ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Kosmiskais alutiņš iziet tautās


Publicēts: 4.12.2009

Kompānija Sapporo Breweries Ltd. beidzot ir uzsākusi Kosmiskā alus pārdošanu. Alus 100% ražots no "kosmisko miežu" ceturtās paaudzes graudiem. Alus būs pieejams ierobežotā daudzumā un pārdošanā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti labdarībai.

Sākot no 2009. gada 3. decembra līdz 24. decembrim iespējams pieteikties uz šo alu kompānijas Interneta vietnē. Lai atlasītu 250 veiksminiekus, 2010. gada 7. janvārī tiks rīkota loterija. Jāpiebilst, ka pieteikumus iesūtīt un uz alu pretendēt var tikai Japānas iedzīvotāji, kuri ir sasnieguši 20 gadu vecumu. Veiksminiekiem alus būs jāizpērk līdz 2010. gada 15. janvārim.

Haruna Nijo iesala šķirnes mieži Starptautiskajā kosmiskajā stacijā tika audzēti 2006. gadā veselus piecus mēnešus. Eksperimentu veica Krievijas zinātņu akadēmija sadarbībā ar Okajamas universitāti, lai pētītu iespējas audzēt pārtikas produktus kosmosā.

Vienas pudeles tilpums ir 330 ml. Īpašā kastē iepakotas 6 pudeles, kuras rotā zila etiķete ar dzeltenām zvaigznēm un alus nosaukumu "SAPPORO Space Barley". Vienas kastes cena būs 10 000 Japānas jēnu (~55 LVL). Visi ieņēmumi tiks atvēlēti labdarībai, lai popularizētu zinātni un izglītību bērniem Japānā un Krievijā.

Jums atliek tikai pacilāt vecus kontaktus, atrast draugus Japānā un pieteikties loterijai. Kas zina, varbūt tieši jūs kļūsiet par pirmā kosmiskā alutiņa īpašniekiem.

ABN Newswire

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!