ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Vienā kadrā


Publicēts: 25.03.2009

Reiz bija raksts "Tumšās matērijas meklējumos". Tajā bija teikums - "Mēs lūkojamies debesīs un izmantojam vislielākās lietas, lai paredzētu, kas notiks ar vismazākajām," teica Deivids Tobeks, profesors no Teksasas universitātes. Paralēli savu dzīvi dzīvoja unikāls Mareka Ruskula blogs briic.lv. It kā nemaz nesaistītas lietas, bet zvaigznes infiltrējās arī zīmējumu blogā. Kādēļ mēs par to rakstām? Lasiet tālāk!

"Vienā kadrā" ir Mareka otrā grāmatiņa, kurā apkopoti interesantie zīmējumi, kas atrodami arī mākslinieka mājas lapā. No 21 blociņa, kur katrā ir aptuveni 94 zīmējumi, ir atlasīti 190 labākie, kurus plānots izdot jau šogad.

Tad kādēļ mēs par to rakstām?

Lai arī StarSpace nav tiešā veidā saistīta nedz ar mākslu, nedz ar grāmatu izdošanu, mēs ceram, ka Marekam izdosies realizēt savu ieceri, kuras īstenošanai nepieciešami 1500 lati. Tāpēc arī mēs aicinam savus lasītājus, kuriem ir iepatikušies vienkāršie, bet kodolīgie Mareka zīmējumi, ziedot grāmatas izdošanai.

Ja atlicināsiet šim projektam tikai 3,06 latus, tad pēc 5. maija (vai varbūt jau izdošanas dienā) saņemsiet grāmatiņu par baltu velti.

Nedaudz iemest grāmatā acis varat jau tagad, apskatot YouTubē ievietoto video fragmentu.

 

Atbalstīsim jaunos un talantīgos!

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!