ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Uz Ķīnu aptumsumu skatīties


Publicēts: 16.04.2009

Esi dzirdējis par 6 trakiem jauniešiem, kas ar pagājušovasar ar bobikiem devās cauri Kazahstānas stepēm uz pilno Saules aptumusumu Novosibirskā? Ja ne, tad palasīt un bildes paskatīties vari iekš www.flashmob.lv/eclipse. Šogad trakums ir drusku mazinājies - uz mūsu dzīvē garāko pilno Saules aptumsumu Ķīnā (Šanhajā) brauciens notiks ar vilcienu un atpakaļ ar lidmašīnu.

No pagājušā gada braucējiem šogad ar vilcienu brauks tikai Agnese, jo daži citi ārzemēs, citus skārusi ekonomiskā krīze (dosies arī Liene, taču arī turp ar lidmašīnu, jo atvaļinājuma laiks ir tikai tik ilgs, cik ir). Toties šoreiz dosies daži citi, kuri pagājušogad kādu iemeslu dēļ netika vai arī uz toreizējo plānu raudzījās ļoti skeptiski.

Pat bez 6 minūšu ilgā aptumsuma Ķīna arī ir interesanta valsts, tāpat neaizmirstams būs brauciens cauri visai Āzijai uz otru pasaules malu.

Kapēc šis te tiek reklamēts - tādēļ, ka braucēji nevēlas 8 dienas ostīt svešas (ārzemnieku) zeķes savā vilciena kupejā - brauc līdzi! Pasākums ilgs 2 nedēļas, atpakaļ Latvijā 26. jūlijā vai 27. jūlijā no rīta. Izbraukšana agrākais 9. jūlija vakarā (vilcienu saraksti vēl nav zināmi).

Šobrīd "jā" braucienam ir pateikuši 5 cilvēki, 1 pateicis drošivien un vēl 5 - varbūt. Mērķis ir dabūt vismaz 2 pilnas kupejas, t.i. braukt 8 cilvēku sastāvā. Termiņš prātošanai - 1.maijs.

Ja gribi uzzināt vairāk, kontakti ir šeit: http://www.flashmob.lv/eclipse/kontakti/

 

 

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!