ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Astronauts: Mēness, Marss un tālāk


Publicēts: 25.02.2009

Jums, kas taisījāties doties vienvirziena lidojumā uz Marsu, ir kāda priecīga ziņa. Nākamā gada laikā šāda iespēja varētu uzrasties. Vairāku kompāniju grupa darbojas, lai kosmiskos piedzīvojumus piedāvātu plašākam interesentu lokam. Tā kā gatavojieties, apgūstiet zināšanas, lai nākamgad nejustos kā zilonis trauku veikalā.

"Spēlētājs varēs kļūt par robotu speciālistu, kosmosa ģeologu, astrobiologu vai inženieri. Viņiem būs jāsadarbojas, lai izpētītu kosmosu un veiktu dažādus uzdevumus, izveidojot bāzes un ceļojot uz vistālākajiem Saules sistēmas nostūriem," pastāstīja Džerijs Henegans no kompānijas Virtual Heroes, kas ir viena no NASA izvēlētajām kompānijām, kuras veidos daudzspēlētāju tiešsaistes režīma spēli, izmantojot Unreal Engine 3 tehnoloģiju.

"Spēle piedāvās iespējas gan individuālam darbam, gan komandām, iedrošinot spēlētājus izmantot savas zināšanas par zinātni, matemātiku un tehniku," piebilda Henegans.

NASA gan neplāno, ka viņu izveidotā spēle piesaistīs miljoniem spēlētāju, viņi cer izveidot populāru un interaktīvu mācību līdzekli, kas ne tikai izklaidēs, bet rosinās jauniešus izvēlēties zinātni un inženierzinātnes kā savu nākotnes profesiju.

Spēles vide atainos tuvējo visumu 2035. gadā. Spēlētāji varēs ne tikai piedalīties misijās, bet paši tās veidot, izmantojot iebūvēto Unreal Engine 3 Editor. Izstrādātāji sola laika gaitā spēlē iekļaut arī tādus elementus kā sadursmes draudus ar asteroīdu un citus reālus notikumus.

Viss spēlē iekļautais ir reālas tehnoloģijas, kā arī nākamās paaudzes robotu, kosmosa kuģu un citu objektu prototipi, kas izstrādāti akadēmiskajās iestādēs. Izstrādātājiem ir brīva pieeja visiem NASA datiem, kuri nav klasificēti kā slepeni.

"Mēs nefokusēsimies uz starpzvaigžņu lidojumiem, bet gan uz Saules sistēmas apgūšanu," skaidroja Henegans. "Vienalga vai spēlētāji ir skolnieki, studenti vai pieaugušie, cilvēki, kuri spēlēs šo spēli, uzzinās daudz ko par kosmosa izpētei un izklaidēsies izglītojoties."

 

BIG Download

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!