ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Negaidi, kad Saules aptumsums ieradīsies Latvijā, bet dodies to piedzīvot uz Keniju!


Publicēts: 22.04.2013

Ja arī Tev apnicis gaidīt, kad tas pilnais Saules aptumsums beidzot ieradīsies Latvijā, pievienojies eclipse-tour braucienam šamo ķert rudenī uz Keniju!

Visa brauciena ilgums ir apmēram 2,5 nedēļas (atkarīgs no izvēlēto lidojumu laikiem), Kenijā uz vietas dzīvosim 14 dienas, nakšņosim pārmaiņus teltīs un hosteļos un pārsvarā pārvietosimies ar pilnpiedziņas auto. Tai laikā pabūsim 2 lielākajos dabas parkos vērot dzīvniekus (ziloņus, žirafes, lauvas, leopardus, nīlzirgus, degunradžus, bifeļus un daudzus citus), palūkosimies uz milzīgo Viktorijas ezeru, kā arī Turkana ezeru, apskatīsim Nairobi un Mombasu un protams, ķersim Saules aptumsumu. Papildus iespējama snorkelēšana Mombasā un Kenijas kalna dabas parka apskate.
Jāpibilst, ka šis noteikti nebūs tūrisma grupas brauciens ar visām ērtībām - tieši otrādi, ērtību būs samērā maz.

Aptuvenās izmaksas (nerēķinot suvenīrus, papildus izklaides) ir 850Ls. Tajos ietilpst lidojumi, auto īre, degviela, dzīvošana hosteļos un kempingos, kopīgā pārtika, vīza, ieeja 2 dabas parkos. Apmēram pusi no izmaksām sastāda aviobiļetes, kuru cena var mainīties uz leju izvēloties neērtākus lidojumus vai uz augšu izvēloties ērtākus.

Lidbiļetes domāts gādāt maija beigās, bet dod ziņu, ja interesē - jo ātrāk, jo labāk, jo vietu skaits ir ierobežots (8) un puse jau šobrīd ir aizpildīta :) Nu un protams, ja kādi jautājumi - jautā droši!


Eclipse-tour iepriekšējie braucieni: 
http://eclipse-tour.org
E-pasts informācijai: agnese punkts zalcmane at gmail punkts com

Komentāri

  1. Indzha tieši 26.04.2013 domāja šādi:

    Es drusku pacietīšos … un tad ar nepacietību gaidīšu 20.03.2015 kad vajadzētu atrasties Fēru salās (piesakos jau tagad – ja nu kāda grupa taisīsies) :)

  2. Agzas tieši 29.04.2013 domāja šādi:

    Skjiet, ka grupa nupat ir nokomplekteeta. Bet ja ir liela interese dod zinju uz augstaakmineeto e-pastu un var meegjinaat taisiit papildekipaazhu (jaasavaac 4 cilv).






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!