ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Citplanētiešu evolūcija


Publicēts: 23.01.2008

Nenoliedzami, lai tie spētu atlidot līdz Zemei un visādi eksperimentēt ar mums, nabaga neaizsargātajiem cilvēkiem, citplanētiešiem kaut kur ir jārodas. Pavisam nesen tika atklāts šis avots. Patiesību sakot, ārprātīgi tuvu Zemei. Tikai 6 mēnešu lidojuma attālumā. Uz Marsa! Nofotografēts!

Lūk, tā rodas baumas... No vienas nepareizi sagrieztas fotogrāfijas.

Jums būs krietni vien jānopūlas, lai atrastu šo sēdošo "marsieti" oriģinālajā NASA attēlāOriģinālajā rakstā (hieroglifi) šis attēls ir komentēts kā "cilvēks, kas redzams Marsa visurgājēja Spirit fotogrāfijā", piebilstot, ka Spirit beidza darboties 2004. gadā.

Apskatot oriģinālu jums taps skaidrs, ka marsieši ir maziņi un, lai izskatītos kaut cik iespaidīgi, uz Zemes valkā mums pazīstamos "citplanētiešu" skafandrus. Attēlā redzamais "cilvēks" ir tikai dažu metru attālumā no visurgājēja. Spriežot pēc tā, ka Spirit atrodas vēl uz platformas, attēls uzņemts pašā projekta sākumposmā.

Ak jā, Spirit darbojas joprojām, lai gan ir jau 2008. gads. Cerams, ka visurgājējs pārziemos veiksmīgi un atsūtīs mums vēl kādu marsiešu fotogrāfiju.

... un kur gan cilvēkiem rodas pacietība oriģinālajos failos meklēt tik sīkas detaļas, lai saceltu kārtējo ažiotāžu?

Bad Astronomy Blog

Komentāri

  1. dzimmijs13 tieši 27.01.2008 domāja šādi:

    Šādus marsiešus var tūkstošiem atrast arī uz Zemes!

  2. NuNu tieši 29.01.2008 domāja šādi:

    ...značit invāzija!

  3. latīrs tieši 20.04.2008 domāja šādi:

    Pat ja tā bilde ir īsta,tad secinājums viens-uz Marsa reiz ir bijusi dzīvība,un sī figūra vien mēmi liecina par to,kas palicis pāri pēc planētas bojāejas.Mēģinot iztēloties to cik ātri pārvērsas tepat uz Zemes cilvēka pamestas vietas,nav grūti iedomāties,kas var palikt pāri uz ,teiksim pirms 300 000 gadiem mirusas planētas.Uz Zemes tak arī netrūkst mistiski pieminekļi,piem.Lieldienu salas akmens sejas.Acīmredzot existējusas civilizācijas ,kurām kādreiz piemitusi neapzināta gigantomānija,tādējādi sie aizvēsturiski radītie giganti palikusi kā vestnesi no pagātnes.Tolaik tak nebija datori.Visticamāk sie ir liecinieki tam,ka cilvēks jelkad,pie jebkādiem apstākļiem vienmēr ir gribējis ziņot citiem par savu existenci.Ziņu formas var būt dažādas,piem.giganti.Atgriežoties uz Zemes palūkosimies uz ēģiptes piramīdām.No gaisa skatoties tās izskatās kā rūtiņa ar krustiņu vidū.Ar kaļķakmeni noklātā virsma no gaisa vareja īpasi izcelties,un izejot no saules ceļa,kura apspīd piramīdu,izceļot visas četras skaldnes,lieliski bija saskatāms vēstījums citiem-seit mēs esam.Piramīda-gigants,Marsa seja-gigants.Bronzā kaltais Ļeņina piemineklis gan nebūtu saskatāms no tāda augstuma kā piramīdas,vai Marsa seja.
    Protams ,pastāv arī iespēja sataisīt blefu.Ar datoru uz Marsa arī pat Jāņus var nosvinēt.

  4. uģis tieši 21.11.2008 domāja šādi:

    attela redzamais ir cilvēks ? es gan tā nedomāju ka cilvēks bet kaut kas līdzigs cilvēkam

  5. uģis tieši 21.11.2008 domāja šādi:

    kapeic ta viņš negaja klāt tam zvēram

  6. :) tieši 21.11.2008 domāja šādi:

    pavēroju bildi ,saskatiju zem kājam čerusturainu pamatu koroč tā ir stātuja kaut kāda.

  7. :) tieši 21.11.2008 domāja šādi:

    es blakus saskatiju vel kaut ko divainu bet nemākun pateikt kas tas pat ir

  8. dzimmijs13 tieši 22.11.2008 domāja šādi:

    Ai, nu paskaties vēl kādu laiciņu un sāksi saskatīt rongo-rongo piktogrāfiskās zīmes!
    Aizbrauciet kaut vai uz Karakumu vai NM, nedēļu pafočējiet akmeņu tuksnesi un kādā bildē ieraudzīsiet šādu pašu veidojumu. Noteiktā rakursā jebkura savdabīga klinšu atlūza atgādinās ko pazīstamu, cik nav redzēts. Vienīgi šeit mēs varam apskaties no cita rakursa,fotogrāfijā pikseļi diemžēl vēl neprot pagriesties un parādīt attēlu no sāniem.

  9. cydonia tieši 22.11.2008 domāja šādi:

    >dzimmijs13
    taisnība. esmu redzējis konspiratoru filmiņas par marsu. tur katrā bildē var saskatīt mākslīgi radītus objektus. man tas atgādina psihologu testu ar traipiem. ko tu tur rezi? kad iedziļinās, katra fantāzija kaut ko ierauga. tikai katram kaut kas cits. tas liecina par iztēles īpatnībām, nevis par to, kas tur tiešām ir. rakstam pievienotā bilde vēl nav tas labākais. viens otrs cits marsa uzņēmums gan ir sanācis tāds, ka arī man ir licis aizdomāties. tiesa, tamlīdzīgos gadījumos manas smadzenes parasti saspringst uz pretējo. kā gan tā sanāca, ka šai bildē redzam piramīdu, koku, durvis, ēnu,... amizanta sagadīšanās? uzņēmuma īpatnības? gaismas spēles?

  10. asgard tieši 22.11.2008 domāja šādi:

    Nekādi nesanāk oriģinālajā attēlā atrast šo "citplanētieti"

  11. Redaktors tieši 22.11.2008 domāja šādi:

    Kreisajā malā sēž :)

  12. x-f tieši 22.11.2008 domāja šādi:

    Atradu. Tas "sūdiņš" ir kreisajā stūrī divreiz lielāku attālumu no apakšas kā no kreisās, slīpās malas.
    Tas ir akmens gabala stūris, kas daļēji apbērts ar smiltīm.
    Liela brēka, .. :)






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!