ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Visi uz Marsu kopā ar Kinoblogeriem!


Publicēts: 23.09.2015

Pirms diviem gadiem uz ekrāna nonākusī filma „Gravity”, šķiet, ir iesākusi kādu neparastu, bet ļoti interesantu tradīciju – katra gada nogalē skatītāji tiek iepriecināti ar kādu nopietnu, tehniski izsmalcinātu un elpu aizraujošu veikumu, kura darbība norisinās bezgalīgajās kosmosa dzīlēs. Pēc „Gravity” triumfa nākamajā gadā mūs sagaidīja Kristofers Nolans ar „Interstellar”, un šogad pienākusi kārta Ridlijam Skotam, kuram „Marsietis”, protams, nav pirmais brauciens Visumā. Šoreiz sers Ridlijs ir ķēries pie lielu popularitāti iemantojušās Endija Veira grāmatas ar tādu pašu nosaukumu ekranizācijas.

1. oktobrī 18:50 k/t “Kino Citadele” notiks “Kinoblogeri piedāvā” īpašais pirmizrādes seanss šī gada kosmiskākajam ceļojumam „Marsietis” (“The Martian”)!

Pēc notikušās vētras uz Marsa astronauts Marks Votnijs ir bez vēsts pazudis un oficiāli pasludināts par bojā gājušu, tāpēc viņa komanda dodas atpakaļceļā uz Zemi bez viņa. Taču Marks ir palicis dzīvs un, cīnoties ar izsīkstošajām gaisa un pārtikas rezervēm, viņa galvenais uzdevums ir atrast veidu, kā paziņot Zemei par savu eksistenci un izdzīvot līdz brīdim, kad ieradīsies glābēji…

 

Skotam pēdējā laikā ir gājis nedaudz kā pa celmiem („The Counselor”, „Exodus: Gods and Kings”), bet pirmās atsauksmes par „The Martian” pēc filmas pirmizrādes Toronto kino festivālā bija pat ļoti iepriecinošas, ļaujot domāt, ka lielmeistars ir atgriezies savā labākajā formā. To, ka neviens i negrasījās atmest Ridlijam ar roku, apliecina kaut vai filmas aktieru sastāvs: Mets Deimons un Džesika Časteina (kuri abi skafandrus piemērīja jau pieminētajā „Interstellar”), Džefs Danielss („The Newsroom”, „Looper”), Čuvitels Edžiofors („12 Years a Slave”), Keita Mara („House of Cards”), Šons Bīns (vēl var paspēt noslēgt derības par to, vai Bīna varonis arī šajā filmā atstieps pekas), Kristena Viga („Bridesmaids”) un vēl daudzi citi.

 Ar kosmosa tēmu saistītu filmu skatīšanās nu jau vairs nav iedomājama bez Kinoblogeru draugiem “StarSpace”, kuri arī uz “Marsieti” būs sagādājuši ko aizraujošu un ļoti interesantu - tā kā filmas centrā, kā jau to var noprast pēc nosaukuma, ir mūsu kaimiņu planēta Marss, tad paskatīsimies, kā mēs, zemieši, esam laika gaitā šo planētu iztēlojušies un kā šīs idejas ir mainījušās. Filmu skatīsimies kopā arī ar mūsu pastāvīgo lieldraugu A/S "Aldaris" un atbalstītājiem Lieliska Dāvana un Coffee Inn, kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām!Ļoti gaidām jūs šī gada 1. oktobrī 18:50 k/t “Kino Citadele” 12. auditorijā!

Biļetes jau pieejamas: https://www.forumcinemas.lv/Websales/Show/228159/

Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/1637463593192311/

Sīkāk par pasākumu varat uzzināt www.kinoblogeri.lv! Būsim pateicīgi, ja pārpublicēsiet šo ziņu arī tālāk, un tiekamies seansā!

Kinoblogeri.lv

Komentāri

  1. Andis tieši 4.10.2015 domāja šādi:

    Noskatījos vakar. Nu tā... no izpildījuma viedokļa pat ļoti labi, bet nu sižets... pilnīgi nekā. Ne drāmas, ne filosofijas, ne pārdomu, ne ideju, ne jautājumu, pilnīgs tukšums. "Svešie" vismaz biedēja, bet te nekā - tikai sēdi un skaties bez emocijām. Nu un zinātniskie fušieri pilnīgi stulbi. Vienā brīdī tiek uzsvērts, ka signāls ceļo turp un atpakaļ 24 minūtes. Nākamjā epizodē jau ar ekipāžu tiek komunicēts reālā laikā. Nu un tā plēve un brezents... labi, nebojāšu filmu :) "Interstellar" bija pārmudrīts, bet tomēr skatījos atkārtojumus. Šeit to pat neprasās.






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!