ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Uzmini kas tas ir


Publicēts: 29.07.2008

Konkurss tiks atjaunots katru nedēļu, trešdienā aptuveni plkst. 11:00. Līdz tās pašas nedēļas svētdienai plkst. 23:59:59 ir iespējams iesūtīt jūsuprāt pareizo atbildi un piedalīties konkursā. Pareizā atbilde tiek publicēta nākamās nedēļas pirmdienā plkst. 10:00.

Ja jūs atsūtīsiet atbildi līdz nākamās dienas (ceturtdiena) plkst. 11:00, jums tiek piešķirti 3 punkti.

Ceturtdienā plkst. 11:00 tiek publicēts pirmais "hints" jeb StarSpace jums pametīs ideju, kas varētu palīdzēt atrisināt uzdevumu. Ja atsūtat pareizo atbildi pēc padoma publicēšanas līdz piektdienas plkst. 11:00, jūs saņemat 2 punktus.

Piektdienā tiek publicēta vēl uzvedinošāka ideja. Ja atbildi nosūtat pēc tās publicēšanas līdz etapa noslēgumam, saņemat vienu punktu.

Lai atbilde tiktu uzskatīta par pareizu, ir jābūt norādītam, kas ir uzdevumā redzamais/dzirdamais objekts vai subjekts. Atbilde "Zeme, tuksnesis" netiks uzskatīta par pareizu, ja pareizā atbilde ir "Zeme, Sahāras tuksneša oāze". Tāpat arī nepietiks ar atbildi "Marss", ja pareizā atbilde būs "Marss, visurgājēju atstātās pēdas."

Konkursa rudens etaps tiek slēgts 2009. gada 13. decembrī (lai jums Ziemassvētkos nav jāsēž pie datora) plkst. 23:59:59, apkopojot dalībnieku savākto punktu skaitu. 2009. gada 14. decembrī aptuveni plkst. 10:00 tiks publicēts uzvarētāju saraksts.

Lai jums veicas!

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!