ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Pieteikšanās laiks konkursam Mums pieder debesis! pagarināts līdz 9.aprīlim


Publicēts: 1.04.2010

Līdz 9.aprīlim tiek pagarināts pieteikšanās laiks dalībai konkursā „Mums pieder debesis!”, kura uzvarētāji 23.jūlijā dosies uz ASV Kosmosa un raķešu centru un piedalīsies starptautiskā jauniešu nometnē „International Space camp”.

Kā jau iepriekš ziņots, ASV Kosmosa un raķešu centrs ir izveidots 1970.gadā kā muzejs, piedāvājot apskatīt vairāk kā 1500 eksponātus (raķetes, kosmosa staciju un laboratoriju modeļus), kā arī vienu no septiņiem ASV „brīnumiem”- Saturn V nesējraķešu modeli. Jau no 1982.gada centrā tiek organizētas arī izglītojošas nometnes bērniem un jauniešiem, kuru laikā dalībnieki var izmēģināt dažādus kosmonautu apmācību laikā izmantotus simulatorus un trenažierus.

Konkursu „Mums pieder debesis!” rīko nodibinājums „Ventspils Augsto tehnoloģiju parks”(VATP) kopā ar Izglītības un zinātnes ministriju.

Dalība nometnē konkursa uzvarētājiem tiks apmaksāta, transporta un veselības apdrošināšanas izmaksas sedzot no VATP īstenotā projekta „Kosmosa tehnoloģijas – iespējas izglītībai un ekonomikas attīstībai” līdzekļiem (saņemts finansiāls atbalsts no Norvēģijas ar Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta palīdzību), savukārt uzturēšanās izmaksas ASV Kosmosa un raķešu centrā – sedzot no nometnes organizētāju līdzekļiem.

Lai pieteiktos dalībai konkursā līdz 9.aprīlim jāiesniedz pašrocīgi sagatavots materiāls – Konkursa darbs, saistībā ar kosmosa jomu, aizpildīta pieteikuma forma, kā arī šī un iepriekšējā mācību gada liecību kopijas.
Plašāka informācija par konkursu, tā nolikums, pieteikuma forma, kā arī saņemtie jautājumi un atbildes atrodami šeit.

Papildu informācija:
Eva Daigina, 
VATP Pakalpojumu daļas asistente,
E-pasts: eva.daigina@vatp.lv,
Tālr.: +371 63664934, mob.: +371 26597913
www.vatp.lv

 

VATP

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!