ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Līdz 11. aprīlim vari pieteikties uz "Mums pieder debesis 2014"


Publicēts: 31.03.2014

Jau piekto gadu pēc kārtas Ventspils Augsto tehnoloģiju parks rīko konkursu „Mums pieder debesis”, kura mērķis ir atklāt jauniešiem kosmosa tehnoloģiju aizraujošo pasauli un karjeras veidošanas iespējām tajā. Diviem labākajiem konkursa dalībniekiem, 15 līdz 18 gadus veciem jauniešiem, būs iespēja piepildīt savu sapni un jūlijā doties uz Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV), lai gūtu jaunas zināšanas, neaizmirstamu pieredzi un emocijas starptautiskā kosmosa nometnē jauniešiem International SPACE CAMP® Kosmosa un raķešu centrā, Alabamā (U.S. Space & Rocket Center, Huntsville, Alabama).

Šī gada konkursa tēma ir „Es – astronauts” un, lai piedalītos tajā, jauniešiem ir jāizveido līdz 10 minūšu garš videomateriāls (izmantojot, piemēram, viedtālruņa piedāvātās iespējas), īstenojot visdažādākās radošās idejas par un ap astronauta dzīvi. Reģistrēties dalībai konkursam un iesūtīt savu videomateriālu var līdz 2014. gada 11. aprīlim, plkst. 23:59.

Kosmosa nometne International SPACE CAMP® ir unikāla vieta, kurā konkursa „Mums pieder debesis 2014” uzvarētāji aizraujošā veidā varēs iepazīt kosmosa vēsturi, zinātni, tehnoloģijas, robotiku, kā arī izklaidēties un satikt jauniešus no visas pasaules.

Papildu konkursa Galvenajai balvai organizatori un atbalstītāji nodrošinās veicināšanas balvas par jauniešu aktīvu dalību konkursā „Mums pieder debesis 2014”.

Šogad tiks noteikta arī aktīvākā klase, skola un pilsēta.

Sīkāka informācija, par Konkursa darbu atlasi pieejama Konkursa NOLIKUMĀ!
REĢISTRĀCIJAS ANKETA pieejama šeit.

VATP

Komentāri






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!