ELKO Grupa
Kā nokļūt līdz observatorijai (Small)
ZINĀŠANAI:

Latvijas Fantāzijas un Fantastikas biedrības gada pasākums LatCon 2013


Publicēts: 9.05.2013

Šā gada 11. un 12. maijā Rakstniecības un Mūzikas muzejā notiks Latvijas Fantāzijas un Fantastikas biedrības (LFFB) rīkotais gada pasākums fantāzijas un fantastikas interesentiem.

LatCon 2013 pasākuma pamatkodols ir tematiski izglītojošas un izklaidējošas lekcijas par fantastikas un fantāzijas žanru tēmām, kā arī zinātnes un tehnoloģiju progresa atspoguļojums.

LatCon tēma „Postapokalipse” raksturo pasākuma lekciju specifiku. Tiks aplūkotas iespējamās „pasaules gala” versijas zinātniskā skatījumā, kā arī to atspoguļojums kino un literatūrā.

Paredzēta tikšanās ar latviešu fantastikas un fantāzijas žanru autoriem: Lauru Dreiži, Didzi Sedlinieku, Ilzi Liliānu Milleri, Lauru Vilku. Par savām iecerēm fantāzijas žanra jomā stāstīs Ieva Melgalve.

Ieeja pasākumā par ziedojumiem.

Laipni lūgti visi fantastikas un fantāzijas interesenti!

 

LFFB

Komentāri

  1. nuhuns tieši 12.05.2013 domāja šādi:

    saprotiet gribas mums visu izpetīt tātad izpētiet vai tik mēs neesam mazs smilšugrauds ar visu savu universu utt un viss kas notiek tajā ir kautkāds aizmirsts smilšugrauds kautkādā citā dimensijā domājiet ko gribiet es galu galā saku tas viss ir tikai tāpec lai mēs izdzīvotu un sāktu jaunu dzīvi citur un tas ir labi bet kas zina ja jau pazudušais mars ar kosmosa pirātiem marsiešiem jau ir izputējis būtu interesanti zināt kur viņi aizlidoja :)






Atļauts izmantot: <b><i><br>Manas domas:


SEKOJIET MUMS
NENOKAVĒ!