ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Uzmini nu - vasaras atvaļinājuma uzdevums #1


Publicēts: 1.07.2009

Ārā valda kārtīga vasara. Cerams, ka vismaz daļa no jums to izbauda pilnībā, nevis sēž vairāk vai mazāk piesmakušos kabinetos un ar žēlumu sirdī lūkojas ārā pa logu. Cerams, ka "Uzmini nu" atvaļinājuma versija ļaus jums mazliet relaksēties un aizmirst par to, ka esat spiesti vasaru baudīt savos sapņos.

Lai saglabātos intriga, formātu atstāsim jau iestrādāto. Punkti tāpat tiks saņemti par pirmās dienas atbildi, otrās un atlikušo dienu. Šie punkti netiks skaitīti lielajā tabulā un nekādi neietekmēs gada kopējo punktu skaitu. Atvaļinājuma noslēgumā tie dalībnieki, kuri savāks vismaz 20 punktus, varēs izvēlēties kādā formātā saņem balvu - konfektēs, cepumos vai vafelēs. Ja būs īpaša interese, varam konvertēt kartupeļos, burkānos... gurķos.

Atvaļinājuma periodā attēlos būs redzami ne tikai Saules sistēmas dabīgi objekti, bet arī cilvēku ražojumi un objekti, kas atrodas ārpus Saules sistēmas.

Papildus padomiem jūsu dzīvi sarežģīs/atvieglos vēl viens jaunievedums, kas pagaidām darbosies tikai atvaļinājuma periodā. Pirmajā dienā tiks publicēts tikai daļējs attēls, kas ar katru padomu tiks atsegts arvien vairāk un vairāk. Pēc otrā padoma attēls ir redzams pilnībā.

Savas atbildes varat iesniegt, izmantojot šo formu.

Arhīvs atrodams šeit.

Lūdzu, ja tas ir iespējams, nerakstiet savas atbildes komentāros, lai nav jāatslēdz komentēšanas iespējas konkrētajam rakstam.

Komentāri

  1. Nelabojams tieši 1.07.2009 domāja šādi:

    Nu, 3 punkti priekš cepumiem man jau ir :)

  2. dulls tieši 1.07.2009 domāja šādi:

    Huh. Milzīgs paldies par šo! Izmantošu iespēju vasarīgi atvaļināties. ;)

  3. Andris tieši 1.07.2009 domāja šādi:

    Var jau būt, ka jaunais formāts bik sarežģīs dzīvi tiem frīkiem, kas kas zin kā meklēt attēlus netā. Vaidzētu pamēģināt, bet šinī karstumā nav noskanojuma.

  4. dulls tieši 1.07.2009 domāja šādi:

    Jā, tas tiesa. Meklēt attēlu ir viens, bet zināt kas attēlots ir pavisam kas cits. Bet līdz šim konkurss ir bijis uz izziņu tendēts un arī "frīkiem" ir interesanti uzzināt ko jaunu. :)

  5. Andris tieši 1.07.2009 domāja šādi:

    Arī tiesa,- mūžu dz., mū. mā. Tikai uzminēt, tā paskatoties griestos, vai gudri padomājot atbildes nebūs. Ir vai nu kas jāzin, vai jāmeklē.

  6. Hmmzis tieši 2.07.2009 domāja šādi:

    Ech, kautkaa vakar galiigi laiks nesanaaca. Cerams, ka 2 punktiji tomeer buus sanaakushi :).

  7. Indzha tieši 3.07.2009 domāja šādi:

    Mans trešdien vispār te nevarēj pabūt biju out of sakariem, bet vakar kad ieraudzīju foto nemaz nebija jādomā kas tas tāds ...

  8. Lāsēns tieši 3.07.2009 domāja šādi:

    Negribetu būt netaktisks,bet uzprasās jautājiens - kapē nav ielikc lasena jautājums?...(varbū redaktoram širmis aizvēries...joks protams)

  9. Redaktors tieši 3.07.2009 domāja šādi:

    Redaktors patur visas tiesības vērt savu širmi, kad vien labpatīkas un iesūtītos jautājumus publicēt tādā kārtībā, kādā tie ir ienākuši sistēmā.

  10. Lāsēns tieši 3.07.2009 domāja šādi:

    Skaisti ka neapvainojamies...incanti kad būs sistēmā...

  11. cydonia tieši 3.07.2009 domāja šādi:

    Padoms #1
    galamērķis nebija planēta, bet gan planētas fly by. jā, labi, sakari tika zaudēti, kursa korekcija nenotika, informācija netika atgriezta, taču pats fly by tomēr notika, lai arī krietni tālāk nekā bija plānots :)
    no otras puses, oficiālajās anālēs misija atzīmēta kā failure. tāpēc "nesasniedza galamērķi" arī ir korekts apgalvojums.






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!