ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Viņi ir starp mums


Publicēts: 25.07.2008

Tā apgalvo bijušais NASA astronauts un viens no cilvēkiem, kas pabijis uz Mēness - doktors Edgars Mitčels. Citplanētieši ir apmeklējuši Zemi vairākkārt, bet valdība šos kontaktus rūpīgi slēpj jau vairāk kā 60 gadus.

Doktoram Mitčelam šobrīd ir jau 77 gadi. Apollo 14 misijas laikā kopā ar Alanu Šepardu viņi uz Mēness pavadīja rekordilgu laiku - deviņas stundas un 17 minūtes. Mitčelam ir bakalaura grāds aeronautikas inženienrzinātnēs un doktora grāds aeronautikā un astronautikā.

Mitčels radio intervijas laikā pastāstīja, ka viņa avoti NASA, kuriem ir bijuši kontakti ar citplanētiešiem, apraksta tos kā "mazus cilvēkus, kas šķiet ļoti dīvaini." Īstie citplanētieši ir visai līdzīgi tradicionālajam attēlam, kas pazīstams publikai - mazs ķermenis, liela galva un acis. Bijušais astronauts pastāstīja, ka mūsu tehnoloģija "nav pat tuvu tik attīstīta" kā viņējā, un, "ja viņi būtu naidīgi noskaņoti", brīdināja Mitčels, "mēs jau būtu iznīcināti."

"Man ir bijusi priekštiesība zināt, ka Zemi ir apmeklējuši citplanētieši un NLO ir realitāte," stāstīja Mitčels. "Visas mūsu valdības to rūpīgi slēpj jau vairāk kā 60 gadus, bet informācija lēnām noplūst un daži no mums ir priviliģēti kaut ko zināt par šo faktu."

"Esmu runājis ar militāristiem un inteliģenci, kas zina, ka aiz publiskās ažiotāžas slēpjas patiesība - mēs esam tikuši apmeklēti. Pēdējā laikā jo īpaši bieži," piebilda Mitčels, kurš apgalvo, ka Rozvela ir reāla un citplanētiešu apmeklējumi joprojām notiek.

Pārsteigtajam radio reportierim Nikam Mārdžersonam Mitčels stāstīja, ka "tas pamazām atklājas. Es domāju, ka drīz mēs zināsim visu un dažas nopietnas organizācijas uz to virzās."

"Es domāju, ka tas ir kāds astronautu joks, bet viņš bija absolūti pārliecināts, ka citplanētieši eksistē un šis jautājums nav apstrīdams," Mārdžersons piebilda.

Oficiālie NASA pārstāvji noliedz jebkādus kontaktus ar NLO un citplanētiešiem. "Mēs neizsekojam NLO. NASA nav iesaistīta citplanētiešu eksistences slēpšanā šeit uz Zemes vai citas planētas visumā. Doktors Mitčels ir lielisks amerikānis, bet mēs neatbalstām viņa idejas šajā sakarā."

Nu ko, "patiesība ir tur ārā"... joprojām.

news.com.au

Komentāri

  1. kkk tieši 25.07.2008 domāja šādi:

    nabagam alcheimers nāk virsū;)

  2. latīrs tieši 25.07.2008 domāja šādi:

    Esmu lasījis versiju,ka amerikāņi paši taisa tos NLO,un audzē "citplanētiešus" savās pazemes laboratorijās.Interesanti,ka bildēs vai video redzamie NLO, ļoti mainās dizainā ejot līdzi laikam.Vienīgi šķīvja forma existē vēljoprojām.

  3. Kamelija tieši 25.07.2008 domāja šādi:

    Redz kur ir video par vāciešu bāzi Antarktīdā - http://www.youtube.com/watch?v=0lyJKNPU2wE

    Izrādās, ka ne tikai amerikāņi taisa šķīvjus...

  4. Māris tieši 3.09.2008 domāja šādi:

    Ne visai ticu Antarktīdas teorijai. Pēc šīs teorijas Antarktīdas bāzēs vācu taisītās tehnoloģijas vēl pat šodien ir vairāk redzamas fantastikas filmās nekā īstenībā. Ņemot vērā tā laika fašistiskās Vācijas politiku (pat kara beigās), ja viņiem būtu tāda tehnoloģija, tad Padomju Savienība un ASV un sabiedrotie būtu noslaucīti no Zemes virsas.

    Par citplanētiešu kā tādu apmeklēšanu un eksistēšanu 100-procentīgi noliegt neko nevar, it īpaši par eksistēšanu, visumā ir tik daudz galaktiku un planētu sistēmu, ka būtu naivi domāt ka esam vienīgie.

    Tomēr par kontaktēšanās ar citplanētiešiem slēpšanu pārāk viss kaut kā nesakarīgi. Ja ticēt šo teoriju piekritēju teiktajam, tad citplanētieši mūs apmeklē jau gadu tūkstošus, viņi ir palīdzējuši mums attīstīties, ir pat teorijas, kas mēģina pierādīt faktu ka citplanētieši neļauj mums vienam otru iznīcināt (ietekmējot karadarbības un kodolarsenāla attīstību) tāpēc ka viņi ir no paralēliem visumiem un Zemes iznīcība mūsu visumā izraisīs iznīcību arī pie viņiem.

    Lūk dažas nesakarības ko es saskatu viņu teorijās.Pirmām kārtām, kāpēc attīstītie citplanētieši, kas vēl tikai labu Zemei un ir kontaktējušies tik ilgi, tagad kontaktējās tikai ar valdībām un palīdz tām slēpt savu eksistenci?

    Citplanētiešu palīdzība attīstībai pēc šo teoriju piekritējiem ir galīgi garām, piemēram, kāpēc tik palīdzēt gribošie citplanētieši sniedza tikai salīdzinoši primitīvas zināšanas (kā piemēru var minēt piramīdu celšanu), kāpēc nedeva seniem ēģiptiešiem zināšanas kaut vai elementārā pārvietošanās tehnoloģijas? Kāpēc jau tajā laikā netika attīstītas mūsdienās sastopamās tehnoloģijas, kas vēl joprojām skaitās primitīvas salīdzinot ar ārpus Zemes civilizāciju tehnoloģijām? Nevajag uzskatīt ka cilvēks ir galīgi stulbs, piramīdu celšana ir izanalizēta un ir rasta skaidrība kā cilvēce to ir paveikusi.

    Pastāv vēl viena versija, kas atbalsta ārpus Zemes civilizāciju ietekmi uz seno ēģiptiešu attīstību. Doma ir sekojoša - līdz piramīdu celšanai cilvēks dzīvojis kā primitīvs alu cilvēks un vairāk kā izmantot vāli lai kaut ko dauzītu neko nemācēja un pēkšņi īsā laika posmā sāka celt piramīdas. No vienas puses it kā spēcīgs arguments, redz kā tad stulbais cilvēks kaut ko pēkšņi izdomāja? Tomēr ja paskatās cilvēka attīstības vēsturi, tad ir arī citi līdzīgi gadījumi kur nav šaubu par cilvēces sasniegumiem. Pie tam ļoti atbilstoša tēma šim portālam, tātad saistīta ar astronomiju. Lūk šis piemērs ar attīstības straujumu - kā Jūs domājat cik ilgs laiks pagāja kopš pirmā lidaparāta izveidošanas līdz lidojumam uz Mēnesi? Protams ka milisekunde salīdzinot ar visu cilvēces vēsturi, bet taču nebļauj neviens ka šo tehnoloģiju iemācīja citplanētieši, visi skaidri un gaiši redz ka tas ir cilvēces sasniegums. Tā ka cilvēkam ir raksturīgi pašam no sevis lēcienveidīgi attīstīties, vajag tikai vienu kas pamet ideju un viss aiziet.

    Zemes aizsargāšana no iznīcības ir viens pilnīgi pārliecinošs neloģiskuma piemērs. Kā jau teicu pēc šīs teorijas citplanētieši neļauj cilvēkiem iznīcināt zemi, lai tas neradītu graujošas sekas paralēlos visumos. Tomēr aizdomājaties dziļāk šim izskaidrojumam, visiespējamākais Zemes iznīcināšanas avots ir tieši cilvēks, tāpēc ja ļoti attīstīta civilizācija gribētu aizsargāt Zemi no iznīcības, tad vis loģiskākais būtu iznīcināt cilvēci un šeit nevajag censties mēģināt pierādīt ka Zeme bez cilvēces neiztiks, iztiktu vēl kā. Ja arī attīstība civilizācija aizsargā Zemi un cilvēci, tad izskaidrojums ir galīgi cits, šis te paralēlo visumu gadījums kaut kā neder.

    Ir vēl dažādi murgojumi par to ka dažas zondes netika līdz Marsam, jo Marss nav neapdzīvots un tur dzīvojošie (nu vai strādājošie) negrib pieļaut lai zondes to atklāj, bet interesanti kāpēc tad viņi ļauj tur strādāt pārējām zondēm, kas sasniedza Marsu?

    Par Mēnesi līdzīga situācija kā ar Marsu, teorijā Apollo misijas pārtrauca jo neļāva ārpus Zemes iemītnieki to darīt, palika bīstami būtu iznīcinājuši misiju aparātus un astronautus, bet kāpēc tad 6 misijas veica veiksmīgi misiju, nu un principā Apollo 13 ne jau citplanētieši sabojāja lai tie netiek līdz Mēnesim, tā ka pat 7 misijas kopā tika veiktas (neskaitot misijas kuru galamērķis nebija nolaišanās uz Mēneša).

    Protams nevar noliegt ārpus Zemes civilizāciju eksistenci un mūsu apciemošanu, bet argumenti nav loģiski, nav pareizi un nebalstās uz vienkāršiem pat mūsdienu zinātnei pieejamiem faktiem.

  5. asgard tieši 7.09.2008 domāja šādi:

    Valdības slēpj kontaktus jau 60 gadus??? Nu par šito jau pat zirgam jāsmejās. Amerikāņi pat nevar paturēt slepenībā nelegālu arābu kaujinieku nopratināšanas nometņu esamību kur nu vēl kontaktus ar citplanētiešiem 60 gadu garumā. Valdības taču klasificētas informācijas glabāšanas jomā ir cauras kā siets. Kurš vispār var saskaitīt cik reizes ir bijuši skandāli dēļ kārtējās informācijas noplūdes. Pie tam ja citplanētieši gribētu parādīties tad viņiem pietiktu ar kādu no saviem kuģiem gaišā dienas laikā palidināties virs lielas pilsētas un pēc dažām minūtēm par to zinātu visa pasaule.

  6. gruver tieši 12.11.2008 domāja šādi:

    Mārim diezgan spēcīgi argumenti, bet īsumā gribu pateikt ka ir vēl daudzi faktori kas ir tīri interesanti un ticami. Starpcitu, svētajos rakstos ir daudz informācijas par ārpusszemes civilizāciju ja vien ir pacietība lasīt.

  7. cydonia tieši 13.11.2008 domāja šādi:

    māris labi komentē. loģiski un pamatoti. opozīcija ir vajadzīga. man patīk. :)
    pats stāvu vairāk tā ka māra pusē, taču ir gadījies ieklausīties arī sazvērniekos.
    māri, kā komentēsi šo bildi? http://img201.imageshack.us/img201/4452/44824734gd7.gif

  8. Māris tieši 13.11.2008 domāja šādi:

    Nu pirmām kārtām jāpiezīmē ka es nenoliedzu ārpus zemes civilizāciju eksistenci.

    Par pašu attēlu...

    No viena attēla maz ko var pateikt, tāpēc pameklēju pa internetu kādu papildus informāciju par phobos 2 misiju. Jā patiešām šī misija neizdevās, āri phobos 1 sanāca vēl neveiksmīgāka. Nevar arī noliegt ka satelīts nofotografējis kādu objektu, kaut arī, ņemot vērā žurnālistu tieksmi pēc sensācijām, ir jāaizdomājas par bildē attēlotā avīzes raksta loģisko un tehnisko bāzi. Pirmām kārtām NLO nav sinonīms citplanētietis. Jebkurš objekts kas ir Neatpazīts, Lidojošs un ir Objekts ir klasificējams kā NLO. Kas ir šajā gadījumā nevar pateikt (vismaz cik uz ātro internetā meklēju), jo objektu kā izskatās tā arī neatpazina, vismaz uz 100ārliecinošu atbildi neatrada. Versijas par avārijas iemesliem ir dažādas, līdz pat ārpus zemes civilizāciju uzbrukumam, vienīgais šajā gadījumā liekās dīvaini, ka tik attīstīta civilizācija cīņā ar mazu Zemes aparātu metās virsū ar 15 jūdžu lielu blāķi.

    Diezgan ātri uzgāju vēl vienu versiju neveiksmes iemeslu skaidrojumiem, visu es nelasīju, bet pārskrienot pāri noprotu, ka versija balstās uz nevietā pielietotiem relatīvistiskās teorijas aprēķiniem, kas noveda pie neveiksmes, bet nu vai tas ir patiesi neņemšos apgalvot.

    Kam interesē var palasīt šeit:
    http://element114.narod.ru/edu8phys27.html

    Vēl par pašām phobos misijām: http://en.wikipedia.org/wiki/Phobos_program

    Ja aizdomājas par visām bildēm un videomateriāliem, kas sastopami internetā (nerunājot par šo konkrēto gadījumu), tad man liekās dīvaini viena lieta. Kādā veidā internetā pa pilnam parādās kaut kādi mistiski materiāli, kam ir piezīme - 'pilnīgi slepeni' un no kurienes parādās kaudze ar mistiskiem lieciniekiem, kas strādājuši slepenās iestādēs un pēkšņi palikuši tik neslepeni? Es saprotu atsevišķi reti gadījumi, vēl varētu noticēt, bet ja katrā dokumentālā filmā parādās pavisam jauni cilvēki un materiāli, pie tam ne mazos daudzumos, tad ticamība pazeminās pie kam strauji.

  9. NixN tieši 14.11.2008 domāja šādi:

    Par piramīdām runājot... Esmu piekritējs tai teorijai ka ēģiptiešiem vispār nav nekāda sakara ar piramīdu būvniecību, tās tur jau bija labu laiku iepriekš. Ēģiptieši vienkārši izmantoja jau sen pastāvošas pamestas celtnes, šur tur ko pielaboja, pamainīja pēc savām vajadzībām utt... Iespējams ka tos kas šīs grandiozās celtnes uzbūvēja ēģiptieši arī sauca par saviem dieviem.

  10. Māris tieši 14.11.2008 domāja šādi:

    Nē, par ēģiptiešiem ir pietiekami daudz pētīts un izskaidrots kā viņi cēla savas piramīdas. Pie tam noteikt piramīdu aptuvenu vecumu jau nu gan ir izdevies, tāpēc tās nav vecākas par pašiem ēģiptiešiem. Pie tam to būvniecība tika pārtraukta ar ēģiptiešu civilizācijas sabrukumu. Par pašu sabrukumu ir versija (pie tam daudz maz izpētīta un pamatota), kas saista ēģiptiešu civilizācijas sabrukumu ar izmaiņām Nīlas upē, kas savukārt izcēla lielu sausumu vietās kur dzīvoja ēģiptieši. Pie tam šīs pārmaiņas neievilkās uz dažiem gadiem, pat ne vienas paaudzes laikā, bet gan sausums iestājās vairāku paaudžu laikā. Principā ēģiptieši redzēja kā viņu auglīgās zemes pārvēršas par tuksnesi.






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!