz tie bija labie zēni, kas izglāba Zemi no bojājejas, uzspridzinot milzīgo asteroīdu, kas būtu izraisījis uz Zemes ārkārtīgi lielu katastrofu. Protams, citplanētiešiem kā kārtīgiem Zemes patriotiem nācās ziedot savas dzīvības, jo asteroīdu varēja iznīcināt tikai sadursmē ar kosmosa kuģi.

Jurija Lavbina atrastie pierādījumi slēpjas kvarca kristālos. Dažos no tiem ir caurumi, caur kuriem šos kristālus var savienot vienā ķēdē.

"Kam paredzēta šāda ķēde? Starp citu, uz dažiem kristāliem ir redzami savādi zīmējumi. Mums nav tehnoloģijas, ar ko šādus zīmējumus uztaisīt kvarca kristālos. Mēs esam atraduši arī dzelzs silikātu (ferrum silicate), kas veidojas tikai kosmosā," pastāstīja Lavbins.

Mazliet atsvaidzināsim atmiņā 1908. gada notikumus. Virs Sibīrijas pāri brāzās milzīga uguns bumba, kuru pavadīja pērkonam līdzīga dārdoņa. Vietējie bija tik izbijušies, ka baidījās iznākt no mājām. Lidojums noslēdzās virs neapdzīvotiem taigas apvidiem. Sprādziena rezultātā līdz ar zemi tika nolīdzināti aptuveni 2000 km2 meža.

Lavbins ir pārliecināts, ka šādi neparasti kvarca kristāli uz Zemes neeksistē. Viņš pastāstīja, ka zinātnieki ir akmeņiem veikuši eksperimentu - mēģinājuši ar lāzeri izveidot līdzīgas strīpas. Zemiešu ierīce atstāja tikko manāmas švīkas cietajā iezī. Citplanētiešu tehnoloģija, kā redzams, ir pārāka par mūsējo, jo kvarca plāksnes esot nosētas ar līnijām un apļiem. Lavbins uzskata, ka šie akmeņi tikuši izmantoti citplanētiešu kuģa navigācijas sistēmā. Ja visus akmeņus savienotu vienā gabalā, tie izveidotu visuma navigācijas karti, kuru izmantoja Zemes glābēji.

1908. gadā saprāta brāļi varonīgi upurēja savas dzīvības un augsto tehnoloģiju pārpilno kosmosa kuģi, lai glābtu Zemi no iznīcības, kas noteikti to būtu piemeklējusi, ja 1 miljardu tonnu smagais asteroīds sadurtos ar Zemi.

Jāsaka gan, ka šis nav pirmais Lavbina paziņojums par citplanētiešu kuģa katastrofu Tunguskā. 2004. gada ekspedīcijā viņa vadītajai komandai izdevās atrast aptuveni 50 kilogramus smagu metālisku bloku, kas it kā atradies uz citplanētiešu kuģa. Tobrīd gan viņš uzskatīja, ka citplanētiešiem nav nācies ziedot savas dzīvības, bet tie ir izmantojuši šo neparasto ierīci, lai uzspridzinātu asteroīdu.

"Ir ļoti daudz amatieru, kas sevi nodēvē par zinātniekiem un organizē ceļojumus uz Tunguskas kataklizmas reģionu," piebilda Krievijas zinātņu akadēmijas meteorītu komitejas locekle Anna Skripņika. "Sibīrijā, kur regulāri strādā ģeologi, jūs varat atrast visvisādu ierīču fragmentus, kādus agrāk nebūsiet redzējuši."

Lavbins vairāk kā 12 gadus cenšas atminēt Tunguskas fenomena mīklu. Viņš ir Tunguskas telpas fenomena fonda (Krasnojarska) prezidents. Šajā biedrībā esot aptuveni 15 dažādi zinātnieki - fiziķi, ģeologi, ķīmiķi un mineralogi.

Viens no pasaulē pazīstamajiem ufologiem Patriks Gross uzskata, ka Lavbina paziņojumi ir neapstiprināti un pagaidām šādiem apgalvojumiem nav pierādījumu.

... šis nebūtu slikts Holivudas filmas scenārijs. Varbūt pat varētu iztikt bez citplanētiešiem, bet pietiktu ar zemiešiem no nākotnes, kas glābj Zemi no iznīcības.

Macedonian International News Agency

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!